.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Με χαμόγελα αισιοδοξίας ο Δήμος και οι 17, κατηφείς και προβληματισμένοι οι εκπρόσωποι της «Δικέφαλος 1924 ΑΕ» (φωτογραφίες)



Εκδικάστηκαν σήμερα τελικά όπως δεν ήταν αναμενόμενο, η προσφυγή του Δήμου και των 17 πολιτών κατά του Ρυθμιστικού.
Παρούσα η ηγεσία του Δήμου, με επικεφαλείς το Δήμαρχο Άρη Βασιλόπουλο και τον Πρόεδρο του ΔΣ Γιώργο Πάνο.

Παρόντες οι 17 με τους δικηγόρους τους Μιχάλη Παπάζογλου και Νίκο Τσερπάνη.

Παρούσα και η πλευρά της εταιρίας συμφερόντων Μελισσανίδη «Δικέφαλος 1924 ΑΕ», με επικεφαλής το Γενικό Διευθυντή της Νίκο Στράτο. Στο πλευρό της παλιοί ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ ανάμεσα τους ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής, ο Νίκος Σταθόπουλος, ο Θωμάς Μαύρος κλπ.
Παρών ήταν και το δημόσιο με δικηγόρο του ΥΠΕΚΑ.

Το ΣτΕ προκειμένου να εκδικάσει την υπόθεση, ακύρωσε τη συζήτηση πλην μιας, όλων των άλλων.

Αναβολή της συζήτησης ζήτησε η πλευρά του Δημοσίου. Με την πρόταση αυτή συμφώνησαν και οι 17. Το δικαστήριο αποφάσισε να προχωρήσει στη συζήτηση, και ενώ υποτίθεται ο δικηγόρος του ΥΠΕΚΑ προσήλθε και ζήτησε αναβολή γιατί επίκειται πρωτοβουλία για κατάργηση του Ρυθμιστικού σύμφωνα με τις εξαγγελίες της κυβέρνησης, τοποθετήθηκε κανονικά κάνοντας την έκπληξη! Ζήτησε, προφανώς εκτελώντας εντολές της παρούσας πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου, να κριθεί ο νόμος που και ο ΣΥΡΙΖΑ είχε καταψηφίσει, συνταγματικός!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας όλο το προηγούμενο διάστημα, οι πιέσεις στη δημοτική πλειοψηφία για να ζητήσει ή έστω να συμφωνήσει, ήταν αφόρητες… Παρόλα  αυτά άντεξε και δε δέχτηκε, χωρίς δημόσια ρητή δέσμευση κατάργησης των άρθρων που ακρωτηριάζουν το άλσος της πόλης για να στηθεί μια επιχείρηση, να ζητήσει αναβολή. 

Ο δικηγόρος του Δήμου τεκμηρίωσε το δασικό και αναδασωτέο χαρακτήρα του άλσους. Παράλληλα τόνισε ότι τα δυο Δημοτικά Συμβούλια που αποφάσισαν σχετικά με το σχέδιο Μελισσανίδη, σε καμιά περίπτωση δεν αποφάσισαν παραχώρηση δασικής έκτασης. Το πρώτο ήταν ένα γενικό ναι στο γήπεδο, με δεσμεύσεις μάλιστα του ίδιου του Δημήτρη Μελισσανίδη πως το άλσος θα μείνει άθιχτο. 
Το δε δεύτερο αφορούσε έγκριση όρων δόμησης, αλλά όχι παραχώρηση άλσους…

Επίσης τεκμηριώθηκε αρκούντος ότι η απόφαση της Διεύθυνσης Δασών, με την οποία απαγόρευε στο Δήμο να αναδασώσει τμήμα του άλσους που το Ρυθμιστικό παρέδιδε στην ΑΕΚ συνιστά διοικητική πράξη. Την οποία ο Δήμος έχει έννομο συμφέρον και υποχρέωση, υπερασπιζόμενος τα συμφέροντα του και αυτά των πολιτών να προσβάλλει όπως και έκανε.

Τονίστηκε ότι για όλες εκείνες τις αλλαγές που σχετίζονται με το Ρυθμιστικό, δεν προηγήθηκε διαβούλευση, καθώς επίσης και το γεγονός ότι το άλσος της πόλης μας ως δασική και αναδασωτέα έκταση, δε δύναται να ενταχτεί στη λογική του ισοζύγιου που προβλέπεται από το νόμο. Κι αυτό γιατί το ισοζύγιο αφορά αποκλειστικά χώρους που είναι χαρακτηρισμένοι κοινόχρηστο πράσινο. 

Ακόμη ο δικηγόρος του Δήμου κ. Ανδρέας Παπαπετρόπουλος στάθηκε στο γεγονός ότι σύμφωνα πάντα με το νόμο, η πύκνωση πρασίνου είναι υποχρέωση της πολιτείας κι όχι του κάθε ιδιώτη… Υπενθύμισε δε ότι υπάρχουν τρεις πρόσφατες κηρύξεις αναδασώσεων για το άλσος μας και για την περιοχή που προβλέπεται να τσιμεντοποιηθεί, τα έτη 2010, 2012 και 2014.

Σε άλλο σημείο της αγόρευσης του, αναφέρθηκε στο γεγονός της παραβίασης του παραχωρητηρίου καθώς σε αντίθεση με αυτό, το σχεδιαζόμενο γήπεδο θα είναι μόνο ποδοσφαίρου και δε θα στεγάζει τα άλλα τμήματα της ΑΕΚ, ενώ προβλέπεται σαφώς να υπάρχουν σε αυτό εμπορικές χρήσεις.

Η πλευρά της ΑΕΚ δια του νομικού εκπροσώπου της ανάμεσα σε άλλους καταφανώς αδύναμους ισχυρισμούς, είπε το ανήκουστο πως και καλά υπάρχουν τριών κατηγοριών γήπεδα, των 30.000, 40.000 και 50.000 θέσεων και επέλεξε να κατασκευάσει το μικρότερο σε μέγεθος!!!

Πριν το δικαστήριο δώσει 12 μέρες προθεσμία στους διάδικους για να καταθέσουν υπομνήματα, βαριά σαν πέλεκυς έπεσε η ερώτηση δικαστή με την οποία κι έκλεισε η συζήτηση, παίρνει τελικά η ΑΕΚ 6 στρέμματα άλσους και δε θα στεγάζει άλλα τμήματα της ερασιτεχνικής; Ήταν μια ερώτηση που αν και δεν απαντήθηκε, με τον τρόπο, τον τόνο, και τη στιγμή που έγινε, πάγωσε κυριολεκτικά την πλευρά της ΑΕΚ…

Με βάση τα παραπάνω, δικαιολογημένα οι εκπρόσωποι του Δήμου και των 17 βγήκαν με πλατιά χαμόγελα,  σε αντίθεση με την κατήφεια και τον εμφανή προβληματισμό που επικρατούσε στην πλευρά των οπαδών του σχεδίου Μελισσανίδη…





37 σχόλια:

  1. Ότι και να γράφεις εσύ κι εγώ το δικαστήριο θα αποφασίσει... Τις ίδιες παπαριες λέει και η Μάνδρου και μια ζωή έξω πέφτει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Mπορεί να μη σου αρέσουν αυτά που γράφω, αλλά είναι γεγονότα! Συμφωνώ βεβαίως ότι το δικαστήριο θα αποφασίσει, και γι΄ αυτό δεν προδικάζω τι θα αποφασίσει. Εξάλλου προσωπικά δε θεωρώ ανεξάρτητη τη δικαιοσύνη, με ότι συνεπάγεται αυτό...
      Το ότι πάντως ο δικηγόρος της πλευράς σας, ούτε που διανοήθηκε να αφμισβητήσει πως το κομμάτι που θέλει να αποσπάσει η ΑΕΚ είναι δασική και αναδωσωτέα έκταση, θα πρέπει να σου λέει κάποια πράγματα...

      Διαγραφή
    2. Είδες δηλαδή εσύ κατήφια στους εκπροσώπους της ΑΕΚ; Σε ποιο σημείο; εκεί που ο πρόεδρος ρώτησε τους εκπροσώπους του δήμου αν "εχουν εναλλακτικό σχέδιο για το μέγεθος της ΑΕΚ;" Η ερώτηση από μόνη της δείχνει προς τα που πάει το πράγμα...

      Διαγραφή
    3. να πας να εργαστεις στους NYT με τοση διορατικοτητα ως δημοσιογραφου πας για πουλιτζερ

      Διαγραφή
  2. Αξιότιμε κ. Καμπούρη,

    απο οτι λέτε στο σχόλιο σας ,όποτε σας βολεύει είναι καλή η δικαιοσύνη....μπραβο σας ωραία λογική ,Ελληνική...
    Σχετικά με το αρθρο σας, εντάξυ ξανά μανά , τα ιδια παντελάκη μου....
    Εδω καταστρέφετε η χώρα και εσεις το βιολί σας.....
    Αλήθεια , οι οικοι ανοχής δεν σας ενοχλούν?
    αν Ναί ποτε αναδείξατε το προβλημα και γιατί το παρατήσατε?


    Σχετικά με την απόφαση του ΣΤΕ όποια και αν είναι, τα χαμόγελα των μελών του δημοτικου συμβουλίου δεν βοηθούν οπως και οι αποψεις σας καθώς σπέρνετε εχθρότητα και μισος ακομη και σε ήσυχους ανθρώπους οικογενειάρχες απλούς φιλαθλους που θελουν την ανεγερση του γηπέδου άμεσα...το αν αρεσουν ή οχι αυτα που γραφετε στον άλλον ανώνυμο και θα θεωρειτε γεγονότα, δεν απασχολουν κανενα φίλο της ΑΕΚ πιστέψτε με...ο απλος φιλαθλος,οπαδός της ΑΕΚ θελει το γηπεδο της ομαδος του εκει που ηταν ,συγχρονο αντιστοιχο της ιστοριας του και της δυναμικής του οπως αρμοζει και οπως απαιτεί το συγχρονο ποδοσφαιρο..με αλσος στολιδι ελευθερο για ολο το κοσμο αλλα και διατηρημενο οπως αρμοζει στην περιοχη..οχι ξεπεσμενο σκουπιδαριο και κατεστραμενο, ουτε αφυλακτο ασυντηρητο και σκοτεινό...

    μετα τιμης,
    Γιωργος
    γνησιος κατοικος Ν.Φ εργατικες κατοικιες 1976

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ κ. Γιώργο,

      δε μίλησα και δεν έχω μιλήσει ποτέ, ούτε για καλή, ούτε για κακή δικαιοσύνη. Έγραψα ότι δε θεωρώ ανεξάρτητη τη δικαιοσύνη. Απόδειξη ότι οι ίδιοι δικαστές, για όμοιες υποθέσεις, αποφασίζουν διαφορετικά ανάλογα με τις καταστάσεις.

      Το άρθρο μου είναι καταγραφή γεγονότων, εκτός αν έχετε κάτι να διαψεύσετε, οπότε να το ακούσω. Τι σχέση έχει η καταστροφή της χώρας με όσα έγραψα; Εκτός αν εννοείτε ότι το Ρυθμιστικό που περιλαμβάνει όσα θα επιθυμούσαν ο Λάτσης, ο Μπόμπολας, ο Μελισσανίδης και ορισμένοι ακόμη ολιγάρχες, καταστρέφει την πόλη μας. Με την τσιμεντοποίηση του άλσους και την παραχώρηση του σε φορέα που αργά ή γρήγορα, θα το παραδώσει στο ιδιωτικό κεφάλαιο για οικονομική εκμετάλλευση.

      Θέλω να σας ρωτήσω γιατί συχνά πυκνά ακούω ή διαβάζω, πως το μόνο που απασχολεί τους οπαδούς της ΑΕΚ είναι να γίνει το γήπεδο, εννοώντας το σχέδιο Μελισσανίδη. Γιατί δεν πρέπει τους κατοίκους της πόλης να τους απασχολεί μόνο το συμφέρον της πόλης και των ίδιων, που όμως δε συμπίπτει με το σχέδιο Μελισσανίδη; Οι οπαδοί θα έρθουν στο γήπεδο, θα χαρούν και θα ζητωκραυγάσουν, και θα φύγουν χαλαροί κι εκτονωμένοι μετά από επεισόδια ή όχι για το σπίτι τους. όπως γίνεται και με τις επισκέψεις στους οίκους ανοχής.

      Σε κάποιους λίγους αυτό αρέσει κι είναι κατανοητό. Στους περισσότερους όμως δεν αρέσει, και απόδειξη τα εκλογικά αποτελέσματα σε Δήμο, Περιφέρεια, Κυβέρνηση.

      Με ορισμένα από αυτά που γράφετε για το άλσος συμφωνώ, αλλά να ξέρετε διαφωνεί το Ρυθμιστικό μαζί σας. Επίσης κάποιοι έχουν διαφορετικές προθέσεις για την τύχη του, όπως ο κ. Μελισσανίδης που θέλει να το μετατρέψει σε Μόντε Κάρλο… Να ξέρετε πάντως ότι τα άλση παύουν να είναι τέτοια όταν φωτίζονται τη νύχτα.

      Σε κάθε περίπτωση σας ευχαριστώ που θελήσατε να εκφράσετε τη διαφωνία σας, κι εννοείται πως οποιοδήποτε σχόλιο σας είναι ευπρόσδεκτο.

      Διαγραφή
    2. τι σχεση εχει το αποτελεσμα με το γηπεδο ? δλδ ο ο δημαρχος εκανε προεκλογικη εκστρατια κατα του γηπεδου και οι δημοτες συμφωνησαν μαζι του ? κανεις μεγαλο λαθος καθε 2 μερες αλλαζε την αποψη του για το γηπεδο ... δεν βγαζαμε ακρη ! ποσοι απο αυτους στο δικαστηριο ειναι δημοτες ν.φ ? ποσοι απο αυτους εχουν δηλωσει κατοικια το δημαρχειο της νφ ? ποσοι απο αυτους ειναι δημοσιογραφοι που εχουν επαφες με μεγαλομετο παε και το εχουν παραδεχτει και οι ιδιοι ? μετα τις εκλογες ειχε το θρασος να πει οτι εδωσε σε ελβετικη εταιρεια ( αν δεν κανω λαθος ) να κανει μελετη για το γηπεδο και ειχε το θρασος να ζητηση και τα χρηματα για το κατασκευασει ο δημος ! κοστος μελετης 300000 ευρω και ο δημος δεν ειχε να πληρωσει την ευδαπ , εγινε ξεφτιλα ο αρης ακομα και απο προισταμενο της ευδαπ ... οσο για το κομματι απο το αλσος αν δεν κανω λαθος απο εκει ηταν να περασει δρομος ... ξαφνικα καποιοι δημοσιογραφοι τα βαζετε με την αεκ και δεν βαζετε Μ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΓΗΠΕΔΑ ΜΕ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΟ ΔΑΝΕΙΟ ΑΠΟ 4 ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ! ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ! ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ

      Διαγραφή
  3. Οταν κέρδιζαν την υπόθεση οι 131 η δικαιοσύνη είναι αδέκαστη!τώρα που φαίνεται το ναυάγιο απο μακριά δεν υπάρχει η δικαιοσύνη καθοδηγείται!Θα σας πονάει πολύ η ΑΕΚ για πολύ καιρό ακόμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Aν βρείτε πουθενά σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή, να έχω γράψει πως η δικαιοσύνη είναι αδέκαστη να μου το πείτε. Αν διαβάσατε σε όσα έγραψα πως καθοδηγείται επίσης. Η δικαιοσύνη είναι κυρίως ταξική.

      Καλό είναι πάντως να δείτε τι θα κάνετε εσείς με τους πόνους σας. Γιατί οι κάτοικοι μπορεί να υποφέρουν με το γήπεδο, αλλά το δούλεμα με την υποτιθέμενη κατασκευή του 12 χρόνια τώρα, το τρώνε οι οπαδοί...

      Διαγραφή
    2. το μνημονιο τελικα καταργηθηκε? η μονομερης διαγραφη χρεους? η επαναφορα στα 751 ευρω? ρε αντε και κανε μας την χαρη κομματοσκυλο

      Διαγραφή
  4. Και όταν έβγαζε την απόφαση υπερ των 131 δεν ήταν ταξική;Ήταν φιλολαική με κυβερνήσεις ΝΔ-ΠΑΣΟΚ;Οι μόνοι κάτοικοι που υποφέρουν με το γήπεδο είναι οι ΑΕΚτζήδες που ζουν με τον καημό τους. Και δούλεμα εννοείται έχουμε φάει και ξέρουμε ποιοί μας το έριξαν γιαυτό και πήραν ότι άξιζαν και να είσαι σίγουρος οτι το ίδιο θα πάθει και όποιος το επιχειρήσει πάλι συμπεριλαμβανομένου του Μελισσανίδη. Αυτός ο πόνος όμως αφορά εμάς και μόνο. Πράγματα δικά μας. Ο πόνος ο δικός σας δεν γιατρεύεται γιατί θα υπάρχει όσο θα υπάρχει η ΑΕΚ. Αντε περαστικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φιλοαικη ? πλακα κανεις τωρα ? μηπως ηταν αποφαση του δικαστηριου υπερ των 131 για να μπει το κοκαλισκακι στις επιδοτησεις για τους ολυμπιακους αγωνες ?

      Διαγραφή
  5. Για τους οικους που εγραψε ο αλλος δεν απαντησες....Αρεσουν σε καμια γειτονια στον κοσμο???Αλλα δεν σ απασχολησε να απαντησεις αυτο που σε ρωτησε...Οποτε σε ξαναρωταω εγω ....Σε ενοχλουν η οχι στην πολη μας??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΑΧΧΑΑΧΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τώρα???? Έμειναν με τα χαμόγελα!!!!! Pure Justice!!! Περαστικά σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπραβο βουλωμενο γραμμα διαβασες.Γκουρου εισαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. και απο εδω και περα καμπουρη και μιας και σας αρεσει η νομιμοτητα , οποιον ξαναπετυχουμε να κανει "αναδασωση" στο οικοπεδο ΜΑΣ θα καλεσουμε την αστυνομια και θα σας μπουζουριασει. κατω τα κουλα σας απο την ξενη ιδιοκτησια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γελάει ο κόσμος μαζί σας ρε συριζακια.. Τι καημό έχετε για τα τμήματα της ερασιτεχνικής μωρέ; Γιατί δεν λέτε ξεκάθαρα οτι δεν θέλετε το γηπεδο ; Αφού όλος ο κόσμος σας έχει πάρει χαμπαρι μωρέ. Σας έπιασε και καλά ο πονος για το άλσος το οποίο είναι γεμάτο σκουπίδια μπάζα και φορτηγά. Η απόφαση βγήκε και όπως ηταν ρο πλεον αναμενόμενο η ΑΕΚ δικαιώθηκε αλλά απορω τι άλλο θα κάνετε για να εμποδισετε το έργο. Είστε εμπαθείς και ψυχακηδες δεν εξηγείται αλλιως η ξεκάθαρη στάση κατά του γηπέδου. Ίσα ίσα καλό για ολους είναι. Πάρτε την βούρτσα τώρα και μην μιλάτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Διαβάζεις το άρθρο, περιμένεις, βγαίνει η απόφαση... και καταλαβαίνεις πόσο <> ήταν ο δημοσιογράφος..

    (κλαίει η δημοσιογραφία)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ειπε:Μπορει να μην σας αρεσουν αυτα που γραφω αλλα ειναι αληθειες.
    Χαχαχαχαχ ρε ο Σιοβας εισαι με τις ανακριβειες σου?!!!!Περαστικα σας .
    Ααααα και που εισαι???Θυμησου το!!!ετοιμαζεται μακετα για γηπεδο πολο εκει που ειναι η λιμνη.Και ο Κενταυρος θα μεινει.Η γειτονια μας δεν ειναι περιουσια του Κηφισσιωτη αλλα ανηκει σε εμας.Γκρεμιστε αν θελετε τους προσκοπους το ιδρυμα το τενις που ειναι αυθαιρετα.Τον Κενταυρο ποτέ οχι γιατι μας νοιαζει αλλα γιατι θελετε εσεις πλεον.Κοντρα σε ολα.....Χασατε και θα χανετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΦΩΤΟ...ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! Εισαι θεος! Σταματα ομως το μπουλινγκ γτ δεν τους βλεπω καλα!!!

      Διαγραφή
  14. ααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
    ρουφάτε sπΕρΜ@ τώρα ψευτοοικολόγοι του κ_λου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μην ξεχάσεις Καμπούρη να ενημερώσεις το αφεντικό σου τον χοντρομαριδάκη για τις εξελίξεις.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αξιότιμε κ. Συντάκτα,

    Θα σας παρακαλούσα να προβλέψετε στις επόμενες εκλογές την αυτοδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ, βάσει των χαμογέλων του Αρούκου και αυτής που γλύτωσε από την Κανέλλη (αλλά στο δικαστήριο κατά του Κασσιδιάρη, δεν παρουσιάστηκε να υποστηρίξει την σωτήρα της) και της κατήφειας της Ντόρας, του Κουτσούμπα και του Κουβέλη. Με την ακρίβεια των προβλέψεών σας, ούτε στη βουλή δε θα μπει το ΜΙΑΡΟ κυβερνών κόμμα (όπως του αξίζει)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. τον εκανες γαργαρα τωρα ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Συντάκτα που είσαι?? Τι έχεις καταπιεί και δε μιλάς;; Μοντε Κάρλο θα μας της κάνει ο Μελισσάν τη Φιλαδέλφεια.. Ωρα για μετακόμιση!!!χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Καλα μιλαμε ο τυπος απανταγε σε ολους μεχρι να διαρευσει η υποθεση...Τωρα τουμπεκι ψιλοκομενο...Λιλικαααααααα;;;; Που εισαι;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. η διαφορά ανάμεσα στον Καμπούρη και τις κότες που σχολιάζουν εδώ, είναι ότι ο Καμπούρης έχει βγει με τα μούτρα του στον κόσμο να πει την άποψή του, ανεξάρτητα απ' το αν οι συνθήκες είναι ευνοϊκές ή όχι. Οι κότες περιμένουν κάτι που κάποιος άλλος θα πει για να ξεσπαθώσουν. Σήμερα, αυτός ο άλλος είναι το ΣτΕ. Για αναρωτηθείτε, όμως, γιατί το αφεντικό σας δεν έχει βγάλει οικοδομική άδεια απ' τον Αύγουστο που ισχύει ο νόμος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ολα αυτα απο εναν που προσυπογραφει ως....ανωνυμος
      Πιο χαζος σβηνεις χαχαχαα ελεος ρε μεγαλε ελεος και αλλη φορα ν απαντας με το ονομα σου οπως εσυ ζητας
      Τραβα κλαψε τωρα για την .....πιτσα που φαγατε .Και ερχονται και αλλα.....Ααααα να γκρεμισετε και ενα απο τα δημαρχεια.Δυο γειτονιες ενας δημος τρια δημαρχεια ρε μπρουκληδες???!!!!Και να γκρεμιστει καί το ιδρυμα με τους προσκοπους και αυτα μεσα στο αλσος ειναι

      Διαγραφή
    2. Κλαψε κλαψε δωσε πονο κλαψααααααα
      Ανωνυμε χαχαχαχααα

      Διαγραφή
  21. @ Ανώνυμος30 Μαρτίου 2015 - 1:50 π.μ.

    Σιγά σιγά θα σας τελειώσει και το παραμύθι με τα χρήματα κάνε υπομονή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Χαχαχααχ και μολις βρουμε και τα χρηματα ψαξε βρες και κορμορανους.....και πρασινο γιατι θα το κανουμε ολο γηπεδο σιγα σιγα
    Και το ιδρυμα ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Περαστικά σας επαγγελματίες της αριστεράς

    http://www.sdna.gr/gr/podosfairo/football-league/aek/article/26531/stin-elit-tou-hrimatistiriou-tou-londinou-i-aek/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΛΣΟΣ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΕΓΚΑΤΑΛΗΨΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΘΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ.ΟΥΤΕ ΕΙΔΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΑΝΑΔΑΣΟΣΗ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΥΧΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΕΠΙΑΣΕ Ο ΠΟΝΟΣ.Η ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΧΑΛΑΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΦΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ?Η ΠΟΥ ΒΓΑΛΑΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΩΛΟΓΑΥΡΟ?ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Αριστεροι οπως παντα εκτος τοπου χρονου και πλανητη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή