.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Νέα απίστευτη πρόοδος για την Αγιά Σοφιά! Ξαναεξασφάλισε ρεύμα μετά ένα μήνα!!!

Όταν δεν υπάρχει πρόοδος, αλλά πρέπει να κρατήσεις "ζεστούς" τους εύπιστους για να μη πάρουν χαμπάρι ότι τους δουλεύεις, τότε αναγκάζεσαι ακόμη κι ανακύκλωση ειδήσεων να κάνεις...

Η παρακάτω περίπτωση είναι χαρακτηριστική.


Χτεσινό δημοσίευμα του «Ώρα των Σπορ»:

ΑΕΚ: Έγκριση για ηλεκτροδότηση των εργασιών στο γήπεδο

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη των εργασιών στο χώρο της Νέας Φιλαδέλφειας για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ έχει ξεκινήσει, καθώς καθημερινά γίνεται κι ένα βήμα προς αυτή την κατεύθυνση.
Την ώρα που στην Ένωση περιμένουν την έκδοση της οικοδομικής άδειας, συγκεντρώνουν κι άλλα απαραίτητα έγγραφα για να είναι έτοιμοι να αρχίσουν τα έργα. Τη Δευτέρα εξασφαλίστηκε η έγκριση της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας για την εκσκαφή στο χώρο του οικοπέδου της Νέας Φιλαδέλφειας. Την Τρίτη έφτασε έγγραφο από τη ΔΕΔΔΗΕ (Διαχειριστής του Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας) για την ηλεκτροδότηση των εγκαταστάσεων.

Το πλάνο της ΑΕΚ για το γήπεδο προχωρά και ως το τέλος του μήνα υπάρχει η αισιοδοξία ότι θα μπορούν να πιάσουν δουλειά οι μπουλντόζες.

Δείτε το έγγραφο από τη ΔΕΔΔΗΕ, όπως το αποκάλυψε η εφημερίδα «Ώρα των Σπορ»




Δημοσίευμα του sentragoal.gr στις 19-9-14:

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ ΑΔΕΙΑ

Τελικές κινήσεις για το γήπεδο της ΑΕΚ


Εν αναμονή της οικοδομικής άδειας -στην Ενωση εκτιμούν πως μέσα στον Οκτώβριο θα την έχουν στα χέρια τους-, οι «κιτρινόμαυροι» προχωρούν όλες τις κινήσεις ώστε να είναι έτοιμοι.

Οπως έχετε ενημερωθεί, η ΑΕΚ έχει εξασφαλίσει ήδη άδεια για παροχή ρεύματος, νερού, φυσικού αερίου και λυμάτων, αλλά την ίδια στιγμή ο Δημήτρης Μελισσανίδης προχωρά όλες τις υπόλοιπες βασικές κινήσεις που μένουν ανοιχτές: επενδυτικό σχήμα, ονοματοδοσία, εργολαβικό βρίσκονται στην καθημερινή ατζέντα του διοικητικού ηγέτη της Ενωσης.

Ο Μελισσανίδης δεν ανοίγει τα χαρτιά του γι' αυτά τα ζητήματα ούτε σε πολύ στενούς συνεργάτες του και διατηρεί για λογαριασμό του το στοιχείο του αιφνιδιασμού. Στο επενδυτικό σχήμα, ο «τίγρης» έχει εξασφαλίσει σημαντικές δυνάμεις.

Τα χρήματα που θα διαθέσει ο ίδιος, η δεδομένη συμμετοχή σημαντικών οικονομικών παραγόντων, όπως οι Παππάς, Χατζηϊωάννου και Δαλακούρας, δυναμώνουν την προσπάθεια. Και, βέβαια, η δυναμική αυξάνεται κατακόρυφα με την ύπαρξη 11.500 μετόχων της «Δικέφαλος 1924 ΑΕ», από τον κόσμο της ΑΕΚ.

Στο ποσό θα προστεθούν τα χρήματα από την ονοματοδοσία, αυτά που δικαιούται η ΑΕΚ από τη χρηματοδότηση της Περιφέρειας και, βέβαια, την ονοματοδοσία. Εκεί φαίνεται πως ο Μελισσανίδης πάει για μεγάλο ντιλ με κορυφαία εταιρεία. Δικής του επιλογής θα είναι και η εταιρεία που θα κατασκευάσει το έργο, με τις τελευταίες πληροφορίες να δείχνουν πως βρίσκεται πολύ κοντά στην επίτευξη συμφωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου