.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

ΚΕΕΡΦΑ: Δεν περνάνε οι προκλήσεις των Ρουπακιάδων στη δίκη στο Εφετείο όση κάλυψη και να δώσει η Αστυνομία του Τόσκα!


ΚΕΕΡΦΑ-ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ
Δεν περνάνε οι προκλήσεις των Ρουπακιάδων στη δίκη στο Εφετείο όση κάλυψη και να δώσει η Αστυνομία του Τόσκα!
Οι τραμπουκισμοί του Ρουπακιά, του δολοφόνου του Παύλου Φύσσα, οι χυδαιότητες και οι απειλές των χρυσαυγιτών σε βάρος της Μάγδας Φύσσα, δείχνουν το πανικό τους μπροστά στη προοπτική να προχωρήσει άμεσα η δίκη και να καταδικαστούν ως εγκληματική ναζιστική συμμορία. 
Η δίκη κάτω από την πίεση του αντιφασιστικού κινήματος και την δραματική έκκληση της Μάγδας Φύσσα κατά της υποβάθμισης της μεταφέρθηκε σήμερα στο Εφετείο.
Η Αστυνομία φρόντισε να διευκολύνει την παρουσία των νεοναζί, εμποδίζοντας για πάνω από μιάμιση ώρα την είσοδο των αντιφασιστών μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου. Αρχικά, οι επικεφαλής της ΕΛΑΣ «ενημέρωσαν» τους συνδικαλιστές και τα μέλη της ΚΕΕΡΦΑ ότι «μπαίνοντας μέσα αναλαμβάνουν οι ίδιοι το ρίσκο»  λόγω της παρουσίας των χρυσαυγιτών! Κατόπιν, ανακοίνωναν ότι «δεν χωράει κανένας», διότι τάχα δεν υπάρχουν  κενές θέσεις! Μετά από επιμονή αναγκάστηκαν να επιτρέψουν την είσοδο στους αντιφασίστες.
Στην είσοδο του Εφετείου Αθηνών, πραγματοποιήθηκε αντιφασιστική συγκέντρωση. Εργαζόμενοι και φοιτητές βρέθηκαν στο πλευρό της Μάγδας Φύσσας, με τα πανό της ΚΕΕΡΦΑ, της ΑΔΕΔΥ, της ΠΕΝΕΝ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.
Όσο και να προκαλούν οι  Ρουπακιάδες, η δίκη θα συνεχιστεί. Θα πάνε φυλακή μαζί με όλη την ηγεσία της Χρυσής Αυγής που οργάνωσε τις δολοφονικές επιθέσεις!
Η ΚΕΕΡΦΑ καλεί σε κινητοποίηση διαρκείας αυτές τις μέρες,  με μαζικές παρουσίες στις μέρες της δίκης στο Εφετείο Αθηνών.
Το σχετικό κάλεσμα της ΚΕΕΡΦΑ  αναφέρει:
«Η δολοφονία της βρετανίδας βουλευτίνας του Εργατικού Κόμματος, Τζo Κoξ που πρωτοστατούσε στον αγώνα για την υποδοχή των προσφύγων στη χώρα της, από άτομο που είχε σχέσεις με νεοναζιστικές οργανώσεις, είναι μια προειδοποίηση για το που μπορούν να φτάσουν στην Ευρώπη οι φασίστες, αν δεν τους σταματήσουμε αποφασιστικά εδώ και τώρα. 
Η δίκη της Χρυσής Αυγής στην Ελλάδα είναι ένας σταθμός σε αυτήν την προσπάθεια, αποτέλεσμα της έκρηξης του αντιφασιστικού κινήματος και της δράσης του εργατικού κινήματος, που ανάγκασε τις κυβερνήσεις να αποσύρουν την πολύχρονη ασυλία προς την Χρυσή Αυγή από κρατικούς, αστυνομικούς και δικαστικούς μηχανισμούς.
Η δίκη θα συνεχιστεί μέσα στον Ιούλη στο Εφετείο Αθηνών επιτέλους και με πυκνούς ρυθμούς. Η δυναμική απάντηση της Μάγδας Φύσσα και του αντιφασιστικού κινήματος απέτρεψαν την υποβάθμιση της δίκης με την παραμονή της στις φυλακές του Κορυδαλλού και τις πολύ αραιές συνεδριάσεις, ενώ την ίδια περίοδο οι χρυσαυγίτες υπόδικοι εμφανίζονταν προκλητικά σε ρατσιστικές φιέστες της Χρυσής Αυγής.
Η συνέχιση και η ολοκλήρωση της δίκης με την καταδίκη της ηγεσίας της εγκληματικής ναζιστικής οργάνωσης είναι αίτημα του εργατικού κινήματος. Είναι ο δρόμος για να μην μπορέσει να ξαναβγεί  στις γειτονιές καμιά φασιστική συμμορία.
Δεν θα επιτρέψουμε στους νεοναζί της Χρυσής Αυγής που δολοφόνησαν τον Παύλο Φύσσα και τον Σαχζάτ Λουκμάν και επιτέθηκαν με αγριότητα κατά των Αιγύπτιων ψαράδων,  των συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ και εκατοντάδων άλλων μεταναστών, αγωνιστών, ομοφυλόφιλων, Ρομά και γυναικών να παριστάνουν το «νόμιμο  κόμμα της Βουλής».
Δεν θα επιτρέψουμε την επανεμφάνιση των ταγμάτων εφόδου της Χρυσής Αυγής στις γειτονιές μας, φορώντας  τον μανδύα των «επιτροπών κατοίκων» δήθεν αγανακτισμένων για να χύνουν  ρατσιστικό δηλητήριο κατά των προσφύγων, οι οποίοι έρχονται στη χώρα μας κατατρεγμένοι από τους πολέμους και τις καταστροφές.
Ήδη, οι επιθέσεις τους με σιδερόβεργα κατά δημοσιογράφου στον Πειραιά στις 8 Απρίλη δείχνουν ότι επιχειρούν να επανέλθουν. Είναι απαράδεκτη η ανοχή της δράσης των υπόδικων χρυσαυγιτών σε οργανωμένες επιθέσεις κατά αγωνιστών των κινημάτων. Έπρεπε να ξαναπάνε φυλακή αμέσως.
Η προώθηση  χρυσαυγίτικης μήνυσης σε βάρος της Κατερίνας Πατρικίου, πρώην δημοτικής συμβούλου στη Πετρούπολη και του Σεραφείμ Ρίζου, συνδικαλιστή εκπαιδευτικού και δημοτικού συμβούλου στα Χανιά δείχνει ότι συνεχίζει να δρα ο κρατικός και αστυνομικός μηχανισμός με τα ίδια παλιά αντανακλαστικά. Τα λαγωνικά του ΑΤ Πετρούπολης έστειλαν μάλιστα στο Εγκληματολογικό παραπεμπτικό, ζητώντας να επιδειχθούν στη Κ.Πατρικίου φωτογραφίες «σεσημασμένων του κόμματος ΑΝΤΑΡΣΥΑ»!
Είναι ώρα να βρεθούμε όλοι και όλες στο πλευρό της Μάγδας Φύσσα! Με την μαζική μας παρουσία τόσο στην αίθουσα του Εφετείου όπου τα θύματα των δολοφονικών επιθέσεων στέκονται αντιμέτωπα με την ναζιστική εγκληματική οργάνωση της Χρυσή Αυγής, όσο και στις αντιφασιστικές συγκεντρώσεις έξω από το Εφετείο Αθηνών, στέλνουμε το μήνυμα ότι είναι ώρα να τελειώνουμε με τα δολοφονικά τάγματα εφόδου των φασιστών.
Καλούμε τα συνδικάτα, τα δημοτικά και περιφερειακά συμβούλια, τις δημοτικές και περιφερειακές κινήσεις, τους φοιτητικούς συλλόγους, τους ανθρώπους των Γραμμάτων και των Τεχνών, τις κοινότητες μεταναστών, τις κινήσεις αλληλεγγύης στους πρόσφυγες, τις κινήσεις LGTBQ και κάθε δημοκρατική δύναμη να στηρίξουν την καμπάνια για τη καταδίκη των νεοναζί δολοφόνων της Χρυσής Αυγής.
Απαιτούμε την άμεση διακοπή κάθε διευκόλυνσης και οικονομικής ενίσχυσης στην εγκληματική ναζιστική οργάνωση από τη Βουλή.
Στηρίζουμε την αντιφασιστική κινητοποίηση διαρκείας, με παρουσία στην αίθουσα του δικαστηρίου και στις συγκεντρώσεις έξω από το Εφετείο Αθηνών, στην Λ. Αλεξάνδρας και Λουκάρεως στις 8.30πμ, στις δικάσιμες:  30 Ιούνη και τον Ιούλη  4,8,11,14,15,21 και 25.
Εκδίδουμε ψηφίσματα και συμμετέχουμε με αντιπροσωπεία ως παρατηρητές στη δίκη της Χρυσής Αυγής.
Eνισχύουμε οικονομικά την καμπάνια για την καταδίκη της Χρυσής Αυγής.
Στείλτε την οικονομική ενίσχυση στον Λογαριασμό:
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ 
Αρ. Λογαριασμού 167 470832-65, ΙΒΑΝ GR78 0110 1670 0000 1674 7083 265
ΚΩΔ. SWIFT ΤΡΑΠΕΖΑΣ-BIC ETHNGRAA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου