.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Σπύρος Καβακόπουλος: Τελικά έχουμε ευθύνη για την κατάντια μας;;

Περασμένη Τρίτη στη Λαϊκή.Στους δώδεκα ο ένας μου έδωσε απόδειξη, τις άλλες τις ζήτησα.
Περασμένη Τετάρτη σε γνωστό κέντρο της Ν. Φιλαδέλφειας. Εξηνταπέντε Ε ο λογαριασμός. Δεν δίνει απόδειξη. Λέω ότι θα την ζητήσω στους υπολοίπους της παρέας, με αποπαίρνουν δεν την ζητώ.
Περασμένη Κυριακή επιστρέφοντας από τις Σπέτσες στην Κόστα με το καϊκι (από τον μικρό Μαραθώνιο). Τρεις χιλιάδες μόνον οι συμμετοχές χωρίς τους συνοδούς. Τα καίκια πηγαινοέρχονται γεμάτα. Στο δικό μου καίκι τριαντατρία άτομα. Ο καϊκτζής παίρνει τα χρήματα, αλλά δεν δίνει εισιτήριο. Του ζητώ εισιτήριο, έχει το θράσος και διαμαρτύρεται, λογομαχούμε κανείς δεν αντιδρά, όλοι βλέπουν με απάθεια το περιστατικό. Στο τέλος αναγκάζεται και δίνει σε όλους το εισιτήριο.
Τελικά μέρος της ευθύνης για την κατάντια μας, δεν φέρει ο καθείς από μας;
Η εφορία δεν ελέγχει, τι κάνει, τι είναι αυτό που κάνει τον καϊκτζή με τόση άνεση να αντιδρά στο αίτημά μου να δώσει εισιτήριο; Ποιος του δίνει αυτόν τον αέρα;

Να σημειώσω ότι στο τραπέζι που με υποχρέωσαν να μη ζητήσω απόδειξη, ήταν τρεις πρώην άρχοντες του δημοτικού συμβουλίου. Από την απόδειξη ένα πολύ μικρό ποσοστό πάει στα έσοδα του δήμου, το οποίο οι πρώην πολιτικοί άρχοντες αρνήθηκαν να δοθεί. 

Τρία περιστατικά κλοπής του κράτους σε μία βδομάδα με την δική μας ανοχή. Σαν πολύ δεν πάει;;;;;;

Με εκτίμηση
Σπ. Καβακόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου