.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

Ξεκινά η λειτουργία Σχολής Γονέων στο Δήμο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος



Το Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής πολιτικής, σχεδίασε σε συνεργασία με την Ομάδα εθελοντών επιστημόνων ψυχικής υγείας του Δήμου μας, μια σειρά δραστηριοτήτων οι  οποίες αφορούν στην στήριξη των γονιών της πόλης μας, ώστε να ανταπεξέλθουν με τον καλύτερο τρόπο   στο  παιδαγωγικό  τους έργο.

Μια από αυτές τις δραστηριότητες είναι η λειτουργία ’Σχολής Γονέων Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος’’ όπου μαζί με τον σύλλογο γονέων,  δημιούργησαν τις 2 πρώτες ομάδες συνάντησης γονιών.


Το πρόγραμμα των συναντήσεων - οι οποίες  θα πραγματοποιούνται μία φορά την εβδομάδα και θα έχουν δίωρη διάρκεια - θα ξεκινήσει την Παρασκευή 13 Μαρτίου στο χώρο του Πνευματικού Κέντρου Νέας Φιλαδέλφειας με μία ομάδα η οποία θα λειτουργεί πρωί (11:00-13:00π.μ.)  και μία δεύτερη ομάδα η οποία θα λειτουργεί απογευματινή ώρα  (από τις 19:00μμ- 21:00μμ) στον ίδιο χώρο. 

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα ενημέρωσης και εκπαίδευσης θα λήξει στο τέλος της Σχολικής χρονιάς, ενώ θα ανανεωθεί και θα εμπλουτιστεί σε δράσεις και θεματολογία, με την έναρξη της επόμενης σχολικής χρονιάς. Την επιστημονική εποπτεία των συναντήσεων θα έχει ο κ. Μανουράς Βαγγέλης, Ψυχολόγος. 
Όσοι από τους γονείς επιθυμούν να ενημερωθούν ή να συμμετάσχουν στην δραστηριότητα αυτή μπορούν να επικοινωνήσουν με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου μας.

Υπεύθυνη ενημέρωσης: κ Παλιούδη Ζωή, Κοινωνική Λειτουργός (Δημαρχείο Ν. Χαλκηδόνας: Οδός Αχαρνών 464 και Αγίων Αναργύρων, 3ος όροφος) ή στο τηλέφωνο 210-2532047 (εσωτ.306) σε εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου