.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

Η ΟΑΣΗ στην Κωνσταντινούπολη

Αγαπητά  Μέλη και Φίλοι μας
 
Σας κοινοποιούμε το πρόγραμμα  για Κωνσταντινούπολη
 
23-29/05 7ΗΜΕΡΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ
ΡΕΔΑΙΣΤΟΣ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ-ΒΟΣΠΟΡΟΣ-ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΑ
 1ημέρα:
Αναχώρηση νωρίς το πρωί μέσω Εθνικής οδού Αθηνών-Θεσσαλονίκης.  Ενδιάμεση στάση στο ύψος της Λαμίας για καφέ και ξεκούραση. Στην συνέχεια περνώντας από την μαγευτική κοιλάδα των Τεμπών φτάνουμε στην περιοχή του Πλαταμώνα όπου και έχουμε τη δεύτερη στάση μας για φαγητό (προαιρετικό). Κατόπιν παρακάμπτοντας την πόλη της Θεσσαλονίκης συνεχίζουμε με κατεύθυνση την Κομοτηνή μέσω Εγνατίας οδού. Άφιξη στην Κομοτηνή , τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση. 
2η μέρα :
Μετά το πρωινό μας αναχώρηση για τα ελληνοτουρκικά σύνορα στους Κήπους. Αφού περάσουμε τον ποταμό Έβρο φτάνουμε στο τελωνείο, όπου γίνεται σύντομος τελωνειακός έλεγχος και  επίσκεψη στα Duty Free. Η πρώτη μας στάση στην ΓΕΙΤΟΝΙΚΗ ΧΩΡΑ  είναι στην Ρεδαιστό απ’ όπου θα παραλάβουμε και την ξεναγό μας. Συνεχίζουμε την διαδρομή μας για την κοσμοπολίτικη Κωνσταντινούπολη . Άφιξη και τακτοποίηση  στο ξενοδοχείο μας Golden Age Hotel 4*+ στην ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ. Δείπνο και πρώτη γνωριμία με τη φωτισμένη ΠΟΛΗ, διανυκτέρευση.
3η μέρα:
Πρωινό και αναχώρηση για το λιμάνι. Η σημερινή μέρα είναι αφιερωμένη στα Πριγκηπόνησα. Πρώτος μας προορισμός η νήσος Χάλκη με την Θεολογική Σχολή και δεύτερος η Πρίγκηπος, όπου μπορούμε προαιρετικά με παραδοσιακές άμαξες να κάνουμε βόλτα στο καταπράσινο νησί. Φαγητό στην Πρίγκηπο και επιστροφή στο ξενοδοχείο μας το απόγευμα.  Ελεύθερος χρόνος στην Πόλη και διανυκτέρευση.
 4η μέρα:
Πρωινό και αργότερα γνωριμία με τα σπουδαιότερα μνημεία και αξιοθέατα της «ΠΟΛΗΣ». Θα επισκεφθούμε το ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ, την ΠΑΝΑΓΙΑ των ΒΛΑΧΕΡΝΩΝ, την περίφημη ΜΟΝΗ της ΧΩΡΑΣ, το ΜΠΑΛΟΥΚΛΙ (Μονή Ζωοδόχου Πηγής) με τα θρυλικά ψάρια και τους Τάφους των Πατριαρχών και τέλος τα ανάκτορα «ΝΤΟΛΜΑ ΜΠΑΧΤΣΕ» με το μεγαλύτερο πολυέλαιο στον κόσμο (4 τόνων). Το μεσημέρι μπορούμε να κάνουμε προαιρετικά κρουαζιέρα με το καραβάκι στο μαγευτικό Βόσπορο. Στη συνέχεια γεύμα σε παραδοσιακό εστιατόριο και ελεύθερος χρόνος. Το βράδυ (προαιρετικά) διασκέδαση σε νυχτερινό κέντρο με φαγητό, μουσική και ORIENTAL. Διανυκτέρευση. 
5η μέρα:
Μετά το πρωινό μας συνεχίζουμε την περιήγηση μας στην Πόλη με την επίσκεψη στο Βυζαντινό Ιππόδρομο. Κατόπιν, θα ξεναγηθούμε στο Μπλε Τζαμί του ΑΧΜΕΤ ΣΟΥΛΤΑΝ. Ακολουθεί η επίσκεψη μας στην ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ γνωρίζοντας τη Βυζαντινή Τέχνη και τον πολιτισμό της Κωνσταντινούπολης και στη συνέχεια στο ανάκτορο των Σουλτάνων, ΤΟΠ ΚΑΠΙ με τους μεγαλειώδεις θησαυρούς του. Συνεχίζουμε με γεύμα στην Πόλη (προαιρετικό). Η κλειστή Αγορά, το περίφημο ΚΑΠΑΛΙ ΤΣΑΡΣΙ με τα 5000 μαγαζιά, μας περιμένει. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, Δείπνο, διανυκτέρευση.   
6η μέρα:
 Μετά το πρωινό αφού έχουμε γεμίσει με όμορφες εικόνες,  παίρνουμε τις αποσκευές μας και επιβιβαζόμαστε στο πούλμαν για μια τελευταία επίσκεψη στην Πόλη.  Έπειτα μέσω Ρεδαιστού φτάνουμε στα σύνορα (τελωνειακός έλεγχος) και στη συνέχεια στο ξενοδοχείο μας στην Κομοτηνή. Διανυκτέρευση.
7η μέρα:
 Νωρίς το πρωί μετά το πρωινό μας παίρνουμε τον δρόμο της επιστροφής με τις απαραίτητες ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό και ξεκούραση. Άφιξη στην Αθήνα αργά το βράδυ.
 
Υ.Γ. Είναι δυνατόν η σειρά του προγράμματος να αλλάξει χωρίς να γίνει καμία παράληψη.
 
Δίκλινο κατ' άτομο
Μονόκλινο
395€
515€
 
 
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
  • Μεταφορές - περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • Διαμονή 2 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία Α’ ή Β’ κατηγορίας στην Ελλάδα.
  • Διαμονή - 4 διανυκτερεύσεις - σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 4* στην Κωνσταντινούπολη.
  • Δύο πρωινά στα ξενοδοχεία στην Ελλάδα.
  • Τέσσερα πρωινά και τέσσερα γεύματα ή δείπνα στην Κωνσταντινούπολη.
  • Ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα από διπλωματούχο ελληνόφωνο ξεναγό.
  • Εισιτήρια F/B για τα Πριγκηπόνησα.
  • Αρχηγό - συνοδό.
  • Ασφαλιστική κάλυψη αστικής ευθύνης
  • Φ.Π.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου