.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τετάρτη 2 Αυγούστου 2017

Οι εξελίξεις στον ΟΚΑΝΑ και οι επιθέσεις στους εργαζόμενους. ERTopen, 6μμ


Στο στούντιο της ERTopen, θα βρίσκονται οι:  

 Έμμυ Κουτσοπούλου, αναπληρωματικό μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων στον ΟΚΑΝΑ και  Βασίλης Σταυρόπουλος, μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων στον ΟΚΑΝΑ

Σήμερα στο «Ράδιο Παντιέρα» της ERTopen, 6μμ
……………..


Η ERTopen είναι εδώ και συνεχίζει!

Οι εξελίξεις στον ΟΚΑΝΑ (Οργανισμός ΚΑτά των ΝΑρκωτικών) και οι επιθέσεις στους εργαζόμενους είναι το θέμα της εκπομπής «Ράδιο Παντιέρα» που θα μεταδοθεί από το ραδιόφωνο της ERTopen το απόγευμα της Τετάρτης 2 Αυγούστου 2017, από τις 18.00 μέχρι τις 19.00.
 

Με αφορμή την συνδικαλιστική δίωξη της γνωστής συνδικαλίστριας Έμμυς Κουτσοπούλου, μέλους της Αριστερής Συσπείρωσης Εργαζομένων ΟΚΑΝΑ, διερευνούμε τις δυσμενείς για τους εργαζόμενους εξελίξεις, τις κινήσεις εκφοβισμού που εφαρμόζει η διοίκηση σε όσους διαφωνούν ή αντιστέκονται, καθώς και τις προοπτικές του Οργανισμού.


Μαζί μας στο στούντιο της ERTopen, θα βρίσκονται:


-ο Βασίλης Σταυρόπουλος, μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων στον ΟΚΑΝΑ, και


Έμμυ Κουτσοπούλου, αναπληρωματικό μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων στον ΟΚΑΝΑ.

Στην παρουσίαση της εκπομπής, σήμερα θα είναι ο Νίκος Ξηρουδάκης.

H εκπομπή «Ράδιο Παντιέρα» μεταδίδεται από το ελεύθερο ραδιόφωνο της ERTopen κάθε Τετάρτη απόγευμα, από τις 18.00 μέχρι τις 19.00 στους 106,7 στα fm στην Αττική, καθώς και μέσω του διαδικτυακού ραδιοφώνου της ertopen.com.

Το πρόγραμμα αναμεταδίδεται από τον ραδιοφωνικό σταθμό του Εργατικού Κέντρου της Εύβοιας στους 96,5, στα Χανιά στους 1134 χιλιόκυκλους στα μεσαία καθώς και από διάφορους άλλους σταθμούς στην Ελλάδα.

πηγή: pandiera.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου