.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

Πετανε στα αστερια

από The Snitch
 
Κυριολεκτικα, οπως αλλωστε μας ενημερωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ εδω και αρκετες μερες. Οντως εκτος Αθηνας για ενα επαγγελματικο που γυρισε ΗΔΗ σε 4ημερο ξεκουρασης στη Μεσσηνια απο σημερα το βραδυ,  δεν ειχα τη καταλληλη ενημερωση. Μονο 2 τηλεφωνα δεχτηκα  αλλα μπορω να πω οτι και οι 2, ο ενας γαυρος, ειναι 1000% αξιοπιστοι. Φιλοι καλοι και απλα πηγε η κουβεντα σε ποδοσφαιρικα μιας και μιλαμε για ανθρωπους που γνωριζουν την ‘ελληνικη’ πραγματικοτητα αψογα και περαν του χαβαλε ειναι σοβαρα παιδια. Αλλωστε το πρωι αν θυμαμαι εγραψα για τον Μποκανι και το βραδυ βγηκε στη φορα το θεματακι το ιατρικον, στο οποιο και κοπηκε ο παικτης. Που ηταν κομμενος απο αλλες 2 ομαδες πιο πριν..ως δανεικος. Ας αφησουμε το Βαγγελα ομως με τον Αλβανο του και ας δουμε τους δικους μας τους χαλιες.

Στην ΑΕΚ και ας πιασουμε το ποδοσφαιρικο κομματι μονο, αυτη τη χρονια επικρατει το ΑΠΟΛΥΤΟ ΧΑΟΣ. Επισημα πλεον δεν υπαρχει κανενας Μαιστοροβιτς και αν ειχε 1 γραμμαριο ευθιξιας ο Σουηδος επρεπε να εχει παραιτηθει εδω και μερες. Τον εχουν κανει το παιδι για τα θεληματα ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ, ολες οι προτασεις του εχουν παει στα σκουπιδια και απλα τρεχει να κουβαλαει τα ‘συμβολαια’ σε αυτους που του λεει ο Βοσνιος και να βγαινει φωτογραφιες.



ΟΛΟ το παιχνιδι το κανουν οι 2-ΙΤΣ με τον Λας Παλμας να τσακωνεται με τον καραγκιοζακο του παγκου για να ξεφορτωθει τις παλταδουρες του σε μας και τον ΠΑΠΑΤΖΗ (χαρακτηρισμος της ΠΑΕ ΑΕΚ οχι δικος μου) να μπορει να μιλησει μεχρι ενα οριο γιατι αλλιως παει πισω στην ανεργια που ηταν πριν 6 μηνες. Φυσικα ο Βοσνιος και ο Σερβος βγαζουν χαρτζηλικι, για τη ΠΑΕ ΑΕΚ παντοτε μη παει ο νους μας στο πονηρο, και λειτουργουν βαση σχεδιου οπως παντα καλα οργανωμενου: για σεντερ φορ μιλαγαμε με την ομαδα, αριστερο μπακ πηραμε. Το οποιο αριστερο μπακ ο Hélder Lopes 8 χρονια εχει κανει μια μεταγραφη επι πληρωμη και ολες τις αλλες βολοδερνει ελευθερος απο ομαδα σε ομαδα. ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ δηλαδη αλλαζει ομαδα δωρεαν και βρεθηκε ταχα μου μια Λας Παλμας να δωσει περσυ 1,5εκκ και φετος να τον ξαναφησει ελευθερο! Τετοιο πλυντηριο πραγματικα ουτε ο Βαγγελης δε βαζει. Αξιος. Η δε παικτουρα επαιξε στα 15 απο τα 38 ματς, δεν ηταν καν βασικος σε καποια Λας Παλμας που εφαγε 74 γκολ στη χρονια. Αξιος δις. Με τετοιο ΧΩΝΙ μια χαρα ειναι η αεκαρα ΣΑΣ. Γιατι αμα παιρνεις παικτη που παιζει αναπληρωματικος η εστω ημι-βασικος σε ομαδα που η αμυνα της τρωει 2 γκολ ανα ματς μεσο ορο, η αληθεια ειναι οτι πας για μεγαλα πραγματα. Η τριτη χειροτερη αμυνα της Ισπανιας και εμεις πηγαμε και πηραμε το μπακ της!

Ο αλλος στοχος ενας Χαιμε Ρομερο- ελευθερος και αυτος απο καποια Οσασουνα η Ισπανικη Καλλονη δηλαδη- απο το 2010 εχει αλλαξει 14 φορες ομαδα ΟΛΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ η ΔΑΝΕΙΚΟΣ. Πως γινεται αυτο σε 7 χρονια 14 ομαδες? Μα ειναι απλο, ο παικτης ανηκε σε καποια Ουντινεζε στην οποια ολοι οι χαροκαμμενοι τον επεστρεφαν αρον αρον με τη ληξη του δανεισμου και αυτη αναλογα τον ξεφορτωνε στο επομενο κοροιδο. Εγραφε και λογιστικα μεσο ορο και ενα μυριο κοστολογιο και ολα κυλουσαν ομορφα. Μιλαμε για εξτρεμ που τον εδιωξε καποια Orduspor πριν 3 σαιζον η οποια αγωνιζεται στη τριτη κατηγορια της Τουρκιας! Τρομερος σκορερ εβαλε 4 ολοκληρα γκολ τα μισα απο οσα ειχε βαλει ο γιγας Macauley Chrisantus (8+2 στο κυπελλο) ο λεγωμενος και El Palton δηλαδη (δε κανω πλακα ετσι τον γραφει η wiki),  για να παρουμε μια ιδεα για τη εξτρεμαρα μιλαμε. Μεγαλα πραγματα, ετοιμος για τα αστερια και αυτος..

Αφου κλεισαμε με την εμπειρια καιρος ειναι να φερουμε και κανα νιατο για το μελλον στην ομαδα. Που κοιταει- κατα τα σανοσαιτ- τον θησαυρο απο το Καρακας. Η αληθεια ειναι οτι εχουμε να ακουσουμε για τετοια εξωτικα απο τοτε που ο ΚΕΦΤΕΤΖΟΓΛΟΥ μας επαιζε τη κασσετα με τα hits απο ολες τις μεριες του πλανητη: Ξεκιναγε με bob kozonis τον χτιστη αεροδρομιων και mall, περναγε σε πετι-σκατο και ρωσσους, εκανε μια γρηγορη απο αυστραλια μερια στον περουκινι και εκλεινε με το all time classic ντουετο βιντιαδη keith harris.  Οπως Saimon-Garfunkel ενα πραγμα.

Για τελος πασπαλιζουμε με την αναλογη σκοκιαδα, το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μαθαινω παικτη ανω των 30 που τους αφηνει ο Μελ να φερουν. Οπως επισης δανεικο δεχεται μονο τον Αραουχο. Ο Μελ παντα, για να μην μπερδευωμαστε… ΑΝ (λεμε τωρα) σου καθωταν κανας Μπεργκ στα τσαμπε οπως αυτοι που κοιτας  με τα 22 γκολ περσυ για να μη παμε μακρια, θα ελεγες οχι γιατι ειναι πανω απο 30. Αμα σου εδινε κανα δανεικο η City οπως επι Gus τον αργεντινο θα ελεγες οχι οπως ειπες περσυ ας πουμε. Ειναι και αυτος ο σκληρος χαρακτηρας της ομαδας, αυτη η προσηλωση στο πλανο το zero tolerance που λενε οι Αγγλοι, αυτη η μηδενικη αποκλιση στους στοχους που με κανει να εχω μια σιγουρια οτι ολα θα πανε καλα- οπως πανε αλλωστε 5 χρονια τωρα.

ΟΚ μπορει να τελειωσαμε με ενα ποντο λιγοτερο φετος απο περσυ αλλα τι ειναι ενας ποντος μπροστα σε αυτα που μας προσφερε η ομας? Συγκρινεται το θεαμα που περσυ επι Gus μας εγραφαν οτι ειναι κακιστο με την φετεινη πανδαισια? Ο κοσμος δε, βλεπει μια διαφορα απο τη Β Εθνικη πριν 3 σαιζον στην Α φετος και ας ειχε φετος ΕΠΤΑ (7) παικτες απο τοτε, οι περισσοτεροι βασικοι οπως π.χ τα 2CB που εβγαλαν τη χρονια.

Η ομας σε 40 μερες δινει προκριματικο CHL για το οποιο και πεταει στα αστερια ως ΠΑΕ, και ‘μοχθησε’ στα play-ωχ να βγει δευτερη. Γι αυτο αλλωστε ειναι διασπαρτη σε μπαρ, παραλιες και ξυδια να εορτασει. Οταν με το καλο μαζευτει θα θελουν καμμια βδομαδα να συνελθουν ολοι αυτοι, θα προσθεσουμε και τις νεες παικτουρες και θα βγουμε για τις γνωστες ζεμπεκιες μας. Τις οποιες θα θυμισω εν Ελλαδι οι κατοχοι διαρκειας θα αργησουν λιγο να απολαυσουν μιας και ουτε το προγραμμα της περιοδου ειναι γνωστο, οι 3 πρωτες ειναι κεκλεισμενων αρα παμε μεταξυ 7ης και 8ης αγωνιστικης- τελη Οκτωβριου λογικα, και φυσικα ειναι εξισου πιθανο να πεσει νεα καμπανα απο το αγαπημενον πελατολογιο της ΑΕΚ ΠΑΕ δηλαδη τους μαχαιροβγαλτες, τα βαπορακια ναρκωτικων που πουλανε πρεζα εξω απο το πεταλο μπροστα στα ματια της Ell-ASS και των υπαλληλων της παε και τους μαστουρωμενους. Υπαλληλοι της ΠΑΕ που βρισκουν τις συρριγγες μεσα στο πεταλο αλλα δε βγαζουν αχνα και φυσικα ειναι ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΩΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΓΙΑΤΙ ΣΥΓΚΛΑΛΛΥΠΤΟΥΝ ΕΜΠΟΡΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ. Η ΟΧΙ?

Απο μακρια λοιπον οπως ειπε και ο Stevie και το πιο πιθανο ειναι να μη τους κανω τη χαρη ΟΥΤΕ ΔΩΡΕΑΝ να παω μη το παιρνουν και πανω τους οτι εχουν κοσμο εστω τσαμπα. Γιατι η ΑΕΚ εκει καταντησε, να μας τη δινουν δωρεαν και να μη σου κανει ορεξη να πας. Προβλεπω ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΧΑΜΗΛΑ και σε διαρκειας και σε εισιτηρια μεσα στη σαιζον. Και αν το -30% περσυ τους φανηκε μεγαλο φετος τους βλεπω οριακα στα 100,000 ολη τη σαιζον. Κρατηστε τις τιμες στο θεο, δωστε κεκλεισμενων στο κοσμο να πληρωνει ματς που του απαγορευετε να παει, κουβαληστε Ρομερους και ΠΑΠΑΤΖΗΔΕΣ και μια χαρα θα πατε. Ηδη η Nova εκοψε 2εκκ ευρω απο τα συμβολαια και λιγα ειναι if u ask me, γιατι θελει να εισαι ιδιαιτερα μαζοχας να κατσεις να δεις αυτη τη σαχλαμαρα την ιδια ωρα που στον ΟΤΕ με πιο φθηνο πακετο  παιζει Premier, LaLiga κλπ.

Το προιον ΑΕΚ τουλαχιστον για φετος τελειωσε απο κοντα για μενα και αν παει ετσι- που δεν βλεπω να αλλαζει- θα με ξαναδει στη ΝΦ σε 2 σαιζον μονο και μονο για να ξανακατσω στη θεση μου στη παλια 18. Ενα ‘αχτι’ δηλαδη που προβλεπω αναλογα να μου φευγει σε ενα χρονο μεσα. Αναλογη αντιμετωπιση γνωριζω απο καμμια δεκαρια (και απο δω μεσα) αλλα ακουω και απο απλο κοσμο σε κουβεντες που κανουμε.

Για τον απλο λογο: Μπορεις να κοροιδεψεις μια αντε δυο. Τη τριτη απλα καθεσαι μονος σου. Enjoy το απεραντο λευκο του ΟΑΚΑ λοιπον και καλη συνοδοιπορευση με αυτους που ξεκαθαρα επελεξες να εχεις ως κοινο.

Το ελληνικο ποδοσφαιρο ΔΕΝ εχει θεαμα, ποτε δεν ειχε. Ακομη και οταν ειχες 1-2 ομαδες που επαιζαν μπαλλα οπως εμεις early 90’s η ο ζελας με το Κυραστα, οι υπολοιποι 15-16 ειναι για τα μπαζα. Γι αυτο και εχει μονο οπαδους και οχι φιλαθλους οπως στο νησι που πας να δεις ενα ματς για την ατμοσφαιρα, τη μπαλλα που θα παιξουν ακομη και αν ειναι Α τοπικο και ολο το πακετο. Οταν λοιπον κανεις ΤΑ ΠΑΝΤΑ απο περσυ (τελικο κυπελλου π.χ) να διωξεις τους εστω 5-10-15-20,000 με τη καλη εννοια ‘κολλημενους’ τοτε εισαι αξιος της μοιρας σου. Καποια στιγμη θα καταλαβεις οτι η ομαδα δεν ειναι μονο Μπαγεβιτς-Δημητριαδης- βρωμητζιναλ και χαβαλες στα επισημα  με το Μητσικωστα. Ουτε 10 αυλοκολακες σαν τη Αγγελικουλα και τον Δηματο που σου λενε προεδρε και τους τρεχουν-ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ- τα σαλια..

Οι 55,000 πελατες που εχασες φετος με ενα 20αρικο ειναι χονδρικα 1,1εκκ. Αν χασεις αλλους 30,000 ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΚΕΙ ΠΑΣ, ειναι αλλα 30,000 Χ20 = 600,000 ευρω.

9,000 εκανες μεσο ορο περσυ και 133,000 συνολο. Στα 3 κλειστα δηλαδη χανεις ηδη κοντα 30,000 κοσμο. ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 6 ΜΗΝΕΣ ΠΑΣ ΓΙΑ  100,000 ΚΑΙ ΑΜΑ.

Πας δηλαδη 1,1 περσυ και 1,7 φετος στα 2,8εκκ ευρω μειον ΜΟΝΟ απο εισιτηρια.Να βαλουμε και τα προστιμα μεσα ολη τη χρονια να φτασουμε στα 3,5εκκ χονδρικα? 170,000 εφαγες μονο στο κυπελλο.

ΤΙ ΔΕΝ ΣΤΑ ΕΙΠΑΝ αυτα οι διοικησεις σου? Δε σου ειπαν οτι με τις ‘εξυπναδες΄εχασες 3,5εκκ ευρω? ΤΣΑΜΠΑ το κυπελλο ρε παιδι μου..

Δε τα σκεφτηκε ο Καραμουζας και η αλλη με το ξανθια βαφη που εχει χτυπησει εγκεφαλο και πεταει στα αστερια να στα πουν? Κριμα..Θα τα δεις – ηδη τα βλεπεις- στις εισπραξεις και στους ισολογισμους και φετος και του χρονου. Εκει που ΠΟΝΑΕΙ δηλαδη, γιατι ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ δυστυχως.. Το θεμα βεβαια ειναι οτι για να καταλαβεις εσυ τη πληρωνει το club. Αλλα στην Ελλαδα ειμαστε οποτε δε τρεχει κατι.

Η Φωτο ειναι πραγματικη και μου την εστειλαν μολις απο πανω:


 
πηγή: dailytripes.gr/blog

1 σχόλιο:

  1. Κλαίω από τα γέλια !!!!!!!! Πείτε σε αυτόν που το έγραψε ότι η μπάλα είναι στρογγυλή !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή