.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Παρασκευή 4 Μαΐου 2018

Δήμος Ν.Φ. - Ν. Χ.: Με εξώδικο απαιτούν την απομάκρυνση των εγκαταστάσεων καθαριότητας της πόλης μας



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με εξώδικο απαιτούν την απομάκρυνση των  εγκαταστάσεων καθαριότητας της πόλης μας

Μετά από ένα μπαράζ εμπρηστικών ανακοινώσεων και διαρροών τις προηγούμενες μέρες, η Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία «Δικέφαλος» που διαχειρίζεται το υπό ανέγερση γήπεδο της ΑΕΚ, απέστειλε σήμερα εξώδικο στο Δήμο για την απομάκρυνση του αμαξοστασίου του Δήμου που βρίσκεται  εκεί  για περισσότερα από 30 χρόνια, απειλώντας πολιτικούς και υπηρεσιακούς παράγοντες με «περαιτέρω ενέργειες».

Υπενθυμίζουμε ότι ο Δήμος μας, αναζήτησε από την πρώτη στιγμή νόμιμο χώρο για την μεταφορά του αμαξοστασίου, πήρε απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου για την απόκτηση συγκεκριμένου χώρου και κατέθεσε το Δεκέμβριο του 2016 ολοκληρωμένη πρόταση και φάκελο για χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ.


Παράλληλα ξεκίνησε σειρά επαφών με την κυβέρνηση και τα συναρμόδια υπουργεία για την επίλυση οικονομικών και θεσμικών ζητημάτων προκειμένου να μην βρεθεί στο δρόμο η περιουσία των δημοτών αλλά και να εξασφαλιστεί η πολύ σημαντική λειτουργία του Σταθμού Μεταφόρτωσης που εξοικονομεί χρήμα, χρόνο και ρύπανση.

Ας λοιπόν μέχρι σήμερα δεν έχει λυθεί το θέμα αυτό δεν είναι ευθύνη ούτε του Δήμου, ούτε των δημοτών. Η παρούσα δημοτική αρχή από το 2010 έχει στο πρόγραμμά της τη μεταφορά του αμαξοστασίου και έχει κάνει όλες τις απαιτούμενες ενέργειες για τη μεταφορά του. Δηλώνουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι μέχρι την οριστική επίλυση από την κυβέρνηση του ζητήματος της μεταφοράς του αμαξοστασίου, η καθαριότητα της πόλης μας δεν πρόκειται να τεθεί σε αμφισβήτηση και να υποβαθμιστεί για κανέναν λόγο. Επισημαίνουμε τέλος στους δήθεν ενδιαφερόμενους για την προστασία του Άλσους μας, ότι με τις παρεμβάσεις της σημερινής Δημοτικής Αρχής, έχουν επιλυθεί μια σειρά προβλημάτων που χρόνιζαν, έχουν απομακρυνθεί αυθαιρεσίες, έχει συμφωνηθεί ένα δεκαετές πλάνο διαχείρισης, γίνονται όλες οι απαραίτητες εργασίες συντήρησης και καθαρισμού ενώ ταυτόχρονα έχουν ξεκινήσει και πρόκειται να ξεκινήσουν μεγάλα έργα ανάπλασης και αναβάθμισης.

9 σχόλια:

  1. Να μην φύγει το αμαξοστάσιο. Το γήπεδο δεν πρόκειται να γίνει .... !!! Ο τίγρης κοροϊδεύει !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. to gipedo ginetai kai den eimste paranomoi

      Διαγραφή
    2. τραβα κουρεψου απλιτε αριστερε του κολου γηπεδο και στο τσαντιρι σου

      Διαγραφή
  2. Ένα παράνομο ΔΣ της ΑΕΚ (με απόφαση δικαστηρίου) πως μπορεί να εγκαλεί στο νόμο τον Δήμο Ν Φιλαδέλφειας; Είναι δυνατόν οι παράνομοι να ενδιαφέρονται για την νομιμότητα; Γιατί ο Δήμος του ανέχεται; Γιατί δεν τους τονίζει τις δικές τους παρανομίες; Τρέχουν σαν τρελοί τις εργασίες του γηπέδου για να προλάβουν τις αρνητικές αποφάσεις που έρχονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιός είναι παράνομος ρε χρηματοδοτούμενο γαυροσίχαμα; Το ΔΣ ή ο σταθμός μέσα στο Άλσος; Η ΑΕΚΑΡΑ γλεντάει και εσένα και τους ομοίους σου κάθε μέρα.

      Διαγραφή
  3. Σιχάματα αντιαεκτζήδες η γηπεδάρα προχωράει και ο παράνομος βρωμοσταθμός θα φύγει με παρέμβαση του κράτους. Αν υπάρξει καθυστέρηση θα το αναλάβουμε εμείς οι Αεκτζήδες. Θα βρει ο βασιλόγαυρος αντιαεκτζής δήμαρχος ένα πρωί τα μπάζα απο τον βρωμοσταθμό του μπροστά στο Δημαρχείο. Αντε γειά χρηματοδοτούμενοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή