.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Τι «παίζει» με την περιβαλλοντική μελέτη του γηπέδου της ΑΕΚ;

Αναδημοσιεύουμε το πολύ ενδιαφέρον ρεπορτάζ του Γιάννη Ξενάκη στην εφημερίδα LiveSport γύρω από την περιβαλλοντική μελέτη του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.
 
Μυστήριο καλύπτει το θέμα που αφορά στη μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων για την κατασκευή του γηπέδου στη Ν. Φιλαδέλφεια. Από την ΑΕΚ τονίζεται τις τελευταίες μέρες (και επαναλαμβανόταν χτες) πως η μελέτη αυτή έχει τεθεί από το ΥΠΕΚΑ σε δημόσια διαβούλευση στις 7 Νοεμβρίου. Και με δεδομένο ότι η διάρκεια μιας διαβούλευσης είναι 2 μήνες, δεν αναμένεται να ολοκληρωθεί πριν τις 10 Γενάρη.


Ωστόσο αν ρίξει κανείς μια ματιά στην ιστοσελίδα του ΥΠΕΚΑ θα διαπιστώσει πως δεν υπάρχει καμία διαβούλευση που να αφορά το γήπεδο της ΑΕΚ. Στις 8 Δεκεμβρίου κατατίθεται η “Δημόσια Διαβούλευση για το σχέδιο νόμου «Ενίσχυση της ανακύκλωσης και βελτίωση της διαχείρισης των αποβλήτων».

Στις 18 Νοεμβρίου κατατέθηκε η “Δημόσια Διαβούλευση για το σχέδιο υπουργικής απόφασης ««Σύστημα αειφορίας βιοκαυσίμων και βιορευστών”.

Και λίγο νωρίτερα στις 29 Οκτωβρίου η “Δημόσια διαβούλευση για το σχέδιο νόμου με τίτλο «ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ ΤΟΥ Ν. 4001/2011 (Α’ 179) ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ.”

Δημόσια διαβούλευση με μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων για το γήπεδο της ΑΕΚ τουλάχιστον στην ιστοσελίδα του ΥΠΕΚΑ δεν υπάρχει.

πηγή: aek-live.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου