.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Ταύτιση απόψεων για ΟΠΑΠ και Μελισσανίδη

Πριν γίνει... μπάχαλο το Δ.Σ της Σούπερ Λίγκας, συζητήθηκε το θέμα του Δημήτρη Μελισσανίδη και η σχέση του με τον ΟΠΑΠ και την ΑΕΚ.  

Μολονότι στη συνέχεια λίγο έλειψε να... πιαστούν στα χέρια, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού συμφώνησαν με αυτούς του Ολυμπιακού όσον αφορά το ασυμβίβαστο στην υπόθεση του Μελισσανίδη, ότι δηλαδή δεν μπορεί να έχει σχέση παράλληλα με τον ΟΠΑΠ, ως μέτοχος, αλλά και με την ΑΕΚ, η οποία πιθανότατα την επόμενη σεζόν θα αγωνίζεται στη Λίγκα.

Το θέμα συζητήθηκε και συμφώνησαν όλες οι πλευρές, ενώ αναμένεται να συγκροτηθεί επιτροπή με δικηγόρους για να το ελέγξει. Η παρούσα θέση πάντως δεν είναι νέα, αφού έχουν εκφραστεί και κατά το παρελθόν ενστάσεις για το πως ο ΟΠΑΠ, ως βασικός χορηγός, μπορεί να διαθέτει μετοχές σε κάποιον που σχετίζεται άμεσα με σύλλογο του πρωταθλήματος.


Ο ΠΑΟΚ πρότεινε να υπάρχει η δυνατότητα για εξεύρεση κι άλλων χορηγιών πλην του ΟΠΑΠ, πρόταση που μάλλον θα γίνει δεκτή και επίσης συμμετείχε με τις δικές του προτάσεις στο θέμα της επέκτασης του τηλεοπτικού συμβολαίου με τη NOVA.

πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου