.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

Γιώργος Γαβρίλης: «…όταν τεθεί το θέμα (γήπεδο ΑΕΚ) , εγώ δεν θα ψηφίσω…» (βίντεο)


Ο Γιώργος Γαβρίλης Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά, που ανήκει στη ΛΑΕ, είναι στενός συνεργάτης του Π. Λαφαζάνη αλλά και της Ρένας Δούρου –άγνωστο πως τα καταφέρνει - μιλώντας στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό, έκανε όπως πολλοί άλλοι τοποθέτηση για το γήπεδο Μελισσανίδη.

Ενδεικτικά αναφέρω τον Αντώνη Γάκη, επικεφαλής της «ΑΝΑΣΑ» που συνεργάζεται με τη «Δύναμη Ζωής» και τη Ρένα Δούρου, εντεταλμένο Περιφερειακό Σύμβουλο Οδικής Ασφάλειας. Ο οποίος έδειξε να γνωρίζει αρκετά καλά το θέμα του γηπέδου, καθώς στην τοποθέτηση του, αναφέρθηκε στην απουσία ποδοσφαιρικού γήπεδου για τον «Άτταλο». Και είπε πως χρειάζονται αθλητικές εγκαταστάσεις για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, κι όχι για ανώνυμες εταιρίες...


Να επανέλθουμε όμως στο Γιώργο Γαβρίλη και να παραθέσουμε απόσπάσματα της τοποθέτησης του για το γήπεδο Μελισσανίδη και για τα Λιπάσματα που βρίσκονται στην εκλογική του περιφέρεια, που είναι και του Παναγιώτη Λαφαζάνη.

«…όταν τεθεί το θέμα (γήπεδο ΑΕΚ) , εγώ δεν θα ψηφίσω…»


«… στο ερώτημα ποιος πρέπει να το χρηματοδοτήσει. Δεν μπορεί να είναι από πόρους της τοπικής αυτοδιοίκησης. Πρέπει να είναι από τον επιχειρηματία, την ΠΑΕ την ίδια, και από την ΓΓΑ. Οι πόροι της τοπικής αυτοδιοίκησης, πρέπει να πάνε στον ερασιτεχνικό αθλητισμό…» 

         



        .

1 σχόλιο:

  1. Συγα και τον πηστευσαμε.... Πριν λυγες μερες ,ετρεχε πισω απο τον Αλεξη, στην φιεστα που εδωσε στην Δραπετσωνα.... για το 1-5 της εκτασης που ταχα παρεχωρησε στον τοπικο Δημο και με το
    ξεπουλημα των 4-5 της εκτασης....//

    ΑπάντησηΔιαγραφή