.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

Το μαργαριτάρι του Ζαχόπουλου…

Ένα πικάντικο ντεσού σας κρατήσαμε απ’τη ΓΣ της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ με θέμα την έγκριση του παραχωρητηρίου στη Δικέφαλος ΑΕ της έκτασης στη Νέα Φιλαδέλφεια.
 
Ο Τάκης Ζαχόπουλος, ο άνθρωπος (που πολύ τον χαρακτηρίζουν… φαντομά, αφού είναι εξαφανισμένος και εμφανίζεται μόνο στις Συνελεύσεις) που ορίστηκε ως προεδρεύων της διαδικασίας, αναρωτήθηκε «αν θα συζητιόταν μετά το παραχωρητήριο το δεύτερο θέμα της ημερήσιας διάταξης και συγκεκριμένα ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός».

Παίρνοντας την απάντησε ότι «το θέμα δεν περιλαμβάνεται στην ημερήσια διάταξη», ο Ζαχόπουλος αναρωτήθηκε εκ νέου, «μα πώς; Αφού διάβασα στην Ελεύθερη Ώρα, ότι είναι θέμα στη διάταξη».


Στη συνέχεια υποστήριξαν για να διαλευκάνουν την απορία του, ότι απλά ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός ήταν ρεπορτάζ των δημοσιογράφων και όχι θέμα της ημερήσιας διάταξης.

Εδώ η συζήτηση σηκώνει δύο υποθέσεις. Είτε (γλώσσα λανθάνουσα τα αληθή λέει και) ο Ζαχόπουλος αποκάλυψε τί ψήφισε στις εκλογές, είτε απλά μπέρδεψε την Ελεύθερη Ώρα με την Ώρα των Σπορ.

Πάντως για να λύσουμε και εμείς την απορία του κ. Ζαχόπουλου και όσων είχαν το ίδιο ερώτημα στο κεφάλι τους, το θέμα όντως δεν περιλαμβάνεται στα θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Γιατί;

Αφού δεν δημοσιεύτηκε ποτέ ημερήσια διάταξη.

πηγή:  aek-live.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου