.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Πλήρης ο φάκελλος του γηπέδου Μελισσανίδη εδώ και δυο μήνες λέγανε, και πανηγυρίζουν κάθε τόσο για κάθε δικαιολογητικό που μαζεύουν!

Μόλις πριν 15 μέρες είχαν κάνει αίτηση στην Αρχαιολογική υπηρεσία για άδεια εκσκαφών! 
Προφανώς επειδή δε θέλουν να... χάσουν μέρα και να ξεκινήσουν τα έργα το συντομότερο δυνατό...


 

Αναδημοσίευση από το aek365.com

Πήρε άδεια για τις εκσκαφές στο Ναό από την Αρχαιολογική Υπηρεσία η ΑΕΚ!

Μέσα σε δύο εβδομάδες από το αίτημά της στην Αρχαιολογική Υπηρεσία η ΑΕΚ πήρε άδεια να κάνει εκσκαφές στο οικόπεδό της

Φαίνεται πλέον πως για τα καλά έχουμε μπει στην τελική ευθεία, να ξεκινήσει το όνειρο της κατασκευής του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια. Οι εξελίξεις τρέχουν και στην ΑΕΚ περιμένοντας μέσα στις επόμενες εβδομάδες την άδεια ανέγερσης του Ναού, πήραν ήδη στα χέρια τους την άδεια εκσκαφής του οικοπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια από την Αρχαιολογική Υπηρεσία.

Χαρακτηριστικό είναι το δημοσίευμα της "Ώρας των Σπορ": "Στις 6 Οκτωβρίου η ΑΕΚ κατέθεσε τα έγγραφα που απαιτούνταν στην Αρχαιολογική Υπηρεσία, ώστε να πάρει το «οκ» που χρειάζεται για να μπορεί να κάνει τις εκσκαφές στο οικόπεδό της. Πρόκειται για μια διαδικασία που γίνεται μόλις ένα έργο είναι έτοιμο να υλοποιηθεί και η χρονική στιγμή στην οποία η «Ένωση» προχώρησε στην παραπάνω κίνηση, φανερώνει πως τα πάντα έχουν μπει για τα καλά στην τελική τους ευθεία και τα έργα στη Νέα Φιλαδέλφεια θα ξεκινήσουν πολύ γρήγορα.

Δεν χρειάστηκε να περάσουν παρά μονάχα μερικές μέρες από τότε που η ΑΕΚ έστειλε το συγκεκριμένο αίτημα στην Αρχαιολογική Υπηρεσία, για να εξασφαλίσει και τη δική της έγκριση, ώστε να βάλει μπρος τις εργασίες! Όπως τονίζεται σε σημερινό δημοσίευμα της «ΩΡΑΣ των σπορ», το έγγραφο μέσω του οποίου η Αρχαιολογική Υπηρεσία επιτρέπει στην ΑΕΚ να ξεκινήσει τις εκσκαφές βρίσκεται στα χέρια των ανθρώπων της «Ένωσης», με τον «Δικέφαλο» να έχει καταθέσει όλα όσα απαιτούνται και προβλέπει ο νόμος και έχουν να κάνουν με το πρότζεκτ του «Ναού».

Αυτή η έγκριση ήταν απαραίτητη για να μπορέσει να ξεκινήσει η κατασκευή του γηπέδου και η ΑΕΚ κατάφερε να την εξασφαλίσει σε χρόνο... ρεκόρ. Πλέον η «Ένωση», έχοντας ολοκληρώσει προσεκτικά και όπως πρέπει το κάθε βήμα που χρειάζεται για να φτάσουμε στον τελικό στόχο, περιμένει μέσα στις επόμενες εβδομάδες την οικοδομική άδεια, όντας πανέτοιμη από κάθε άποψη να θέσει σε εφαρμογή το πρότζεκτ του γηπέδου, στηριζόμενη πάνω στους νόμους και στις διατάξεις που υπάρχουν, ώστε να αποκτήσει ξανά τη δική της έδρα, που είναι ο μεγάλος στόχος του ηγέτη της και το όνειρο του κάθε οπαδού της".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου