.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τρίτη 14 Απριλίου 2015

Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση για γονείς "Εφηβεία είναι ...και φαίνεται" στο ΠΠΙΕΔ

 
Μια ενδιαφέρουσα συνάντηση για γονείς και εκπαιδευτικούς πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 29 Μαρτίου 2015 στην αίθουσα εκδηλώσεων του του Παγκοσμίου Πολιτιστικού Ιδρύματος του Ελληνισμού της Διασποράς.

Η γονεϊκή σύμβουλος και συγγραφέας Χριστίνα Ρασιδάκη συζήτησε με γονείς και εκπαιδευτικούς όλα τα θέματα που προβληματίζουν τους γονείς αναφορικά με την Εφηβεία. Ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν ήταν η μετάβαση των παιδιών από το Δημοτικό στο Γυμνάσιο και τα θέματα που τα απασχολούν, η δημιουργία διόδων επικοινωνίας των γονιών με τα παιδιά, η σωστή χρήση  των ηλεκτρονικών παιχνιδιών και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, η αποτελεσματική επιρροή των γονέων προς τα παιδιά και άλλα. Η συνάντηση είχε μεγάλη ανταπόκριση από τους γονείς της πόλης μας που αναζητούν συμβουλές από ειδικούς σε θέματα που αφορούν τη διαπαιδαγώγηση των παιδιών τους.
Την εκδήλωση συνδιοργάνωσαν το Παγκόσμιο Πολιτιστικό Ίδρυμα Ελληνισμού της Διασποράς,  το 1ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Φιλαδέλφειας "Σπαθάρη" και η Σχολή Χατζήβεη.

x












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου