.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Σάββατο 25 Ιουνίου 2016

Η Gazprom για χορηγία στο Ναό

Διαβάστε στο AEK1924.gr για τις επαφές του Δημήτρη Μελισσανίδη με τον κολοσσό της Gazprom για χορηγία στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια

Διαβάστε αναλυτικά το άρθρο της «RealNews»:


«To μεγαλύτερο όνειρο του Δημήτρη Μελισσανίδη για την ΑΕΚ είναι η κατασκευή ποδοσφαιρικού γηπέδου στην Νέα Φιλαδέλφεια με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και τις καλύτερες δυνατές παροχές σε αθλητές και θεατές. Οπου βρεθεί κι όπου σταθεί ο ισχυρός άνδρας της «Ενωσης» μιλάει γι” αυτό, σχεδιάζει πράγματα και πραγματοποιεί επαφές, αναζητώντας τις πλέον συμφέρουσες συμφωνίες για χορηγούς και υποστηρικτές του μεγαλεπήβολου έργου.

Στο πλαίσιο αυτό και μεταξύ άλλων κορυφαίων εταιρειών, σύμφωνα με απολύτως ασφαλείς πληροφορίες της «R», εδώ και καιρό στο μυαλό του «τίγρη» έχει σφηνωθεί η Gazprom, ο ρωσικός ενεργειακός κολοσσός, από τους κυριότερους, αν όχι ο top εξαγωγέας φυσικού αερίου στον πλανήτη. Και αυτό γιατί οι Ρώσοι, που ως γνωστόν είναι ιδρυτές της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, αρέσκονται σε ανά τον κόσμο αθλητικές χορηγίες (σ.σ. για παράδειγμα, συνεργάζονται με την Σάλκε και τον Ερυθρό Αστέρα), ενώ έως το 2015 αποτελούν επίσημο υποστηρικτή του UEFA Champions League και του UEFA Super Cup. Την πρόθεσή του να έρθει σε επαφή με την Gazprom για σπόνσορα του νέου γηπέδου, με όσα τυχόν θα προβλέπει ένα ενδεχόμενο deal, από απλή χορηγία έως και ονομασία του νέου σταδίου, ο Μελισσανίδης την έχει ήδη εκμυστηρευτεί σε έναν στενό πυρήνα ανθρώπων της απόλυτης εμπιστοσύνης του. Σημαντικό και το γεγονός ότι μεταξύ άλλων ο Πέτρος Παππάς, ο Πόλυς Χατζηιωάννου, ο Βασίλης Σαραντίτης και ο Γκίκας Γκούμας θα στηρίξουν οικονομικά το όλο εγχείρημα. Το αν τελικά θα προχωρήσει το θέμα ή αν στο μεταξύ ο Ελληνας επιχειρηματίας έχει ήδη ξεκινήσει προκαταρκτικές συζητήσεις είναι κάτι που δεν θα αργήσει να αποσαφηνιστεί, με δεδομένη την σφοδρή επιθυμία του η ΑΕΚ να αποκτήσει όσο πιο γρήγορα γίνεται το νέο της σπίτι, στο σημείο ακριβώς όπου γνώρισε στιγμές δόξας και μεγαλείου κι εκεί ακριβώς όπου, σύμφωνα με τον Μελισσανίδη, θα αναγεννηθεί γρήγορα από τις στάχτες της. Οπως και να “χει, πάντως, είναι φανερό ότι το αφεντικό της «Ένωσης» ανεβάζει τον πήχη σε όλα τα επίπεδα. Να σημειωθεί ότι πρόσφατα οι Ρώσοι εκδήλωσαν ενδιαφέρον για την ελληνική εταιρεία φυσικού αερίου ΔΕΠΑ, όμως εν τέλει δεν κατέθεσαν προσφορά».

Κυριακή, 07 Ιουλίου 2013





πηγή: aek1924.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου