.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

Αβάσταχτη μικροαστίλα


Αναδημοσίευση από το  aek-live.gr
Τα Ραμφίσματα Του Αετού (9-2-2015)
1. Πολύ θα ήθελα να ανήκω στην τάξη των μονιμάδων της αβάσταχτης μικροαστίλας κατ” αποκλειστικότητα. Να συλλέγω τα δάκρυα του ηγέτη σε χρυσές φιάλες, να μεθώ με το πιοτό της μελωδίας της ευτυχίας. Το μαύρο κεράκι το ονομάζω ΤΑΙΠΕΔ το άσπρο ΕΥΠ, είναι δυο από τις υπηρεσίες που ανα-Βαπτίζονται σε αριστερή κολυμπήθρα. Το κόκκινο κεράκι συμβολίζει τις Τράπεζες που επιτέλους αναβαθμίζουν τον κοινωνικό τους ρόλο. Κάψτε κεράκια και βασανίστε το βλάσφημο κορμί μου να απαλλαγώ από τις τύψεις του δικού μου βολέματος απέναντι στους ενάμιση εκατομμύριο άνεργους.


ramfismata214

2. «Ορμούν, χτυπούν και κουτουλούν σα βόδια, να βρουν το νόημα της ζωής στην πάλη, όλο τους το μυαλό πήγε στα πόδια και λες κλοτσούν πια τ’ άδειο τους κεφάλι και ζουν κι αυτοί κι ο λαός μια καταδίκη ανάμεσα στην ήττα και στη νίκη». Ασημάκης Πανσέληνος – Ποδοσφαιρικό ματς

3. Νομίζω ότι σας έχω αναλύσει τις συνέπειες της επιχειρηματικής δράσης. Μπορώ έτσι να σας μεταφέρω την είδηση που αφορά τη σύλληψη για δωροδοκία του Βύρων Βασιλειάδη… ναι αυτός είναι… αυτός που είχε βραβευτεί ως ο καλύτερος νέος επιχειρηματίας!

4. Τώρα για να καταλάβω… στον ΠΑΟΚ είναι στενοχωρημένοι που δεν κέρδισαν τον Ολυμπιακό ή που δεν έχασαν για να γλιτώσουν από τον Αναστασιάδη;

5. Δεν θέλω να χαλάσω κανέναν αλλά αυτή η Σίβασπορ που δεν κατάφερε να προσαρμοστεί ο Κρισάντους και τον άφησε ελεύθερο είναι ας πούμε η Κέρκυρα της Τουρκίας. Μακάρι ο παιχταράς να κάνει αυτούς που λένε ότι πήραμε τον Πίου της Τουρκίας, να καταπιούν τη γλώσσα τους.

6. Πολύ χαμηλά βάζεις τον πήχη ανόητε νοικοκυραίε γι’ αυτό παίρνεις ότι σου αξίζει.

7. Να βλέπεις τη μιζέρια σαν λιγότερη μιζέρια και να πανηγυρίζεις… Εκεί μας κατάντησαν οι αλήτες….

8. Ας δώσουμε καμιά ιδέα στους ελευθέρους επαγγελματίες που πραγματικά περνάνε δύσκολες στιγμές. Απλά ο τύπος που έχει το Κουρείο της φωτογραφίας θα μπορούσε να έχει το κούρεμα κάθε Δευτέρα δωρεάν, απλά δεν το σκέφτηκε.

523555_545991628817236_348255188_n

9. Είναι αλήθεια ότι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ επέστρεψαν τα εισιτήρια που είχαν προμηθευτεί για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό δηλώνοντας ότι δεν έχουν εμπιστοσύνη πλέον σε κανέναν από αυτούς που διοικούν το σύλλογο;

10. Απίστευτο: Και στην κοπή της πίτας των συμμαχικών ΠΑΕ, Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ, το φλουρί έπεσε στην «Αγιά Σοφιά»!

11. Επειδή το θέμα έχει γίνει αβαβά και κόκο μόκο θέλω να σας πω ότι τα διαρκείας που πουληθήκαν φέτος είναι κάτω από εννέα χιλιάδες και είναι τα λιγότερα που έχουν πουληθεί από το 2004 και μετά. Είναι ένα ηχηρό μήνυμα του κόσμου και κάνουν τεράστιο λάθος όσοι προσπαθούν να το εξαφανίσουν.

12. Ο Μήτρογλου έχει εδώ και μερικές αγωνιστικώς πέντε κίτρινες κάρτες. Αν υποψιαστώ ότι θα τελειώσει το πρωτάθλημα χωρίς να πάρει ποτέ την έκτη, θα φωνάξω ΖΗΤΩ η εξυγίανση του ποδοσφαίρου.

13. Η ΠΑΕ του «Αλαφού» με τις προσεκτικές κινήσεις, πάλι το καλοκαίρι θα πληρώνει αποζημιώσεις σε τουλάχιστον τρεις ποδοσφαιριστές που θα πρέπει να φύγουν χωρίς να έχει λήξει το συμβόλαιο τους. Είναι το επαγγελματικό ποδόσφαιρο ηλίθιε.

14. Αν η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ μπορούσε να αλλάξει τα πράγματα θα ήταν παράνομη!

15. Δεν το πιστεύω ότι ο Ρανιέρι συμφώνησε να αποχωρίσει με αποζημίωση μόνο 500.000 ευρώ. Δεν χαρίζει τόσο εύκολα λεφτά ο Ιταλός. Μάλλον αυτό το ποσό βγαίνει προς τα έξω για επικοινωνιακούς λόγους. Μόνο ο κ. Καραμελίδης ως ταμίας της ΕΠΟ θα μπορούσε να μας πει το ακριβές ποσό της αποζημίωσης του Ιταλού προπονητή.

ramfismata214

16. Οι χειρότεροι εφιάλτες γίνονται πραγματικότητα. Γίναμε Β. Κορέα. Δακρύζει ο ηγέτης, δακρύζει και ο λαός.

17. Σύντροφοι της NOVA, ακόμα και τα τηλεοπτικά σποτ κάποια στιγμή λήγουν. Αυτό με το πιο συναρπαστικό πρωτάθλημα των τελευταίων ετών έληξε… αλλάξτε το.

18. 50.000 ευρώ ζεστά – ζεστά πήρε ο Κροάτης μάνατζερ του Κρισάντους. Αυτές είναι δουλειές. Μακάρι να βγάλει μάτια ο παιχταράς, αλλά σκέφτομαι πως μόνο τα λεφτά για τις προμήθειες να επενδύονταν στις ακαδημίες των συλλόγων, θαύματα θα έκαναν.

19. Και όλο στριφογυρίζουν στις σκέψεις μου όλοι αυτοί οι «σίγουροι» που έλεγαν ότι η άδεια θα βγει τον Οκτώβριο.

20. Ο αριστερός υφυπουργός αθλητισμού της αριστερής συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ συναντήθηκε με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Βαγγέλη Μαρινάκη ή Φαταούλ και συζήτησαν για την άρρωστη κατάσταση του ελληνικού ποδοσφαίρου, συμφωνώντας ότι πρέπει να δοθεί ένα τέλος. Αργότερα σε κάποιο ορεινό χωριό της Ελλάδας, ένας τσοπάνης συναντήθηκε με το λύκο της περιοχής και τον παρακάλεσε να μη του τρώει τα πρόβατα.

ramfismata34

21. Γέμισαν οι εφημερίδες και τα σάιτ με αναφορές στους μάγκες του ΟΦΗ που ενώ είναι σχεδόν διαλυμένοι νίκησαν πανηγυρικά τον ΠΑΟΚ. Δε λέω, η προσπάθεια των ποδοσφαιριστών που σήμερα πληρώνονται και αύριο είναι απλήρωτοι είναι αξιοσημείωτη, όμως πως γίνεται η διοίκηση του ΟΦΗ όταν η ομάδα έπαιζε με τον Ατρόμητο μα μη βρίσκει τα χρήματα και να χάνει το παιχνίδι στα χαρτιά και όταν ήταν να παίξει με τον ΠΑΟΚ να τα βρίσκει;

22. Σε ποιανού διαιτητή τους λογαριασμούς η δίωξη οικονομικού εγκλήματος έχει βρει ολόκληρο θησαυροφυλάκιο; Και όπως λέω πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις για να έχει τέτοια ποσά ένας διαιτητής στην τράπεζα κάποιος πρέπει να του τα δίνει. Ποιος και γιατί;

Παναγιώτης Αλιατάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου