.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

5ος ΛΑΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ


Φωτογραφία Μπάμπης Βαρούτης

Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Διεξήχθη  χθες Κυριακή 26/4/15 με μεγάλη επιτυχία και τη μεγαλύτερη συμμετοχή αθλητών που είχαμε μέχρι σήμερα (484 συμμετοχές) σε αθλητική εκδήλωση του Δήμου μας ο 5ος Λαϊκός Αγώνας δρόμου προς τιμή του αείμνηστου πρώην Δημάρχου Γιώργου Αποστολάκη.

Ο αγώνας είχε 2 κατηγορίες αποστάσεων : 1.000μ για παιδιά δημοτικού – γυμνασίου – λυκείου και 10.000μ για ενήλικες.

Μετά τη λήξη του αγώνα και πριν τις απονομές των μεταλλίων στους νικητές ο Δήμος βράβευσε τιμητικά τη μεγάλη μορφή του Ελληνικού στίβου Γιώργο Παπαβασιλείου.

Ο Δήμος μας θέλει να ευχαριστήσει ονομαστικά όλους τους ανθρώπους και τους φορείς  που συνετέλεσαν στη τόσο επιτυχημένη αυτή αθλητική διοργάνωση:

Το πρόεδρο του αθλητικού συλλόγου «Ανατολή» Ν. Ιωνίας Κώστα Τσαγκαράκη που με τις γνώσεις και την εμπειρία του σε τέτοιες διοργανώσεις έθεσε τις βάσεις αυτής της διοργάνωσης κατά τη διάρκεια δε του αγώνα ήταν ο χρονομέτρης και ο σχολιαστής αυτού.

Το δημοτικό σύμβουλο της παράταξης «Ζούμε Μαζί» γιατρό Κώστα Ντάτση που είχε την ιατρική φροντίδα του αγώνα.

Τους γυμναστές υπαλλήλους του Δήμου μας και ιδιαίτερα το Δημήτρη Ζέτο που δούλεψαν ακούραστα και διπλά μάλιστα γιατί παράλληλα εκτελούσαν και τις καθημερινές εργασίες του τμήματος.

Το μηχ/κο των Τ.Υ. του Δήμου Χρήστο Κίτσιο για τη πολύτιμη βοήθειά του.

Το πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων στο Δήμο Γιώργο Ορταντζόγλου και τους εργαζόμενους στο Δήμο που μέρα αργίας και αναψυχής όπως είναι η Κυριακή αυτοί δούλεψαν σκληρά για τη πραγματοποίηση του αγώνα.

Το συντονιστή Δ/ντη του Ο.Α.Κ.Α. Γιώργο Κάπση που μερίμνησε για τη δωρεάν παραχώρηση των κιγκλιδωμάτων με τα οποία κλίσαμε τους παράδρομους της Δεκελείας.

Τη τροχαία Ν. Ιωνίας, την Αστυνομία Ν. Φιλ/φειας και το Ε.Κ.Α.Β. που μας εξασφάλισαν την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Το σύλλογο δρομέων υγείας Αθηνών που μας παραχώρησε δωρεάν το σύστημα χρονομέτρησης του αγώνα.

Το σύστημα αεροπροσκόπων Ν. Φιλ/φειας και το Α.Σ. Α.Π.Ο. Χαλκηδονικό που πρόσφεραν εθελοντικά τα μέλη και τους αθλητές τους καθώς και όλους τους συμπολίτες μας που δούλεψαν εθελοντικά για τις ανάγκες της διοργάνωσης.

Τους κριτές του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Δήμητρα Μπασιούκα, Χρήστο Λιανό, Ισίδωρο Σιφνιό και Δημήτρη Παπαβασιλείου.

Τέλος να ευχαριστήσουμε  τους δημοτικούς συμβούλους κ.κ.Μιχάλη Κουτσάκη από την δημοτική παράταξη «Νέα Προοπτικής»  και Νίκο Παπανικολάου από την δημοτική παράταξη « Ζούμε Μαζί»  που μόνοι αυτοί εκ μέρους της αντιπολίτευσης με τη παρουσία τους τίμησαν τόσο τη προσπάθεια του Δήμου όσο και τη μνήμη του αείμνηστου Γιώργου Αποστολάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου