.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Δελτίο τύπου του Δήμου:



ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΟΛΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΔΡΑΣΗ «ΑΛSOS. ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΣΟΣ, ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΔΑΣΟΣ»
 
Ο Δήμος Φιλαδέλφειας- Χαλκηδόνας, η Διεύθυνση Περιβάλλοντος & Πρασίνου, η Διεύθυνση Καθαριότητας και η Διεύθυνση Τεχνικής Υπηρεσίας θέλουν να ευχαριστήσουνόλους όσους συνεισέφεραν στο να πραγματοποιηθεί η πολύ επιτυχημένη  δράση «ΑΛSOS. Φροντίζουμε το άλσος, χαιρόμαστε το δάσος» την Κυριακή στο άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας. 

Ευχαριστούμε θερμά για τη συμμετοχή τον σύλλογο «Πολιτιστική Αναγέννηση», τον σύλλογο Ποντίων Ν. Φιλαδέλφειας «Δ. Υψηλάντης», τον φιλοζωικό σύλλογο Ν. Φιλαδέλφειας, τον Σύλλογο Ηπειρωτών Ν. Φιλαδέλφειας- Ν. Χαλκηδόνας «Μ. Μπότσαρης», καθώς επίσης τη λαϊκή συνέλευση Νέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνας, το Κοινωνικό Ιατρείο Ν. Φιλαδέλφειας- Ν. Χαλκηδόνας- Ν. Ιωνίας και περιχώρων, τους Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Ν. Φιλαδέλφειας και τέλος τον Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων ΑΜΕΑ. 

Ιδιαίτερα θέλουμε να ευχαριστήσουμεκαταστηματάρχες και επιχειρηματίες της περιοχής, οι οποίοι συνέδραμαν στο να πραγματοποιηθεί η δράση χωρίς να ξοδευτεί το παραμικρό ποσό από το ταμείο του Δήμου, την εταιρία διαχείρισης & προστασίας περιβάλλοντος «ΥΛΗ», την εταιρία ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ Α.Ε, το Σωματείο Επαγγελματιών Πωλητών της Β΄Λαϊκής Αγοράς Αθηνών, τον Εμπορικό Σύλλογο, την εταιρία VECHRO, το studio ηχοληψίας Recover, το εστιατόριο Σουβλακούπολη, το καφε- μεζεδοπωλείο Καφέ- Μεζέ, τα μεζεδοπωλείο- ρακάδικοbyρακί, τα καταστήματα: Εν αυθρία, Κρίνος, Αυλή, Λεμονόκηπος, Agavita, AlphaTriad, Bonbon, NancySport, το φωτογραφείο studio Σχίζας, την εταιρία οικοδομικών υλικών Κουρεμένος, το φαρμακείο της κ. Δημητρακοπούλου και τέλος την κα Αλεξάνδρα Νασιούλα για το καλλιτεχνικό εργαστήρι και τον EACcertifiedarboristκ. Μηνά Τσακιρίδη.

Ευχαριστούμε επίσης για τη συμμετοχή τους το 1ο Γυμνάσιο Ν. Φιλαφέλφειας, το 3ο Γυμνάσιο Ν. Φιλαδέλφειας, το 2ο ΕΠΑΛ Ν. Φιλαδέλφειας, αλλά και την Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Ν. Φιλαδέλφειας- Ν. Χαλκηδόνας. Το Σώμα Ελλήνων Οδηγών Ν. Φιλαδέλφειας- Ν. Χαλκηδόνας, την Ένωση Παλαιών Προσκόπων Ν. Φιλαδέλφειας- Ν. Χαλκηδόνας, το 3ο Σύστημα Αεροπροσκόπων Ν. Φιλαδέλφειας, το 1ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Ν. Χαλκηδόνας, καθώς και τον Α.Ο.Ν.Φ. ΑΤΤΑΛΟΣ, τον Α.Ο Πρόοδος Χαλκηδονικός και τον Α.Σ Ευ Αγωνίζεσθαι.  

Ειδικό ευχαριστήριο θέλουμε να απευθύνουμε για την προσφορά τους στο μουσικό συγκρότημα Εncardia, το ΚΕΘΕΑ Παρέμβαση, το ραδιόφωνο 105,5 Στο Κόκκινο, την Αλληλεγγύη για Όλους, το Τρένο της αλληλεγγύης- Πρωτοβουλία κατοίκων Αγ. Αναργύρων- Καματερού, την Πρωτοβουλία Πολιτών Ιλίου Αντίστασης και Αλληλεγγύης και βέβαια όλους τους πολίτες που με την παρουσία τους στήριξαν και αγκάλιασαν αυτή τη προσπάθεια  για το άλσος της περιοχής μας. 

Η δράση αυτή ήταν η αρχή μίας προσπάθειας ευαισθητοποίησης, που επιδιώκουμε να φέρει τους πολίτες –και ιδιαίτερα τους νέους- κοντά στο άλσος και να κάνει τον αγώνα για τη σωτηρία του, αγώνα όλης της πόλης. Κατανοούμε, βέβαια, πως η ανάπλαση του άλσους είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση, η οποία δεν λύνεται μόνο με πρωτοβουλίες αλληλεγγύης, γι’ αυτό και έχουμε εργαστεί σκληρά για να επιτύχουμε την εφαρμογή της μελέτης, η οποία είχε εκπονηθεί επί δημαρχίας Σ. Κόντου και έχει εγκριθεί από την Περιφέρεια Αττικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου