.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Ο Δήμαρχος Αιγάλεω επιχειρεί να τσιμεντάρει το μοναδικό άλσος του Δήμου!


patinaz11




Συνεπής με όσα μας πληροφόρησε χτες κατά τη διάρκεια ενός «αντιφασιστικού» πανηγυριού που διοργάνωσε ο ίδιος, ο δήμαρχος Αιγάλεω, που υποστηρίζεται από τον Σύριζα, βρέθηκε γύρω στις 9 το πρωί σήμερα στον χώρο του Πατινάζ. Όχι βέβαια μόνος. Αλλά μαζί με 40 περίπου δημοτικούς υπαλλήλους που τον «συνόδευαν» (όχι φυσικά στο πλαίσιο των καθηκόντων τους αλλά «εθελοντικά» όπως υποστήριζαν… ασχέτως αν πληρώνονταν γι’ αυτό), μερικούς δημοτικούς συμβούλους, δύο περιπολικά της αστυνομίας και… φυσικά, έτσι για την σημειολογία των προθέσεών τους, μια μπουλντόζα. Οι «κάτοικοι» που υποστηρίζουν την κατασκευή του ανεκδιήγητου αυτού έργου μέσα στο Μπαρουτάδικο μετριούνταν στα δάχτυλα του ενός χεριού. Απέναντί σε όλον αυτό τον συρφετό βρέθηκαν 120 περίπου υπερασπιστές του άλσους που ήταν εκεί από τα χαράματα περιφρουρώντας τον χώρο.

Για μια ακόμη φορά, ο δήμαρχος δήλωσε την αποφασιστικότητά του να γίνει το έργο, εριστικός, όπως συνηθίζει από τότε που σκαρφάλωσε στην καινούργια του «καρέκλα», ειρωνικός, σαρκαστικός και θιασώτης διαφόρων άλλων ασκήσεων ύφους που ακόμη δεν έχουμε καταλήξει αν χαρακτηρίζουν συνολικά τη νέα μορφή της σοσιαλδημοκρατικής διαχείρισης της εξουσίας. Είδωμεν.

Από τις 8 το πρωί εμφανίστηκαν οι υπάλληλοι από διάφορες υπηρεσίες του δήμου… που σήμερα χτύπησαν κάρτα στον φούρνο απέναντι από το Πατινάζ. Άλλοι αδιάφοροι, άλλοι είρωνες κι άλλοι εριστικοί. Όλοι, πάντως, σχετικά αμήχανοι για το νέο τους «καθήκον». Γύρω στις 9 π.μ. εμφανίστηκαν οι δημοτικοί σύμβουλοι της δημοτικής αρχής και οι λιγοστοί παρατρεχάμενοι προκειμένου να ρίξουν το «κόκκινο χαλί» στον δήμαρχο.

Δημιουργήθηκαν πολλά «πηγαδάκια» με εντάσεις που για μια ακόμη φορά δεν ξεπέρασαν τους λεκτικούς «προπηλακισμούς». Η μπουλντόζα έκανε μια απόπειρα να προσεγγίσει τον χώρο του Πατινάζ συνοδευόμενη από την αστυνομία αλλά… συνετίστηκε από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα και εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση. Είμαστε σίγουροι ότι τώρα που ξέρει το δρόμο θα ξανάρθει. Και όλη αυτή η «ωραία ατμόσφαιρα» θα επαναληφθεί μέχρι και την οριστική και τελεσίδικη ανατροπή κάθε σχεδίου τσιμεντοποίησης του μοναδικού άλσους της πόλης.

Το ραντεβού μας είναι ανοιχτό και διαρκές.

Ένα ιστορικό της υπόθεσης:   https://sinialo.espiv.net/?tag=patinaz

πηγή:  sinialo.espiv.net

1 σχόλιο: