.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

ΔΣ Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας 4-12-14 Τι είπαν για γήπεδο ΑΕΚ Αγαγιώτου, Γκούμα, Πλάτανος (βίντεο)

Στο προχτεσινό Δημοτικό Συμβούλιο, υπήρχε θέμα στην ημερήσια διάταξη για την αμοιβή δικηγόρου, σε υλοποίηση της απόφαση προσφυγής του Δήμου στο ΣτΕ. Μια καθαρά τυπική διαδικασία αφού η ουσία της υπόθεσης συζητήθηκε σε προηγούμενο ΔΣ. Παρόλα αυτά εμφανίστηκε μέρος των γνωστών οπαδών της ΑΕΚ.

Φαίνεται όμως πως η αλλαγή κυβέρνησης, και κάποιες πρώτες δηλώσεις του αρμόδιου για τα αθλητικά κ. Σταύρου Κοντονή σχετικά με την εισαγόμενη βία που έχουμε γνωρίσει, δεν άφησαν περιθώρια να επαναληφτούν παρόμοια γεγονότα. Αντίθετα ζήτησε και πήρε το λόγο οπαδός, ο οποίος μίλησε εκ μέρους τους, και ο οποίος τοποθετήθηκε με συναίσθημα, λογική, κοσμιότατα.


Ρόλο βεβαίως, ίσως καθοριστικό, έπαιξε το δούλεμα που κάνει ενάμιση χρόνο τώρα ο Δ. Μελισσανίδης στους οπαδούς, και το οποίο έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτό... Ήταν φανερό από την ισχνή σε σχέση με άλλες φορές παρουσία, από το πως τοποθετήθηκε ο εκπρόσωπος τους, από τις απουσίες των "ομήρων", από το πεσμένο ηθικό που απέπνεε η όλη εμφάνιση τους. Χαρακτηριστικά σημειώνω πως όλα εξελίχτηκαν ομαλά, με τον ίδιο επικεφαλής των αστυνομικών δυνάμεων όταν είχαν δαρθεί Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Σε μια στιγμή νωρίτερα που η κ. Γαϊτανά υπερασπίστηκε με σθένος τον εαυτό της, και επιτιθέμενη στο Δήμαρχο, απέσπασε το θερμό χειροκρότημα τους.

"Χαρίζω οικόπεδα"

Στο συγκεκριμένο θέμα λοιπόν η παρουσία των οπαδών, ώθησε τους γενναιόδωρους Δημοτικούς Συμβούλους που χαρίζουν δημόσια δασική έκταση σε ιδιώτες για οικονομική εκμετάλλευση, να κάνουν πασαρέλα... Και το λέω αυτό γιατί το συγκεκριμένο θέμα είχε εξαντληθεί σε προηγούμενη συνεδρίαση, στην οποία λήφθηκε σαφής απόφαση, και δεν υπήρχε κανείς λόγος να ξανασυζητηθεί.

      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου