.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Σάββατο 9 Ιουνίου 2018

Δημοσιεύτηκαν οι φωτογραφίες των επιτιθέμενων χρυσαυγιτών από την ενέδρα στο Πέραμα


Αναδημοσιεύουμε τις φωτογραφίες των χρυσαυγιτών τραμπούκων, που ανέβασε στο indymedia (https://athens.indymedia.org/post/1588705/) και μας προώθησε περαστικός αυτόπτης μάρτυρας. Οι φωτογραφίες καταδεικνύουν την δολοφονική διάθεση των φασιστών οι οποίοι οπλισμένοι με σιδερολοστούς και πέτρες επιτέθηκαν μετά από ένα απίστευτο υβρεολόγιο και προκάλεσαν μέχρι και σπάσιμο κράνους μηχανής από εκτόξευση λοστού, όπως αναφέρουμε λεπτομερώς στην πρώτη ανακοίνωση της οργάνωσης.






.

.

.



Ο αληθινός ρόλος του εργοδοτικού σωματείου – φασιστικού ορμητηρίου, “ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΣ”, έχει ξεμπροστιαστεί. Η γιάφκα πρέπει να κλείσει και όλοι οι εμπλεκόμενοι χρυσαυγίτες να καταδικαστούν. Η σκευωρία κατά των αντιφασιστών – θυμάτων της επίθεσης θα καταπέσει και απαιτούμε να αθωωθούν.

Στο Πέραμα το αντιφασιστικό κίνημα μπορεί να δώσει ένα αποφασιστικό χτύπημα στους ναζί, αποτελειώνοντας το φασιστικό σωματείο του «Αγ. Νικολάου». Μπορούμε να αποδείξουμε στην πράξη πως οι εργαζόμενοι και η νεολαία έχουν βάλει οριστικά στο περιθώριο τις απόψεις του κοινωνικού κανιβαλισμού.

Καλούμε οργανώσεις και νεολαία να στηρίξουν την αντιφασιστική διαδήλωση που διοργανώνουμε αύριο Σάββατο 9/6 στο Πέραμα, προσυγκέντρωση 12μμ στην πλατεία Ηρώων. Για ένα Πέραμα καθαρό από φασίστες!

Επίσης, αντιφασιστική συγκέντρωση έξω από το δικαστικό μέγαρο Πειραιά για την δίκη των φασιστών την Τρίτη 12/6 στις 9πμ.

ormantifa.wordpress.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου