.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Δευτέρα, 14 Μαΐου 2018

Επιστολή της Ένωσης Γονέων στους βουλευτές της Β΄ Αθηνών

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ – ΝΕΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣΝέα Φιλαδέλφεια, 9-5-2018

ΠΡΟΣ
                  ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ Β΄ ΑΘΗΝΑΣ 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
                                                                ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ – ΝΕΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ

Θέμα: Κατασκευή αναψυκτηρίου στο Άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας

Κυρίες και κύριοι Βουλευτές της Β΄ εκλογικής περιφέρειας Αθηνών 


Ενημερωθήκαμε πρόσφατα από τη δημοτική μας αρχή, πως ο αρμόδιος δασάρχης δεν δίνει άδεια επέμβασης στο Δήμο για να προχωρήσει στην κατασκευή ενός αναψυκτηρίου 120τ.μ. στη θέση του παλιού Κενταύρου στο Άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας .  Το αναψυκτήριο μάλιστα έχει σχεδιασθεί με σεβασμό στη φυσιογνωμία του δάσους και προβλέπεται στη διαχειριστική μελέτη του Άλσους, την οποία έχει εγκρίνει η ίδια η Διεύθυνση Δασών!

Στη συγκεκριμένη θέση προϋπήρχε επί  πολλά χρόνια  με την ανοχή της Διεύθυνσης Δασών αυθαίρετο κτίριο  700τμ(!!!) που λειτουργούσε ως αναψυκτήριο αλλά και ως χώρος κοινωνικών εκδηλώσεων !!!  Το κτίριο κατεδαφίστηκε  τον Αύγουστο του 2015 και σχεδιάστηκε εκ νέου με τις προδιαγραφές που ισχύουν σε κτίσματα  ανάλογων χώρων σε άλλα άλση της Αττικής. 

Πιστεύουμε πως η  κατασκευή ενός μικρού  οργανωμένου αναψυκτηρίου  στη θέση του παλιού Κενταύρου, με σεβασμό στο περιβάλλον, θα κάνει την παραμονή του επισκέπτη του Δήμου μας , του κατοίκου της περιοχής μας  και πάνω από όλα των παιδιών πιο ευχάριστη,  καθώς  θα αποτελεί μια  ιδανική επιλογή χαλάρωσης για όλους.

Παρακαλούμε  για τις δικές σας ενέργειες προς τη Διεύθυνση Δασών και την ενημέρωσή μας,καθώς η κατασκευή ενός αναψυκτηρίου στο Άλσος της Νέας Φιλαδέλφειαςμε σεβασμό στη φυσιογνωμία του δάσους πέρα από κάθεεπιχειρηματικό στόχο είναι αίτημα όλων των  κατοίκων της Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας.

 Για το Δ.Σ.

     Ο Πρόεδρος                                                              Ο Γεν. Γραμματέας

Αλέξανδρος Γούλας                                                          Νίκος Τσορβάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου