.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Ξεμπλόκαρε και προχωράει η κατασκευή του Βρεφονηπιακού της Νέας Χαλκηδόνας



Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΝΕΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝAΣ

Μετά την απεμπλοκή του έργου και τον νέο διαγωνισμό ανάδειξης αναδόχου που διενεργήθηκε την 17/03/2015 ξεκίνησαν οι εργασίες αποπεράτωσης του νέου βρεφονηπιακού σταθμού Νέας Χαλκηδόνος.

Το έργο προκηρύχθηκε με προϋπολογισµό 1.350.000,00 € (µε τον Φ.Π.Α.) και μετά τον διαγωνισμό και την ανάδειξη του αναδόχου η σύμβαση που υπογράφηκε την 11/5/2015 έφτασε το ύψος των 446.902,48€ (πλέον Φ.Π.Α.).


Το έργο κατασκευάζεται σε οικόπεδο 473μ2 που βρίσκεται στην οδό Οδυσσέως στην δημοτική ενότητα Νέας Χαλκηδόνος (Ο.Τ 1)

Το κτίριο  θα έχει ύψος 8,70μ και θα αποτελείται από τους εξής χώρους:

1.   Υπόγειο χώρο συνολικής δομημένης επιφάνειας 297μ2 με τρείς θέσεις στάθμευσης, τους απαραίτητους αποθηκευτικούς χώρους, Η/Μ εγκαταστάσεις του κτιρίου, πλυντήριο, στεγνωτήριο και WC κοινού και ΑΜΕΑ.

2.   Ισόγειο χώρο συνολικής δομημένης επιφάνειας  250μ2.Στο χώρο του ισογείου θα υπάρχουν οι χώροι υποδοχής, τα γραφεία του προσωπικού, δύο αίθουσες νηπίων, χώρος υγιεινής νηπίων και εξωτερική παιδική χαρά.

3.   Α’ όροφος συνολικής δομημένης επιφάνειας 225μ2. Στον χώρο του Α’ ορόφου θα υπάρχει κουζίνα και χώρος του προσωπικού, χώρος ύπνου βρεφών και νηπίων, χώρος παιχνιδιού, αλλαγών και παρασκευής γάλακτος, WC προσωπικού και νηπίων.

4.   Δώμα και απόληξη κλιμακοστασίου.

Όλοι οι χώροι (εκτός των βοηθητικών και του κλιμακοστασίου) έχουν ψευδοροφή, τα δάπεδα είναι εύκολα στον καθαρισμό και φιλικά στη χρήση από παιδιά, αντιολισθηρά όπου απαιτείται και ποιοτικά άριστα. 

Το κτίριο στο σύνολό του θα είναι ενεργειακά αναβαθμισμένο σύμφωνα με τον ΚΕΝΑΚ.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου