.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ (φωτογραφίες)


 
  Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

                                           ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι στόχοι του Δήμου μας να αναδειχθεί η ερασιτεχνική δημιουργία, να ζωντανέψουν οι πλατείες, να συμμετέχουν οι γειτονιές και τελικώς να συμβάλει στην ποιοτική και δωρεάν διασκέδαση των πολιτών, επετεύχθησαν με την πραγματοποίηση των εκδηλώσεων που διοργάνωσε, στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Σεπτέμβρη:

·         Τα τρία παιδικά προγράμματα στις πλατείες Απομάχων, Κρήτης, Νησίδας , με μεγάλη συμμετοχή παιδιών & γονιών.

·         Οι θεατρικές ομάδες του Δήμου (πλην της ομάδας υπό την διδασκαλία της κας Θεοδωρακοπούλου, που ματαιώθηκε λόγω κακών καιρικών συνθηκών), στον πολυχώρο Δροσίνη στη Ν. Χαλκηδόνα.

·        
Οι δύο μεγάλες συναυλίες, των μοναδικών καλλιτεχνών Γιάννη Κούτρα και Φωτεινής Βελεσιώτου με τους μουσικούς τους, με μεγάλη συμμετοχή του κόσμου που ζωντάνεψαν έναν αξιόλογο, ιδιαίτερο χώρο, τον πολυχώρο Δροσίνη στην Ν. Χαλκηδόνα, ο οποίος για πολλά χρόνια παρέμενε αναξιοποίητος.

Για το επόμενο καλοκαίρι δεσμευόμαστε ότι θα οργανώσουμε ένα πλήρες Φεστιβάλ γειτονιάς που οι δράσεις-αφιερώματα σε πολιτιστικά γεγονότα θα αφορούν όλους: παιδιά, ενήλικες, τη διασκέδαση των δημοτών μας και όχι μόνο.



    Σημ.: Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση των πολιτών στη συγκέντρωση διαφόρων  προϊόντων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας.






 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου