.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015

Ο Κοντονής στρίμωξε άσχημα το Δ. Μελισσανίδη στα γραφεία της Aegean...


Γνωρίζοντας πλέον τα προσόντα, τις δυνατότητες, το ήθος και την αξιοπρέπεια του κυρίαρχου πολιτικού υπηρετικού προσωπικού της ξένης και ντόπιας ολιγαρχίας, δεν εντυπωσιαζόμαστε ιδιαίτερα από τις επιδόσεις του Σ. Κοντονή.

Απλά συμβαίνει αν και αναρμόδιος, να θέλει να καλοπιάσει το Δ. Μελισσανίδη, τον οποίο επισκέφτηκε στην έδρα των επιχειρήσεων του!

Και συμβαίνει επίσης να αδιαφορεί για τις αποφάσεις του Δήμου και τις επιθυμίες των κατοίκων, προκειμένου να ικανοποιήσει εκείνες των επιχειρηματικών συμφερόντων που έχουν βάλει στο μάτι την πόλη και το άλσος μας. 

Φροντίζοντας λοιπόν τα επιχειρηματικά συμφέροντα να αξιοποιήσουν την προσφορά του πρόθυμου να κάνει ότι μπορεί Κοντονή, διαρρέουν πληροφορίες με τμήματα της συζήτησης μαζί του.


Μάλιστα σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ο Δ. Μελισσανίδης παραπονέθηκε πως «Μας έχουν… φάει οι επιτροπές». Ποιες επιτροπές; Δυο φτιάχτηκαν μετά από επιθυμία των επιχειρηματικών συμφερόντων, κι έγιναν μία. Μια συνάντηση έγινε, κι άλλη μια πρόκειται να γίνει την ερχόμενη Τρίτη 8-12-15. Δεν μας είπαν αν και τι του απάντησε η υπουργάρα μας. Προφανώς θα έκανε θαρραλέα την αυτοκριτική του...

 Η αναδημοσίευση που ακολουθεί είναι από το sport-fm.gr

Μελισσανίδης σε Κοντονή: «Μας έχουν… φάει οι επιτροπές»

Στη γραφειοκρατία που έχει αντιμετωπίσει ως τώρα η ΑΕΚ στο θέμα του γηπέδου στάθηκε, με χαρακτηριστικές ατάκες του, στη συνάντηση με τον Σταύρο Κοντονή ο Δημήτρης Μελισσανίδης.
Την πλήρη εικόνα όσων έχουν συμβεί στο θέμα της «Αγιά-Σοφιάς» και των εμποδίων που έχουν παρουσιαστεί μέχρι σήμερα παρουσίασε ο Δημήτρης Μελισσανίδης στον Σταύρο Κοντονή.

Στη διάρκεια της συνάντησης, η οποία έγινε σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα, ο αντιπρόεδρος της «Δικέφαλος 1924» και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βαγγέλης Ασλανίδης, ανέλυσαν στον υφυπουργό όλες τις λεπτομέρειες του πρότζεκτ και το πλήθος καθυστερήσεων που έχουν προκληθεί εξαιτίας της γραφειοκρατίας.

Λέγοντας χαρακτηριστικά λοιπόν, σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ», ότι «μας έχουν φάει οι επιτροπές», τόνισαν ότι θα πρέπει η διαδικασία υπογραφής της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων να είναι η τελευταία πριν την έκδοση της οικοδομικής άδειας.

Όσο για τον Κοντονή, έδειξε να συμμερίζεται τις απόψεις της ΑΕΚ και επαναλαμβάνοντας ότι θα πρέπει όλοι να σεβαστούν ότι έχει οικόπεδο, νόμο και τη «θωράκιση» του ΣτΕ, εξέφρασε τη διάθεση να συμβάλλει, όσο περνά από το χέρι του, για να επισπευστούν οι διαδικασίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου