.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η χτεσινή εκδήλωση που οργάνωσε ο Δήμος στο άλσος (φωτογραφίες)



Πλήθος κόσμου κατέκλυσε το άλσος, ανταποκρινόμενο στην πρόσκληση του Δήμου για συμμετοχή στη δράση «ΑΛSOS φροντίζουμε το Άλσος – Χαιρόμαστε το Δάσος».

Από νωρίς το πρωί ξεκίνησε η προσέλευση κατοίκων και ολόκληρων οικογενειών, φορέων και συλλογικοτήτων στο χώρο της λίμνης, όπου πραγματοποιήθηκαν οι δραστηριότητες που είχαν προγραμματιστεί. Στην πρώτη γραμμή για να γίνουν όλα στην εντέλεια, ήταν τα πολιτικά στελέχη της πλειοψηφίας του Δήμου, ο Δήμαρχος και εθελοντές.

Στις εκδηλώσεις παραβρέθηκε και χαιρέτισε τους συγκεντρωμένους η Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Ερμίνα Κυπριανίδου. Σύντομο χαιρετισμό έκανε ο Δήμαρχος Άρης Βασιλόπουλος. Και οι δύο επικέντρωσαν στην αναγκαία προσπάθεια για επανοικιοποίηση των ελεύθερων χώρων. Αναφέρθηκαν στην αδιάλειπτη και άριστη συνεργασία Περιφέρειας-Δήμου. Στη χρηματοδότηση για την άμεση εφαρμογή της υπάρχουσας μελέτης για το άλσος.

Χαιρέτισαν επίσης φορείς και συλλογικότητες, που με τον ένα ή άλλο τρόπο συμμετείχαν ή είχαν παρουσία στο χώρο. Ανάμεσα τους ξεχώρισαν το Συντονιστικό Κατοίκων, που πρωτοστάτησε στην ανάδειξη των κινδύνων από το Ρυθμιστικό, για το άλσος και την πόλη. Η Λαϊκή Συνέλευση με την πλούσια πολιτική, πολιτιστική και κοινωνική δράση. Το Κοινωνικό Ιατρείο που επιτυχημένα κάνει τα πρώτα του βήματα.

Στις συζητήσεις που αναπόφευκτα έγιναν, κυριάρχησε η ικανοποίηση για την πρωτοβουλία του Δήμου, ο προβληματισμός για τα συμφέροντα που ορέγονται… το άλσος, οι πρωτοβουλίες που πρέπει να ακολουθήσουν προκειμένου να προστατευτεί με τον αποτελεσματικότερο τρόπο!

Η μεγαλύτερη χαρά ήταν για τα παιδιά που συμμετείχαν σε παιχνίδια, κατασκευές, δρώμενα.

Καταλυτικό ρόλο στην ψυχαγωγία είχαν οι ENCARDIA με τα κρουστά του ΚΕΘΕΑ, που έδιναν το ρυθμό στον οποίο πολλοί παρευρισκόμενοι χόρεψαν!

Στην γιορταστική ατμόσφαιρα συνέβαλλαν Εθνικοτοπικοί Σύλλογοι της πόλης και όχι μόνο, που πρόσφεραν εδέσματα φτιαγμένα με τοπικές παραδοσιακές συνταγές!











































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου