.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

Αύριο Παρασκευή 15-5-15 ο Χάρης Κανάκης στη "Γιορτή πιάνου και Τέχνης"

 
Ο γνωστός συνθέτης – πιανίστας – καθηγητής πιάνου και εξαίρετος συμπολίτης Χάρης Κανάκης, κοντά στον οποίο έμαθαν και μαθαίνουν πιάνο ένα σωρό φιλαδελφειωτόπουλα, χαλκηδονιωτόπουλα, αλλά και νέα παιδιά από άλλες περιοχές, πραγματοποιεί μαζί με τους εκλεκτούς συνεργάτες του στο Πνευματικό Κέντρο Νέας Φιλαδέλφειας, την ετήσια εκδήλωση με τίτλο «Γιορτή πιάνου και Τέχνης».
 
Όποιος θα ήθελε να έρθει ή να φέρει τα παιδιά του σε επαφή με τη μουσική, ή απλώς να γεμίσει το χρόνο του ευχάριστα, μελωδικά, δημιουργικά, αξίζει τον κόπο να βρεθεί αύριο Παρασκευή στις 6.30μμ στο Π.Κ. Νέας Φιλαδέλφειας.
 
Ακολουθεί το κάλεσμα της εκδήλωσης:

Αγαπητοί φίλοι, μαθητές και συνάδελφοι, με ιδιαίτερη χαρά σας καλώ και φέτος στην ετήσια «Γιορτή πιάνου και Τέχνης» που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 15 Μαΐου 2015 και ώρα 6:30 μ. μ. στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας (Νίκου Τρυπιά 45). 
 

   Στο 2ο μέρος της εκδήλωσης με τη συμμετοχή καλών συναδέλφων και φίλων καλλιτεχνών, θα επιχειρήσουμε με αφορμή τη μουσική του Κινηματογράφου ένα μαγικό ταξίδι στα όρια του αυτοσχεδιασμού και του δημιουργικού αυτοματισμού κάνοντας χρήση διαφορετικών μορφών τέχνης. Ενώ ο ηθοποιός Γιάννης Λιανάκης θα ερμηνεύσει σε πρώτη εκτέλεση τον θεατρικό μου μονόλογο με τίτλο «Meditation no. 12».
Συμμετέχουν: Παντελής Καψάλης(σκηνοθετική επιμέλεια) Γιάννης Λιανάκης (Ερμηνεία Θεατρικού Μονολόγου), Φέη Μπαζιώτη (τραγούδι), Μελίνα Ρωμανού (χορογραφία), Δημήτρης Δαμάσκος, Χάρης Κανάκης (πιανιστικός αυτοσχεδιασμός), τάξη πιάνου Κλέλιας Φελεσάκη (Kanakis RestaurArt), τάξη πιάνου Χάρη Κανάκη (Ωδείο Βορείων Προαστίων Αθηνών). Παρουσίαση Μαρία Παπαδάκη.
Κείμενα-οργάνωση, Καλλιτεχνική Διεύθυνση: Χάρης Κανάκης
   Η παρουσία σας είναι σημαντική και θα δώσει μεγάλη χαρά σε όλους μας. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
Χ.Κ.
www.pianomania.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου