.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017

Μεταβάλλονται ριζικά σε νομικό και πολιτικό επίπεδο οι ισορροπίες στην εξέλιξη κατασκευής του γηπέδου Μελισσανίδη...


 
Δικαίως ενισχύθηκε ο πανικός στη πλευρά των επιχειρηματικών συμφερόντων, μετά τη κατάθεση μηνυτήριας αναφοράς από το δημοσιογράφο Γεράσιμο Λιόντο, και τον εκδότη – διευθυντή της εφημερίδας «ΚΟΝΤΡΑ», Πέτρο Γιώτη.


Η μηνυτήρια αναφορά στρέφεται κατά, του υπουργού Χρήστου Σπίρτζη και των υπαλλήλων του υπουργείου του που έβαλαν τις τζίφρες τους στα υψόμετρα των μισών δρόμων του γηπέδου, της «Δικέφαλος 1924 Κατασκευαστική ΑΕ», αλλά και κατά του aek365.com για συκοφαντικό, υβριστικό και απειλητικό δημοσίευμα κατά του Γεράσιμου Λιόντου. Σημειώνουμε πως είναι η πρώτη φορά που πολιτικά πρόσωπα, εμπλέκονται νομικά στην υπόθεση του ιδιωτικού γηπέδου.

Δικηγόρο τους έχουν το γνωστό αγωνιστή και μάχιμο δικηγόρο Κώστα Παπαδάκη, ο οποίος έχει ένα βαρύ βιογραφικό επιτυχιών σε υποθέσεις που αφορούν κυρίως υπεράσπιση του κινήματος και αγωνιστών του. Έχει όμως και κάτι ακόμη πολύ σημαντικό. Ήταν  ο δικηγόρος εκείνων που με επιτυχία προσέφυγαν ενάντια στο εμπορικό κέντρο - γήπεδο του ΠΑΟ στο Βοτανικό. Και μάλιστα ήταν μόνος του απέναντι στην αφρόκρεμα του νομικού και καθηγητικού κατεστημένου, που είχαν επιστρατεύσει τα αντίστοιχα επιχειρηματικά συμφέροντα. Όπως όλοι γνωρίζουμε, τους κέρδισε κατά κράτος!

Ενόψει των βέβαιων προσφυγών που θα ακολουθήσουν το ενδεχόμενο έκδοσης οικοδομικής άδειας, η παρουσία του σε αυτή την υπόθεση αποχτά άλλη βαρύτητα… Γιατί μη ξεχνάμε πως είναι άλλο η κρίση του νόμου, κι άλλο η κρίση διοικητικών πράξεων σε εφαρμογή νόμου που μπορεί και να κρίθηκε συνταγματικός.

Αναμενόμενα επίσης αντίστοιχα θα σκαλώσουν τα παράλληλα συνδεόμενα επιχειρηματικά σχέδια που είναι και τα μείζονα, τα οποία ως τώρα κρύβονται πίσω από το ιδιωτικό γήπεδο. Κι αυτά είναι το εμπορικό – ψυχαγωγικό κέντρο στη Ριζούπολη, κι η τσιμεντοποίηση μερικών στρεμμάτων από τη μητρόπολη Ν. Ιωνίας – Ν. Φιλαδέλφειας, στην Ηρακλείου  δίπλα στο σταθμό του Περισσού. Μπορεί να μην ομολογείται, ωστόσο η πραγματικότητα είναι πως αυτά πάνε πακέτο, και επιδιώκεται να προχωρήσουν παράλληλα για να αλληλοτροφοδοτούνται πελατειακά. Στόχος είναι η συγκέντρωση της εμπορικής και ψυχαγωγικής κίνησης στο τρίγωνο, γήπεδο – Περισσός – Ριζούπολη. Που σημαίνει τεράστιες απώλειες θέσεων εργασίας και λουκέτα σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις της ευρύτερης περιοχής (Πατήσια – Ν. Ιωνία - Ν. Φιλαδέλφεια κλπ).

Η κατάθεση της μηνυτήριας αναφοράς αλλάζει τα δεδομένα που είχαμε ως τώρα. Αποτελεί κίνηση στρατηγικού χαρακτήρα, που μεταφέρει βάρος, καταρχήν στο κορυφαίο πολιτικό προσωπικό. Το τι θα ακολουθήσει είναι άγνωστο… Το περιεχόμενο της μηνυτήριας αναφοράς θίγει την ουσία, κι από εκεί πηγάζουν τα ποινικά αδικήματα που περιγράφει. Πιο πρακτικά σημαίνει πως αναμενόμενα, το σκέλος που αφορά πολιτικά πρόσωπα (Σπίρτζης) θα οδηγηθεί στη βουλή. Υπάλληλοι και λοιποί θα έχουν τη τύχη που αντιστοιχεί σε μη πολιτικά πρόσωπα. Και δεν έχει ιδιαίτερη σημασία τι θα αποφασίσει η παρούσα σύνθεση της βουλής. Όσο σημασία έχει πως θα αποφασίσει η επόμενη, της οποίας η σύνθεση είναι άγνωστη. Για παράδειγμα σε ότι αφορά το Βατοπαίδι, δυο χρόνια πριν γίνει είδηση στα συστημικά ΜΜΕ, φώναζαν οι πολίτες και το κίνημα για όσα σκανδαλώδη συνέβαιναν. Δε τους έδινε σημασία κανείς. Μέχρι τη στιγμή που τα αόρατα κέντρα, αποφάσισαν πως θέλουν να αξιοποιήσουν το θέμα.

Με το ΣΥΡΙΖΑ και το Σπίρτζη δεν έχει πρόβλημα το σύστημα, όπως δεν είχε με τη ΝΔ, το Καραμανλή, το Ρουσσόπουλο, το Βουλγαράκη κλπ. Μέρη του συστήματος είναι, και παρόλα αυτά τους στραπατσάρισαν. Δεν έχει πρόβλημα το σύστημα λοιπόν με τα «γρανάζια» του που πρόθυμα καθίστανται δέσμιοι… όπως ο Χ. Σπίρτζης. Το αντίθετο. Αποτελεί ιδιαίτερη ευχαρίστηση τα πολιτικά πρόσωπα να είναι ευάλωτα, καθώς έτσι γίνονται ακόμη πιο συνεργάσιμα και υποταχτικά. Δεν έχει πρόβλημα επίσης να τα στείλει στην ανακύκλωση, να τα περιθωριοποιήσει και να τα αντικαταστήσει με άλλα. Και δέκα χρόνια μετά εφόσον συνεχίζουν να δείχνουν καλή διαγωγή, να τους… αποκαταστήσει δικαστικά τουλάχιστον, όπως έγινε με την υπόθεση Βατοπαιδίου. Στο μεταξύ άλλοι περιφερειακοί του συστήματος όπως ο Εφραίμ, έμειναν αρκετό καιρό στη «στενή», κι άλλοι κατάστρεψαν τη προσωπική ή πολιτική τους ζωή για πολλά χρόνια.

Αυτοί οι όμηροι είναι χρήσιμοι και για άλλους λόγους. Μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στον Άκη Τσοχατζόπουλο και το Γιάννο Παπαντωνίου. Οι ίδιοι οι σύντροφοί τους, αλλά και οι άλλοι… τους οδήγησαν και τους οδηγούν εκεί που βρίσκονται. Παρότι τον ίδιο πυρήνα πολιτικών υπηρέτησαν και υπηρετούν. Αυτού του τύπου οι όμηροι χρειάζονται για να κρύβεται η πραγματικότητα. Είναι ο φερετζές που προβάλλει υποτιθέμενες διαφορές, ή δήθεν ιστορίες αυτοκάθαρσης τους συστήματος, για να κρύψει την αλήθεια που είναι πως στα ουσιαστικά δεν έχουν καμιά διαφορά.

Για τους υπάλληλους που αγνόησαν τις αποφάσεις των επαγγελματικών τους οργανώσεων και υπόγραψαν, δε το συζητώ. Εκτός άλλων δυσμενών υπηρεσιακών ζητημάτων, στη καλή περίπτωση εξασφάλισαν απασχόληση για μια 10ετία. Ανήσυχο ύπνο ίσως πρέπει πλέον να κάνουν κι άλλοι. Που ήδη έχουν βάλει υπογραφές, και οι εξελίξεις μπορεί να οδηγήσουν στην αναζήτηση ευθυνών σε όσα προηγήθηκαν… Κι αυτό μπορεί να αφορά εκτός από υπαλλήλους, και πολιτικά πρόσωπα που δεν έχουν το προνόμιο της βουλευτικής ασυλίας. Οι πολιτικοί συσχετισμοί στη κοινωνία, το κοινοβούλιο, τα διάφορα όργανα, είναι μεταβαλλόμενοι, και οι καιροί ασταθείς. Καμιά εγγύηση δεν υπάρχει πως οι εξελίξεις θα συνεχίσουν να κινούνται αδιατάρακτα κι ευθύγραμμα. Οι συνθήκες και οι συγκυρίες λένε μάλιστα πως πρέπει να αναμένουμε το αντίθετο.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ χτες δεν είπε τίποτα ευθέως, «διέρρευσε» όμως τι θα ήθελε να πει. Η ουσία της υπόθεσης δεν αλλάζει. Με παρόμοιο τρόπο εκκίνησε πριν δυο μέρες τη δαιμονοποίηση του αγωνιστή και μάχιμου δημοσιογράφου Γεράσιμου Λιόντου. Μετά τη νέα εξέλιξη όμως, η πίστα και ο βαθμός δυσκολίας αλλάζουν. Ο κυνηγός γίνεται κυνηγημένος, και καθώς δεν έχουμε να κάνουμε με ένα καθεστωτικό ΜΜΕ κι ένα ελεγχόμενο δημοσιογράφο, η εξέλιξη είναι απρόβλεπτη...  

Τα επιχειρηματικά συμφέροντα που βλέπουν ως φιλέτο τη περιοχή μας, συνηθίζουν να εκφράζονται από διαφορετική πηγή και με διαφορετικό τρόπο κάθε φορά. Πότε εμφανίζεται ο λεγόμενος πρότζεκτ μάνατζερ, πότε η ΠΑΕ, πότε η κατασκευαστική, πότε το αφεντικό που δεν έχει καμιά ιδιότητα, πότε ο «στρατός», πότε κάποια οπαδικά ΜΜΕ, πότε διάφοροι άλλοι προσαρτημένοι. Κάτι ανάλογο ας πούμε με ότι συμβαίνει με γνωστό τηλεριάλιτι, όπου έχουμε το μάνατζερ ράγκμπι, το παραγωγό, το παρουσιαστή, τη παρουσιάστρια της παραεκπομπής, το καναλάρχη, την υποστηρικτική ομάδα για τα γυρίσματα και τις προβολές κλπ.

Στα όσα αποδίδονται ως απάντηση της ΠΑΕ ΑΕΚ, σημειώνω πως δεν έχουν καμιά ουσία. Έχουν χαραχτήρα στήριξης του ηθικού των οπαδών που εδώ και 4 χρόνια γήπεδο ακούν και γήπεδο δε βλέπουν. Επιδιώκουν κυρίως στη παρούσα φάση, να μη χάσουν τους ζεσταμένους οπαδούς – πελάτες τώρα που είναι έτοιμα για κυκλοφορία τα διαρκείας. Και τι... σύμπτωση πρόκειται να εκδοθεί η οικοδομική άδεια μετά μόνο 4 χρόνια.

Οι διατυπώσεις είναι κατά βάση συμβολικού και συνθηματικού περιεχομένου. Κλασσικά προσπαθούν όπως καθένας στη θέση και τις επιδιώξεις τους θα έκανε, να ταυτίσουν την ΑΕΚ με τα δικά τους συμφέροντα και να ισχυριστούν πως εκπροσωπούν το σύνολο των αεκτζήδων. Λες και δε ξέρουμε τι λένε οι γνήσιοι αεκτζήδες, και πόσο δε στηρίζουν τα συγκεκριμένα σχέδια τους που κάνουν την ερασιτεχνική ΑΕΚ φουκαρά, και τα τμήματα της μόνιμα πρόσφυγες.

Ακούγεται αστείος ο ισχυρισμός που αναφέρεται ως απάντηση στη μηνυτήρια αναφορά, πως "Η ΑΕΚ δεν απειλείται και δεν εκφοβίζεται". Μα φυσικά δεν απειλείται και δεν εκφοβίζεται. Ποιος ισχυρίστηκε τέτοιο πράγμα; Όλοι για το ακριβώς αντίθετο μιλούν… Που ξανακούστηκε ο μπαμπούλας να λέει με απειλούν και φοβάμαι;

Σε ότι αφορά το πανικό που αναφερθήκαμε στην αρχή, η εκτίμηση οφείλεται στην ομολογημένη γνώση ότι ο Γεράσιμος Λιόντος και η «ΚΟΝΤΡΑ», συστηματικά ασχολούνται με το θέμα εδώ και χρόνια. Χαρακτηριστικό είναι απόσπασμα του αρχικού δημοσιεύματος του aek365.com που άνοιξε το δρόμο στον οποίο βρισκόμαστε σήμερα, και το οποίο έγραφε:

«Ο κ. Λιόντος δεν είναι... νέος πολέμιος του γηπέδου της ΑΕΚ. Οι πληροφορίες τον θέλουν να «ασχολήθηκε» και με την έγκριση της υψομετρικής μελέτης, κάνοντας ανάλογες κινήσεις προς το Υπουργείο Υποδομών (οι οποίες έπεσαν στο κενό), ενώ στο παρελθόν είχε... εμπλακεί και στο θέμα της έγκρισης της ΜΠΕ».

Καθένας μπορεί εύκολα να καταλάβει ότι αυτή τη φορά ο πανικός περισσεύει, γιατί αφού ασχολήθηκε και τις άλλες φορές ανεπιτυχώς, και τώρα εκφράζεται η ίδια πίστη, προς τι το δημοσίευμα;

Δεκτή και η ερμηνεία πως στον ακαμάτη χρειάζονται δικαιολογίες. Ποτέ δε θα πει δε μπορώ, δε τα καταφέρνω, δε βρίσκω τα λεφτά. Πάντα θα υπάρχει κάποιος άλλος που θα φταίει για την ανημπόρια του… Το ίδιο ισχύει για όποιον ανεξαρτήτως αιτίας δεν είναι έτοιμος να προχωρήσει σε ότι έχει υποσχεθεί, ή δεν έχει σκοπό να το κάνει. Ποτέ δε θα το παραδεχτεί. Θα επικαλεστεί δικαιολογίες. Αν ισχύει κάτι τέτοιο, αυτή τη φορά το εξιλαστήριο θύμα αντέδρασε απροσδόκητα, και είναι πολύ πιθανό τα πράγματα να πάρουν απρόσμενη τροπή…

Για το βαθμό δυσκολίας που απόχτησαν τα πράγματα, είναι επίσης χαρακτηριστική η συνεσταλμένη απάντηση του aek365.com, το ύφος και το περιεχόμενο της οποίας βρίσκεται στον αντίποδα του αρχικού δημοσιεύματος την οποία επίσης δημοσιεύουμε παρακάτω. 


Ακολουθεί η αναδημοσίευση από το aek365.com της απάντησης της ΠΑΕ ΑΕΚ: 



Η απάντηση της ΑΕΚ στις απειλές Λιόντου

Τι λέει η ΠΑΕ για την προσπάθεια του δημοσιογράφου να καθυστερήσει την έκδοση της άδειας

"Η ΑΕΚ δεν απειλείται και δεν εκφοβίζεται" απαντά η ΠΑΕ στον Γεράσιμο Λιόντο και τα όσα κάνει με σκοπό να καθυστερήσει την έκδοση της άδειας του γηπέδου. "Οι εκφοβισμοί, οι απειλές και η λυσσαλέα πολεμική εναντίον του ονείρου του κόσμου της ΑΕΚ θα πέσουν και πάλι στο κενό" τονίζεται από την ΠΑΕ. Όλοι όσοι επιχειρούν να εμποδίσουν την επιστροφή της ομάδας στο σπίτι της και μιλούν για "γήπεδο Μελισσανίδη" θα καταλάβουν ότι έχουν απέναντι τους όλη την οικογένεια και όλο τον κόσμο της ΑΕΚ. Η ανικανότητα ή η άρνηση τους να κατανοήσουν πως η Αγια Σοφιά είναι το όνειρο όλων των φίλων της ομάδας και μια ιστορική παρακαταθήκη για τον σύλλογο αποτελεί και το μεγαλύτερο "έγκλημα" τους.

Η ΑΕΚ δεν τρομάζει από τέτοιες τακτικές και έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στον υπουργό Χρήστο Σπίρτζη και τους υπαλλήλους. Λειτούργησαν σύμφωνα με τον νόμο απέναντι σε πιέσεις και προκλήσεις και είναι βέβαια πως θα συνεχίσουν να το κάνουν. Παρά τις απειλές, τα νομικά τερτίπια και την προσπάθεια εκφοβισμού υπάρχει και ο νόμος και το δίκαιο αίτημα της ΑΕΚ να χτίσει το σπίτι της, στο οικόπεδο της και να επιστρέψει εκεί που ανήκει.
 


Ακολουθεί η τοποθέτηση του aek365.com στη μηνυτήρια αναφορά των Γεράσιμου Λιόντου και  Πέτρου Γιώτη:


Νέο χτύπημα κατά του γηπέδου από Λιόντο

Κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά κατά του υπουργού, παραγόντων αλλά και του aek365 για να καθυστερήσει την έκδοση της άδειας

Τα ρέστα του παίζει ο δημοσιογράφος Γεράσιμος Λιόντος για να καθυστερήσει όσο είναι δυνατόν την επιστροφή της ΑΕΚ στο σπίτι της. Μετά από τις πιέσεις που άσκησε πλέον κατέθεσε και μηνυτήρια αναφορά κατά του υπουργού Χρήστου Σπίρτζη, υπηρεσιακών παραγόντων αλλά και τις ιστοσελίδας μας. Ο Λιόντος θέλει με αυτό τον τρόπο να καθυστερήσει όσο γίνεται την έκδοση της άδειας για την ανέγερση του γηπέδου. Επιχειρεί ουσιαστικά να "τρομοκρατήσει" τους υπαλλήλους του υπουργείου περιβάλλοντος και θεωρεί έτσι ώστε θα κερδίσει χρόνο και θα βάλει εμπόδια στην ΑΕΚ. Πέραν όμως από πιέσεις, μηνύσεις και ιδεολογικές ακαμψίες υπάρχει ο νόμος και η δικαιοσύνη. Τέτοιες κινήσεις δεν τρομάζουν ούτε την ΑΕΚ, ούτε τον υπουργό αλλά ούτε και τους υπαλλήλους που κάνουν τη δουλειά τους όπως πρέπει και σύμφωνα με τη νομοθεσία. 

Στο δελτίο Τύπου που εξέδωσε αναφέρει:

Μηνυτήρια αναφορά κατά Σπίρτζη και υπηρεσιακών παραγόντων για το «γήπεδο Μελισσανίδη»
Μηνυτήρια αναφορά κατέθεσαν σήμερα στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών ο Γεράσιμος Λιόντος (δημοσιογράφος της εφημερίδας «Κόντρα») και ο Πέτρος Γιώτης (εκδότης-διευθυντής της ίδιας εφημερίδας) κατά του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστου Σπίρτζη, και υπηρεσιακών παραγόντων του υπουργείου, καθώς και των διοικούντων την εταιρία «Δικέφαλος 1924» Κατασκευαστική ΑΕ, για σωρεία αδικημάτων (απιστία στην υπηρεσία σε βαθμό κακουργήματος, σε συνδυασμό με το νόμο περί ευθύνης υπουργών, σε συνδυασμό με το άρθρο 1 Ν. 1608/1950 περί καταχραστών του Δημοσίου, παράβαση καθήκοντος, ηθική αυτουργία στα παραπάνω αδικήματα, υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης και ηθική αυτουργία σ’ αυτή κτλ.).

Η μηνυτήρια αναφορά ασκείται απ’ αφορμή την απόφαση έγκρισης της υψομετρικής μελέτης των δύο αδιάνοικτων πεζοδρόμων του γηπέδου και αφορά τη δόλια νομιμοποίηση της εταιρίας «Δικέφαλος 1924» Κατασκευαστική ΑΕ, συμφερόντων της οικογένειας Μελισσανίδη, ως φορέα υλοποίησης του έργου.

Σύμφωνα με το μακρύ ιστορικό της υπόθεσης, που περιγράφεται στις έντεκα σελίδες της μηνυτήριας αναφοράς και τεκμηριώνεται με σωρεία εγγράφων, το ζήτημα της νομιμοποίησης της «Δικέφαλος 1924» Κατασκευαστική ΑΕ τέθηκε ήδη από τον Αύγουστο του 2014, όταν η εν λόγω εταιρία υπέβαλε αίτηση για Εγκριση Δόμησης στην αρμόδια Διεύθυνση του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας. Το δικαίωμα ενός κερδοσκοπικού νομικού προσώπου ιδιωτικού δικαίου, να ανεγείρει γήπεδο σε ένα οικόπεδο που έχει παραχωρηθεί από το Ελληνικό Δημόσιο στο αθλητικό σωματείο ΑΕΚ, κατά χρήση, διοίκηση και διαχείριση, και επομένως αποτελεί πράγμα εκτός συναλλαγής (που απαγορεύεται να παραχωρηθεί σε οποιονδήποτε τρίτον) αμφισβητήθηκε.

Το Αυτοτελές Τμήμα Νομοθετικής Πρωτοβουλίας και Εργου του ΥΠΕΝ, στο οποίο τέθηκε το σχετικό ερώτημα, ουδέποτε γνωμοδότησε θετικά υπέρ της νομιμοποίησης της «Δικέφαλος 1924» Κατασκευαστική ΑΕ.

Το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους έχει γνωμοδοτήσει από το 2006 σε παρεμφερή υπόθεση (απόφαση 112 Β’ Τμήματος) ότι αυτού του τύπου τα ακίνητα είναι πράγματα εκτός συναλλαγής που δεν μπορούν να εκχωρηθούν σε τρίτους.

Στο μεταξύ, η υπόθεση αυτή εκκρεμεί και δικαστικά, μετά από αγωγή μελών του αθλητικού σωματείου ΑΕΚ κατά της παραχώρησης του οικοπέδου στην «Δικέφαλος 1924» Κατασκευαστική ΑΕ. Η υπόθεση εκδικάστηκε ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών στις 2.3.2017, και αναμένεται η απόφαση του δικαστηρίου.

Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σπίρτζης, και οι υπηρεσιακοί παράγοντες Δημήτριος Τασιόπουλος (προϊστάμενος της Διεύθυνσης Οδικών Υποδομών) και Εμμανουήλ Παπαδόπουλος (προϊστάμενος του Τμήματος Μελετών Οδοποιίας και Κυκλοφοριακών Μελετών) δεν περιορίστηκαν σε έγκριση της υψομετρικής μελέτης των δύο αδιάνοικτων πεζοδρόμων του γηπέδου (που και αυτή πάσχει διοικητικά), αλλά προχώρησαν σε νομιμοποίηση της «Δικέφαλος 1924» Κατασκευαστική ΑΕ ως φορέα υλοποίησης του έργου.

Πρόκειται για παράνομη πράξη, που προκαλεί βλάβη και στο Ελληνικό Δημόσιο και στο ερασιτεχνικό σωματείο ΑΕΚ. Εγινε δε με δόλο, γιατί οι υπηρεσιακοί παράγοντες είχαν ενημερωθεί και προειδοποιηθεί από εμάς, και προφορικά και εγγράφως.

Αναλυτική ενημέρωση για την αιτιολογική βάση της μηνυτήριας αναφοράς μπορείτε να δείτε σε δημοσίευμά μας στο φύλλο της «Κόντρας» που κυκλοφόρησε το Σάββατο 24.6.2017.

Η μηνυτήρια αναφορά στρέφεται επίσης κατά των υπευθύνων της ιστοσελίδας aek365.com, για συκοφαντικό, υβριστικό και απειλητικό δημοσίευμα κατά του Γεράσιμου Λιόντου.

Ως νομικό παραστάτη μας σ’ αυτή την υπόθεση έχουμε διορίσει τον δικηγόρο Κώστα Παπαδάκη (Κυρίλλου Λουκάρεως 11 – 1ος όροφος, τηλ. 210 - 3834545 και 6937- 068612).

Περιττεύει να σημειώσουμε πως είμαστε στη διάθεση των συναδέλφων για κάθε παραπέρα διευκρίνιση, παροχή αποδεικτικού υλικού κτλ.

*Να αναφέρουμε πως οι κύριοι Λιόντος και Γιώτης αποφάσισαν οι ίδιοι να δημοσιοποιήσουν τα στοιχεια τους μέσω της ιστοσελίδας του δημοσιογράφου τονίζοντας πως όποιος θέλει μπορεί να επικοινωνήσει μαζί τους. Τα στοιχεία τους είναι στο δελτιό τύπου που εκδόθηκε και σε κοινή θέα. 


2 σχόλια:

  1. Γελαμε με τα χαλια σας ψευτοαριστερουληδες !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κρατάτε γερά παιδιά με το θέμα του τερατουργήματος που θέλει να μας φορτώσει ο καταδικασμένος λαθρέμπορας. Ο λαός της Ν. Φιλαδέλφειας ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ το γήπεδο Μπεν Χουρ. ΘΕΛΕΙ ΧΩΡΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή