.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Σάββατο 25 Ιουνίου 2016

Η Gazprom… δίνει το όνομα

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση μιας μεγάλης χορηγικής συμφωνίας είναι η ΑΕΚ. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει συνεχείς επαφές με την εταιρεία-«κολοσσό» Gazprom και οι δύο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία. Οι συζητήσεις αφορούν την ονομασία του νέου γηπέδου της «Ένωσης»,
αφού όπως είχε τονίσει προσφάτως κι ο «Τίγρης» το «Αγιά Σοφιά» θα είναι το ιδρυτικό όνομα, κι αν επιτευχθεί η συνεργασία αυτή τότε ενδέχεται να μπει ένα ακόμη πολύ καλό ποσό στα ταμεία των «κιτρινόμαυρων» που θα βοηθήσει στην ανέγερση του «ναού» τους.

Άλλωστε, η Gazprom «ψάχνεται» εδώ και αρκετό καιρό να επενδύσει στην Ελλάδα και δεν αποκλείεται να το κάνει ακόμη και μέσω του ποδοσφαίρου. Άλλωστε, στον χώρο του αθλήματος δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με πολλές χορηγίες σε Champions League και Europa League, των οποίων και θα είναι ο βασικός χορηγός από το 2015 κι έπειτα. Παράλληλα, η γνωστή εταιρεία του φυσικού αέριου έχει υπό την ιδιοκτησία της τη Ζενίτ, ενώ είναι χορηγός στη φανέλα των Σάλκε και Ερυθρού Αστέρα. Όπως λέγεται οι Ρώσοι βλέπουν με πολύ καλό μάτι το ενδεχόμενο μιας τέτοιας συνεργασίας με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και δεν αποκλείεται να προχωρήσουν οι δύο πλευρές.

13 Ιούλιος 2013

πηγή: iapopsi.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου