.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

σφηνάκια με τον Κώστα Κετσετζόγλου από το aek365.com


Η φωτογραφία είναι φυσικά δικής μου επιλογής
@Σε πραγματικό πάρτι... ηλιθίων εξελίχτηκε η αποκάλυψη πως ο Αλέξης Αλεξίου είχε γραφτεί σαν εκπρόσωπος των Supporters στο ΔΣ που οδήγησε την ΑΕΚ στην εκκαθάριση με αποτέλεσμα να κινδυνεύει βάσει του αθλητικού νόμου να κηρυχθεί έκπτωτος από όλα τα αξιώματα του σε ΠΑΕ, ΚΑΕ και Ερασιτεχνική.
Οι ηλίθιοι έκαναν πάρτι επειδή πιστεύουν ότι η εξέλιξη αυτή τους φέρνει πιο κοντά στον διαχρονικό στόχο τους που είναι να κάνουν με οποιοδήποτε τρόπο κουμάντο στην ΑΕΚ. Με τα λεφτά των άλλων πάντα και με την ευθήνη απέναντι στο νόμο αλλά και στον κόσμο να είναι σε άλλους και όχι στους ίδιους φυσικά. Ολοι αυτοί οι δήθεν πεφωτισμένοι Ενωσίτες, που είναι άτυχοι γιατί έχει πεθάνει ο... Disney ο οποίος σίγουρα θα τους έκανε διάσημα καρτούν, εκμεταλλευόμενοι και το πάθος για έστω και μια μικρή έξοδο από την ανυπαρξία κάποιων γραφικών χαμηλού βεληνεκούς και... IQ εξελίσονται πλέον σε πραγματική μάστιγα. Οπως η μαγκιά από την εγκληματικότητα απέχει ελάχιστα το ίδιο συμβαίνει και με την απόσταση γραφικότητας και επικινδυνότητας.

@Οι τύποι είναι πλέον επικίνδυνοι για την ΑΕΚ και όσο γελοίοι κι αν είναι σαν προσωπικότητες το κόμπλεξ τους και η δίψα τους να νιώσουν ότι κάνουν έστω και πέντε λεπτά κουμάντο στην ΑΕΚ, όπως θα έκαναν για πολύ περισσότερο μετά την καταστροφή αν δεν εμφανιζόταν ο Μελισσανίδης, τους οδηγεί στο απόλυτο μίσος για κάθε τι που θεωρούν ότι στέκεται εμπόδιο στα σχέδια τους. Για άλλη μια φορά το πάρτι που έκαναν οι ηλίθιοι θα πάει... στράφι. Ακόμη κι αν έχει πρόβλημα ο Αλεξίου ή ακόμη και η ΑΕΚ είναι σίγουρο πως τίποτα δεν θα αλλάξει στη μίζερη ζωή τους. Πάλι απ΄ έξω θα είναι κι εκεί θα μείνουν για πάντα. Κι αν πέσουν οι μάσκες και αποφασίσουν να κατεβάσουν ψηφοδέλτιο στις εκλογές της Ερασιτεχνικής, αν και όποτε γίνουν, αμφιβάλω αν θα βρουν την ψήφο τους. Το ότι θα συνεχίσουν το προδοτικό έργο τους είναι σίγουρο αφού κακά τα ψέμματα ο στόχος είναι ο Μελισσανίδης. Αυτός τους γκρέμισε το όνειρο να... σώσουν την ΑΕΚ, αυτός είναι που δεν μπορούν ούτε για αστείο να πλησιάσουν ώστε να το παίζουν εκ του ασφαλούς διοίκηση. Ο πόνος συνεχίζεται λοιπόν κι αν ο Αλεξίου έχει μπλέξει με αυτή την ιστορία το σίγουρο είναι πως οι ηλίθιοι θα παραμείνουν απλά ηλίθιοι.

@Από εκεί πέρα υπάρχει βέβαια εκτός από αυτό που κάνουν τα καρτούν υπάρχει και η προστασία της ίδιας της ΑΕΚ. Εκεί για άλλη μια φορά το νομικό τμήμα πήρε μηδέν. Δεν είναι η πρώτη φορά. Και κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί πως είναι η τελευταία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου