.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

Του έδειξαν ότι δεν μασάνε κουτόχορτο, αλλά δεν μπορούν να του πουν και «όχι»

Μάριος Ματσάνκος

Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα ήταν η χθεσινή Γενική Συνέλευση για τα παιδιά της Original. Η κίνηση να ζητήσουν αναβολή για να μάθουν τη σύμβαση της Ερασιτεχνικής με τη «Δικέφαλος 1924» και τους όρους αυτής ήταν πολλή σωστή.

Κάποιοι βέβαια, τους εμπόδισαν προσπαθώντας να τους πείσουν ότι αυτό που κάνουν δεν είναι σωστό. Μέχρι την ώρα που ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεχόταν «επίθεση» ερωτήσεων είχε καταπιεί τη γλώσσα του. Βλέποντας όμως ότι έχει στο κοινό 5-10 ανθρώπους με το μέρος του, αναθάρρησε, αγρίεψε και το πήρε πάνω του.


Ωστόσο, όλες οι ερωτήσεις που δέχθηκε ήταν σωστές. Από το «γιατί δεν έχουμε πάρει ακόμα την άδεια» μέχρι και το ότι «για την ΑΕΚ μπήκαμε φυλακή». Ήταν κάτι σαν κόντρα; Ήταν κάτι σαν επίθεση; Όχι! Τα παιδιά της Original ήθελαν ξεκάθαρα λόγια για να μην τρέχουμε αύριο και δεν φτάνουμε. Δεν θέλησαν τίποτε άλλο.

Φυσικά, ο Μελισσανίδης τους το αρνήθηκε. «Το έχω δει εγώ το παραχωρητήριο και αυτό αρκεί», τους είπε ορθά κοφτά και κανείς δεν βγήκε να του αντιμιλήσει. Γιατί δεν έγινε αυτό; Γιατί οι οπαδοί της ΑΕΚ γνωρίζουν πως αυτός έχει τον παρά, αυτός μπορεί να φτιάξει το γήπεδο. Το ότι έχει καθυστερήσει και έχει βγει εκτός χρονοδιαγράμματος είναι και δικό του μερίδιο ευθύνης.

Για παράδειγμα η χθεσινή Γ.Σ. της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ (ασχέτως αν μπάζει από παντού) έπρεπε να είχε γίνει πολύ νωρίτερα και με πιο ξεκάθαρο τρόπο. Άφησαν οι άνθρωποι της Ένωσης να περάσει πολύς καιρός.

Ελπίζω με την νέα κυβέρνηση τα πράγματα να πάνε αρκετά καλύτερα. Το έβλεπες άλλωστε και στο βλέμμα του Μελισσανίδη, αλλά και το άκουγες στα λόγια του. Ήταν πιο διαλλακτικός από την ημέρα που έγινε κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ, έστω και με τη βοήθεια των ΑΝ.ΕΛ. Δείχνει να ρίχνει νερό στο κρασί του. Άλλωστε γνωρίζει και ο ίδιος πως με κόντρα δεν πρόκειται να γίνει γήπεδο. Με ώριμη κουβέντα σε σωστές βάσεις όλα μπορούν να γίνουν. Και το γήπεδο ΜΟΝΟ στη Νέα Φιλαδέλφεια να γίνει και ο κόσμος να βλέπει την ΑΕΚάρα και να χαίρετε.

Πλέον, ο «Τίγρης» το πήρε πάνω του. Η χθεσινή μέρα ήταν ακόμη μία δέσμευση για γήπεδο. Καιρός λοιπόν να περάσει και στις πράξεις…

πηγή:  aek24hours.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου