.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

Ανατολιωτάκης: "Είτε παραιτηθώ είτε όχι, η διοίκηση της Ερασιτεχνικής είναι παράνομη... Αν μέχρι το Μάρτη δεν υπάρχουν νεότερα θα έρθουν εξελίξεις».


Μάριος Ματσάνκος

Η Ερασιτεχνική ΑΕΚ είναι στην εντατική και πολλοί σφυρίζουν αδιάφορα. Δεν τους καίγεται καρφί. Η τελευταία παραίτηση που ήρθε πριν από καιρό ήταν αυτή του Νίκου Γεωργαντζόγλου. Όσοι ξέρουν πρόσωπα και καταστάσεις αναφέρουν ότι μία ακόμα παραίτηση μέλους από το Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής θα φέρει εκλογές. Ο επόμενος που μένει και δεν είναι στο «άρμα Αλεξίου» είναι ο Ανδρέας Ανατολιωτάκης. Θέλει όμως να παραιτηθεί;

Το aek24hours.gr επικοινώνησε μαζί του για να μάθει τις προθέσεις του. Διαβάστε τι μας είπε:

«Είτε παραιτηθώ είτε όχι, η διοίκηση της Ερασιτεχνικής είναι παράνομη. Όλες οι αποφάσεις που παίρνονται είναι από πρόεδρο, ο οποίος δεν έχει δικαίωμα να ασκήσει καθήκοντα αφού είναι έκπτωτος. Σε επιστολή που είχα στείλει στην ΠΑΕ τους έλεγα ότι δεν μπορούν να δίνουν το 10% σε έναν άνθρωπο, ο οποίος βάσει νόμου δεν μπορεί για 10 χρόνια να είναι καν μέλος της ΑΕΚ».

Και τι σας απάντησαν; «Τίποτα. Ακόμα περιμένω».

Τον πιέσαμε για να μάθουμε γιατί δεν παραιτείται και μας απάντησε: «Δεν έχει κανένα νόημα. Ας κάνουμε υπομονή για να δούμε τι θα γίνει με το γηπεδικό. Αν μέχρι το Μάρτη δεν υπάρχουν νεότερα θα έρθουν εξελίξεις».

Αναμονή λοιπόν μέχρι τον Μάρτιο… Εδώ είμαστε για να δούμε τι θα γίνει…

πηγή: aek24hours.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου