.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Σάββατο 16 Μαΐου 2015

Τα τηλέφωνα "απάλλαξαν" τον Μελισσανίδη!

Αντί να τον ενοχοποιήσουν οι τηλεφωνικές του συνομιλίες με τον Ζωγράφο, όπως… προέβλεπαν κάποιοι εδώ και μήνες, ακριβώς αυτές ήταν που έβγαλαν τελικά τον Δημήτρη Μελισσανίδη από τον «κάδρο» της υπόθεσης ξυλοδαρμού του αρχιδιαιτητή!


Το SDNA αποκαλύπτει τα πώς και τα γιατί της απόφασης του αθλητικού εισαγγελέα, Κωνσταντίνου Σιμιτζόγλου, να ασκήσει ποινική δίωξη κατ’ αγνώστων για τον ξυλοδαρμό Ζωγράφου τον περασμένο Νοέμβρη και να απορρίψει τις καταγγελίες Μαρινάκη (και του ίδιου του Ζωγράφου) εναντίον του Δημήτρη Μελισσανίδη, καθώς δεν προέκυψαν καν επαρκείς ενδείξεις εναντίον του!

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα ίδια τα τηλέφωνα που υποτίθεται θα ενοχοποιούσαν τον διοικητικό ηγέτη της ΑΕΚ, ήταν αυτά που ουσιαστικά τον "απάλλαξαν"!

Το ισχυρό νομικό διαπραγματευτικό του όπλο, ήταν η ηχογράφηση των συνομιλιών που ο ίδιος ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε πραγματοποιήσει στις δύο κλήσεις που είχε κάνει στον Ζωγράφο και οι οποίες -σύμφωνα με τις καταγγελίες που υπήρξαν- είχαν απειλητικό περιεχόμενο. Από την καταγραφή αυτών των συνομιλιών, αποδείχτηκε ότι στη συνομιλία δεν υπήρξε τελικά κανενός είδους απειλή του Μελισσανίδη προς τον Ζωγράφο, παρά μόνο παράπονα για τους ορισμούς.

Ο Χριστόφορος Ζωγράφος, όμως, πήγε στον εισαγγελέα και για συμπληρωματική κατάθεση, με την οποία ισχυρίστηκε ότι υπήρξε και τρίτο τηλεφώνημα από τον Μελισσανίδη, το οποίο ήταν απειλητικό, αλλά έγινε από τηλέφωνο… με απόκρυψη!

Το τηλεφώνημα αυτό, ωστόσο, δεν θα μπορούσε ποτέ να αποδειχτεί ότι προερχόταν από τον διοικητικό ηγέτη της ΑΕΚ, αν και κάποιες άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι πιθανόν να μην έγινε και ποτέ!

Τέλος, πρέπει να σημειωθεί ότι η ποινική δίωξη που ασκήθηκε κατ’ αγνώστων είναι για το αδίκημα της «βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης και της αυτουργίας σε αυτήν», συνεπώς με τα στοιχεία που είχε η δικαιοσύνη στα χέρια της δεν της προέκυψε ότι πρόκειται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, όπως καταγγελλόταν εξ αρχής.

πηγή:  sdna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου