.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Άρης Βασιλόπουλος: «Ανεκτίμητο για όλη την Αττική το Άλσος Ν. Φιλαδέλφειας»



Συνεντεύξεις «Η δημοτική αρχή θα συνεχίσει να κάνει  ό,τι χρειάζεται για να γίνει το Άλσος αυτό που πρέπει, αντάξιο των απαιτήσεων, των προσδοκιών και των αναγκών των κατοίκων» τόνισε, μιλώντας στο Κόκκινο, ο δήμαρχος Ν. Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας, Άρης Βασιλόπουλος. 
  Ο δήμαρχος ανέλυσε πώς ακριβώς ο συγκεκριμένος χώρος «είχε αφεθεί στην τύχη του» όλα τα προηγούμενα χρόνια.  Τόνισε ότι χρειάζεται συντονισμός δράσης ανάμεσα σε φορείς και δημοτικές αρχές που υπερασπίζονται δημόσιους χώρους, πάρκα και εκτάσεις πράσινου σε όλη την Αττική.

Αναφέρθηκε, επίσης, στη θέση της δημοτικής αρχής για το γήπεδο της ΑΕΚ, υπογραμμίζοντας, μεταξύ άλλων, χαρακτηριστικά: «Όσοι νομίζουν ότι μόλις τώρα ανακαλύψαμε την ανάγκη διατήρησης, προστασίας και αναβάθμισης του Άλσους μπορούν, αν μη τι άλλο, να δουν στο ίντερνετ από πότε χρονολογείται το ενδιαφέρον και η δράση μας για αυτό».

stokokkino.gr

Για να μεταβείτε στην πηγή και να ακούσετε ολόκληρη τη συνέντευξη πατήστε εδώ:

2 σχόλια:

  1. .....Όταν πατάς σε εκατό βάρκες,το Βατερλώ είναι προ των πυλών...........για να μην πούμε ότι το βιώνεις κιόλας!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. .....Όταν πατάς σ'εκατό ΒΑΡΚΕΣ,πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό,θαλασσοδέρνεσαι,φάσκεις και αντιφάσκεις,έχεις όπως συνήθως λένε τρικυμία......γι'αυτό και το Βατερλώ το βιώνεις,είναι και πρό των πυλών πάντα,το βλέπεις να έρχεται,το ζείς,και δεν κάνεις τίποτα.....όπως ο Μέγας Ναπολέων..........πως ξεκίνησε και πώς κατάντησε!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή