.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

Έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβούλιου σήμερα 27-6-16



Θ Ε Μ Α : Πρόσκληση σε έκτακτη Συνεδρίαση Δ.Σ. (10η)

Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε σήμερα 27.6.2016, ημέρα Δευτέρα και ώρα 6.30 μ.μ., στο κτίριο του Παγκόσμιου Πολιτιστικού Ιδρύματος Ελληνισμού Διασποράς (Π.Π.Ι.Ε.Δ.) επί των οδών Δεκελείας 152 & Ατταλείας 2-Νέα Φιλαδέλφεια [εκτάκτως, λόγω των υψηλής θερμοκρασίας που επικρατεί στην κλειστή αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Ενιαίου Λυκείου Ν. Φιλαδέλφειας «Μίλτος Κουντουράς» (Θεσσαλονίκης και Λαχανά) και καθιστά λίαν δυσχερή την διεξαγωγή της Συνεδρίασης στον συγκεκριμένο χώρο] σε δημόσια έκτακτη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, δυνάμει του άρθρου 67 παρ. 5 του Ν. 3852/2010 («Καλλικράτης»), για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της Ημερήσιας Διάταξης:

ΘΕΜΑΤΑ  ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ  ΔΙΑΤΑΞΗΣ




2.    Έγκριση υποβολής πρότασης στο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΑΤΤΙΚΗ» 2014 – 2020  με τίτλο: ««∆οµή Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο & Παροχή Συσσιτίου Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος»       


·           Η Συνεδρίαση κρίνεται κατεπείγουσα, για το πρώτο θέμα λόγω της άμεσης ανάγκης δημοπράτησης του έργου για την αποκατάσταση των φθορών στα πεζοδρόμια του Δήμου και για το δεύτερο λόγω της επικείμενης λήξης της προθεσμίας υποβολής της πρότασης στο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΑΤΤΙΚΗ» 2014 – 2020.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου