.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τρίτη 5 Μαΐου 2015

Οι Κρήτες της πόλης μας αναλαμβάνουν δράση για την ενίσχυση συμπολιτών μας



  ΕΝΩΣΗ ΚΡΗΤΩΝ

ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ  - ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ



Ελ.Βενιζέλου-Ρόδου
Πολ/κία 5, Β΄Συγκρότημα Εργατικών Πολ/κιών,
ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
Τηλ-2102850777-6945582535

                            
ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ



      Η οικονομική κρίση που μαστίζει ολόκληρη την Ελλάδα έχει δυστυχώς φτάσει και στη γειτονιά μας. Οι δοκιμαζόμενοι συμπολίτες μας, αυξάνονται καθημερινά και με ιδιαίτερα γοργούς ρυθμούς. Όλοι οφείλουμε να ενεργοποιηθούμε και να συμμετέχουμε στον αγώνα για την ανακούφισή τους.
     
      Ως Ένωση Κρητών Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, επιδιώκουμε να βάλουμε κι εμείς ένα λιθαράκι σε αυτό το δύσκολο και συνεχή αγώνα. Γι’αυτό  το λόγο αποφασίσαμε να προχωρήσουμε σε συλλογή τροφίμων μακράς διαρκείας ( όπως λάδι, ρύζι, όσπρια, ζυμαρικά, γάλα, ζάχαρη, αλεύρι, τοματοχυμό κ.ά.) και ειδών πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας, καθώς και φαρμάκων που θα δοθούν στο Κοινωνικό Ιατρείο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας. Η συλλογή θα γίνεται κάθε Τετάρτη και Πέμπτη από 19:00 έως 21:00, για το χρονικό διάστημα από 6 Μαΐου  έως και 14 Μαΐου, στο χώρο των γραφείων μας (Ελευθερίου Βενιζέλου και Ρόδου, Β Συγκρότημα Εργατικών Πολυκατοικιών Νέας Φιλαδέλφειας)

      Καλούμε όλα τα μέλη της Ένωσης, τους φίλους, αλλά και όλους τους ενεργούς πολίτες του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, να μας βοηθήσουν και να μας στηρίξουν σε αυτή μας την προσπάθεια.


         ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.



          Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                   Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
                                                       
          Κανατά Ελένη                                                    Ζαχαριουδάκης Μιχάλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου