.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Σάββατο 25 Ιουνίου 2016

Gaz-ώνει η ΑΕΚ!

Με το νέο γήπεδο στα σκαριά, η ΑΕΚ ανεβαίνει επίπεδο και βρίσκεται σε επαφές με χορηγούς-κολοσσούς για την ονομασία του. Κοντά σε συμφωνία με την Gazprom! 

Έχει γραφτεί και θα ξαναγραφτεί πως η ΑΕΚ έχοντας το δικό της γήπεδο θα ανέβει επίπεδο, θα αποκτήσει άλλη δυναμική. Φαίνεται όμως πως τα οφέλη θα είναι πάρα πολλά για την Ένωση και κυρίως οικονομικά.


Η «Αγιά Σοφιά», όπως θα ονομάζεται το νέο γήπεδο του «Δικεφάλου», θα είναι έτοιμο σε δύο χρόνια, όταν και η ομάδα θα επιστρέφει σύμφωνα με το… χρονοδιάγραμμα στην Σούπερ Λίγκα.

Μέχρι τότε όλα θα πρέπει να είναι στην εντέλεια αλλά ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν πρόκειται να χάσει χρόνο για τίποτα και έχει ξεκινήσει τις κινήσεις του από τώρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο «Τίγρης» βρίσκεται σε επαφές με διάφορες εταιρείες έτσι ώστε να μπουν χορηγοί στο νέο γήπεδο. Είναι μία τακτική που ακολουθούν οι περισσότερες ομάδες της Ευρώπης και είναι πολλές οι εταιρείες εκείνες που επιθυμούν να δώσουν αρκετά χρήματα για να διαφημιστούν.

Μεταξύ αυτών των εταιρειών που συζητά ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι και η Gazprom. Η συγκεκριμένη εταιρεία είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο, ασχολείται με την παροχή φυσικού αερίου, είναι ιδιοκτήτρια της Ζενίτ, είναι χορηγοί της Σάλκε και του Ερυθρού Αστέρα ενώ θα μπει χορηγός από το 2015 σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ. Οι Ρώσοι της Gazprom βλέπουν με θετική άποψη μια τέτοια συνεργασία με τον Δημήτρη Μελισσανίδη αφού ήδη υπάρχει επενδυτικό πλάνο για την Ελλάδα και κάπως έτσι θα κερδίσουν όλοι.


13/07/2013

πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου