.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

Οι Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας ζητούν βιβλία για να πλουτίσουν τις βιβλιοθήκες των ενοριών των Ι.Ν. Αγ. Παρασκευής Καλόβατου και Αγ. Δημητρίου Γραμμενίτσας ‘Αρτας




Μετά την επιτυχία με την οποία στέφθηκε η δράση μας, αναφορικά με τη δημιουργία της Σχολικής Βιβλιοθήκης στο Δημοτικό Σχολείο Μεταμόρφωσης Πολυγύρου Χαλκιδικής τον 12/2013, δεχθήκαμε πρόσφατα παρόμοια αιτήματα.

Συγκεκριμένα, οι προϊστάμενοι ιερείς των Ι.Ν. Αγ. Παρασκευής Καλόβατου και Αγ. Δημητρίου Γραμμενίτσας ‘Αρτας, ζήτησαν τη συνδρομή μας προκειμένου να στελεχώσουν τις Βιβλιοθήκες που προσφέρει στις Ενορίες τους η Περιφέρεια Ηπείρου. Οι εν λόγω βιβλιοθήκες, θα εξυπηρετούν τις ανάγκες και των Δημοτικών Σχολείων των δυο χωριών. Τα βιβλία που μας ζήτησαν είναι, λόγω της ιδιαιτερότητας του χώρου, κλασσική λογοτεχνία για μικρούς και μεγάλους


Κατόπιν αυτού, καλούμε τους συμπολίτες μας να συνδράμουν την προσπάθειά μας με βιβλία από τις προσωπικές βιβλιοθήκες τους που ενδεχομένως δεν χρειάζονται πλέον και είναι σε άριστη κατάσταση, ώστε, παράλληλα με τα βιβλία που θα προμηθευτεί ο Σύλλογος, να αποτελέσουν μια αξιόλογη προσφορά για τις ως άνω Ενοριακές Βιβλιοθήκες. Κατάλληλοι για τη συγκεκριμένη περίπτωση θεωρούνται οι κλασσικοί συγγραφείς, π.χ. Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης, Βιτσέντζος Κορνάρος,  Ντοστογιέφσκι, Τολστόϊ, Πούσκιν, Μαρκ Τουαίν κ.α., καθώς και Πηνελόπη Δέλτα, Ιούλιος Βερν κ.α.

Μπορείτε να επικοινωνείτε για τις προσφορές σας στο ethelontesnf@gmail.com, και στο τηλ. 6977/164476. Ευελπιστούμε στην ανταπόκρισή σας.

www.ethelontesnf.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου