.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Η Μελισσανίδεια φάλαγγα της πόλης δεν καταθέτει τα όπλα

"Αναδημοσιεύσεις από τον Κόσμο της Ν. Φιλαδέλφειας" http://www.kosmosnf.gr

Η προσεκτική επισκόπηση των τοπικών μας πραγμάτων στο σύνολό τους επιτρέπει το συμπέρασμα ότι υπάρχει Μελισσανίδεια φάλαγγα η οποία, παρά τα ισχυρά πλήγματα που έχει δεχθεί στην επιχειρηματολογία της και στην πρακτική της απ’ την πανηγυρική ατμόσφαιρα της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου της 2ας Οκτωβρίου 2013 μέχρι σήμερα, δε λέει να καταθέσει τα όπλα.

Με όσες δυνάμεις τής έχουν απομείνει, ακόμα και στο δημοτικό συμβούλιο της 4ης Φεβρουαρίου 2015 έκανε την εμφάνισή της κρυπτόμενη πίσω από την Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως και τα εκατομμύρια των οπαδών της.


Από τη θέση αυτή επαναλαμβάνω ακόμη μια φορά, ΑΕΚ δεν είναι ο Δημήτρης Μελισσανίδης και τα επιχειρηματικά του σχέδια που θα υποβαθμίσουν την Πόλη και τον πνεύμονά της, το Δάσος μας, ούτε και οι παρατρεχάμενοί του φυσικά και η ψευδοσυνέλευση των 75 της ερασιτεχνικής ΑΕΚ. ΑΕΚ είναι κάτι πολύ σοβαρότερο, το οποίο φυσικά όλοι αυτοί δεν είναι σε θέση να αντιληφθούν και επομένως να το υπηρετήσουν.

Πρόκειται μόνο για μια επιχειρηματική επιδρομή σε βάρος της Νέας Φιλαδέλφειας και του Δάσους μας, που θα κάνει το βίο των λαϊκών στρωμάτων της αβίωτο.

Αυτό είναι το πρόβλημα και επ’ αυτού καλούνται όσοι δε θα ’θελαν να τους λογαριάζουμε στη Μελισσανίδεια φάλαγγα να πάρουν θέση πριν είναι πολύ αργά, αποχωρώντας έστω και την τελευταία στιγμή από τη φάλαγγα αυτή.

Κώστας Π. Παντελόγλου

1 σχόλιο:

  1. Όταν την πέφτατε στο Βασιλόπουλο κύριε Παντελόγλου δεν ήσασταν καθόλου φειδωλός στους χαρακτηρισμούς σας. Αντιθέτως, στα "μελισσανίδεια συμφέροντα" δεν λέτε ούτε καν ονόματα. Γιατί άραγε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή