.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

Ρ. Δούρου: "... αλλά... η συζήτηση δεν είναι ναι ή όχι στο γήπεδο της ΑΕΚ..."


Τελικά ο Αβραμόπουλος άνοιξε σχολή με τον κενό λόγο του. Μπορεί να μιλάει ώρες χωρίς να λέει τίποτα.

Η Ρένα Δούρου είτε μιμείται την τεχνική πολιτικού λόγου του… είτε συμπίπτει η επιλογή της να μιλάει με… δημιουργική ασάφεια, θυμίζει θηλυκό Αβραμόπουλο. Ξεκινάει να μιλήσει για ένα θέμα, χωρίς ποτέ να αναφέρεται στην ουσία του. Πόσο μάλλον για το γήπεδο της ΑΕΚ. Ή για την πληρωμή της ΔΕΗ νοικοκυριών που τους είχαν κόψει το ρεύμα. Δε δαπάνησε ούτε ευρώ, παρότι πολυδιαφήμισε την εξαγγελία πέρσι, μιλώντας για… κοινωνική πολιτική.

Στο βίντεο που ακολουθεί, μπορείτε να την παρακολουθήσετε επί πέντε λεπτά να μιλάει για το γήπεδο της ΑΕΚ, χωρίς να λέει τίποτα συγκεκριμένο. Το ίδιο ισχύει και για τη ΔΕΗ, που συνέχισε με έπαρση να μιλάει πέραν του βίντεο, με την ίδια ασάφεια. Κι ας μην έδωσε δεκάρα τσακιστή για το πρόβλημα!

Στην «ανοιχτή θάλασσα» της τοποθέτησης της, περιέλαβε και το γήπεδο της Νέας Σμύρνης, και έκανε πως δεν άκουσε που της φώναζαν, δεν είναι στο φετινό προϋπολογισμό. Η ανάγκη  να μπερδέψει τα πράγματα, ήταν πιο ισχυρή, καθώς διαφορετικά θα φαινόταν κραυγαλέα το γεγονός, πως χρηματοδοτεί μόνο τα γήπεδα των Μελισσανίδη – Αλαφούζου. Τα ποσά για τα οποία, αποτελούν το 45% του συνόλου των προϋπολογισθέντων δαπανών για τον Κεντρικό Τομέα της Περιφέρειας!


Για την ιστορία, το γήπεδο της Ν. Σμύρνης για το οποίο είχαν εγγραφεί  18.500.000 ευρώ στον προϋπολογισμό Σγουρού, και παρέμειναν και στον περσινό της Δούρου, έχει αφαιρεθεί από τον φετινό παντελώς. Ούτε ο Γ. Σγουρός, ούτε άλλος διαμαρτυρήθηκε γι΄ αυτό. Γιατί άραγε;;;


Γιατί απλούστατα ο Πανιώνιος έπεσε στην τρίτη κατηγορία του μπάσκετ. Δεν είναι πλέον αθλητική Ανώνυμη Εταιρία (ΚΑΕ), αλλά ερασιτεχνικό σωματείο. Και αφού δεν υπάρχει επιχειρηματίας που να θέλει τζάμπα δημόσιο χρήμα, όπως οι Μελισσανίδης – Αλαφούζος, δεν υπάρχει λόγος η Περιφέρεια να… πετάξει λεφτά για ερασιτεχνικό αθλητισμό.


       .

5 σχόλια:

  1. Ας πρόσεχαν οι αριστεροί που ψήφισαν «αριστερούς».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευτυχώς που ψηφίσαμε τον αριστερό Βασιλόπουλο και κατεδάφισε τον Κένταυρο. Μόνο περηφάνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όντως ήταν μια καλή αρχή. Απομένουν κι άλλα παράνομα κτίρια.

      Διαγραφή
    2. Δεν απομένουν και άλλα παράνομα κτίρια. Απομένουν όλλλααααα τα άλλα παράνομα κτίρια (πλην ρώσικων). Ο Κένταυρος τους έφταιγε

      Διαγραφή
  3. Δεν πάει καλά η γυναίκα...μου φαίνεται και λίγο μαστουρομένη

    ΑπάντησηΔιαγραφή