.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

Λαφαζάνης σε οπαδούς της ΑΕΚ: Το γήπεδο θα... γίνει (εικόνες και βίντεο)

ΑΝΑΠΑΝΤΕΧΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΙΛΙΣΙΑ

Ο Λαφαζάνης τρώει κρεατόσουπα και «διαπραγματεύεται» με οπαδούς της ΑΕΚ για το γήπεδο


Μια αναπάντεχη συνάντηση είχε το μεσημέρι της Τετάρτης ο Παναγιώτης Λαφαζάνης στα Ιλίσια όπου βρέθηκε σε ταβέρνα της περιοχής.

Αφού τελείωσε την κρεατόσουπά του ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης πήγε να φύγει από το κατάστημα, ωστόσο, εκείνη την ώρα τον πλησίασε ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας και κάποιοι θαμώνες οι οποίοι αποδείχθηκε πως είναι οπαδοί της ΑΕΚ.

«Κύριε υπουργέ σαν φανατικοί ΑΕΚτζήδες ρωτάμε τι θα γίνει με το γήπεδο».
«Η κυβέρνηση τα έχει δρομολογήσει όλα και αυτό θα γίνει» απάντησε οι υπουργός για να αποχωρήσει λίγη ώρα αργότερα.




Πηγή: iefimerida.gr 

6 σχόλια:

  1. Βάλε και το βίντεο Καμπούρη να το ακούσει ξεκάθαρα ο κόσμος...και μετά κούμπωσε και 2 panadol των 500 να σου πέσει ο πυρετός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. To είχα ανεβάσει αλλά για κάποιο λόγο δε φαινόταν. Ελπίζω τώρα να φαίνεται.
    Περισσότερο ελπίζω να το δεις προσεχτικά. Δε συζητώ ότι ζητάτε το γήπεδο από αυτούς που δεν είναι στο χέρι τους να το φτιάξουν, όπως είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, ο Λαφαζάνης, ο Δήμαρχος κλπ, αλλά δεν τολμάτε να το ζητήσετε από αυτόν που σας το υποσχέθηκε. Σου φαίνεται πειστικό, το θα γίνει το γήπεδο, του Λαφαζάνη; Εμένα μου φαίνεται πως λυπάται αυτούς που τον ρωτούν, και για να μη τους χαλάσει χατήρι τους λέει πως θα... γίνει. Έτσι κι αλλιώς όμως δεν είπε ούτε πότε, ούτε ποιο γήπεδο, ούτε πολύ περισσότερο ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ...

    Πολύ φοβάμαι για λογαραιασμό σας βεβαίως, πως πρώτα θα αλλάξει το Ρυθμιστικό, μετά δε θα μπορεί να εκδοθεί άδεια κατασκευής, και μετά θα φτιαχτεί το γήπεδο αλλού που έχει ζητηθεί έκταση για το σκοπό αυτό και επιμελώς σας το κρύβουν.

    Φυσικά θα φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Λαφαζάνης που άλλαξαν το νόμο, αλλά ποτέ εκείνος που σε λίγο συμπληρώνεται ένας χρόνος από την ψήφιση του νόμου και δεν έχει φροντίσει να βγάλει έστω την άδεια κατασκευής!

    Σε τέτοια περίπτωση μη πάρεις ούτε παναντόλ των 500, ούτε τίποτα. Ζήστο ολόκληρο! Η ζωή έτσι κι αλλιώς συναισθήματα είναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. γουστάρω τον καμπουρη
    με την ωραία μούρη
    να ρίχνω στο κρεβάτι
    σαν να ναι άγριο άτι

    παντού να τον χουφτώνω
    δαγκώματα να χώνω
    και αν αντιμιλάει
    και πάλι στο κρεβάτι του να πάει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και μετά ξύπνησες...Καλή χώνεψη Καμπουράκο!Και που είσαι, η αίτηση για οικοδομική άδεια έχει γίνει με την ισχύ του παρόντος Νόμου. Και να αλλάξει ο Νόμος, η ισχύς του δεν είναι αναδρομική και δεν επηρεάζει κατ' έλάχιστο την διοικητική πράξη!Τσίμπα 2-3 πραγματάκια να μαθαίνεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μην το θάβεις το θεματάκι Καμπουράκο με τεχνητά σχόλια σε άλλες αναρτήσεις. Αστο να μείνει στην επιφάνεια να βλέπει ο κόσμος και την αλήθεια και την ασχετοσύνη σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καμπούρη ανεβάζεις άσχετα θέματα αβέρτα για να κρύψεις τις εγγυήσεις-δεσμεύεσεις του αρμόδιου υπουργού που κανείς δεν αμφισβητεί την σοβαρότητα του. Μακάρι όλοι στο Σύριζα να ήταν ντόμπροι σαν τον Λαφαζάνη.
    Ότι και να κάνεις όμως θα σου ανεβάζουμε σχόλια για να μπορούν όλοι να δουν ότι το γήπεδο θα γίινει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή