.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΒΛΑΣΣΗ ΜΑΚΑΡΩΝΗ.


“Ο θάνατος τυγχάνει ων, ως εμοί δοκεί, ουδέν άλλο ή δυοίν πραγμάτοιν διάλυσις, της ψυχής και του σώματος απ' αλλήλου”. ΠΛΑΤΩΝ

Είναι τραγικό εκεί που όλοι περιμένουν κάτι καλύτερο να έρχεται στην πόρτα σου ο θάνατος και να πρέπει να τον αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία. Είναι πόνος, ταξίδι στο χρόνο, αναμνήσεις, ένα δέσιμο που χάνεται με το αιώνιο ταξίδι. Φωλιάζει μέσα μας και επιστρέφει τακτικά, να μας θυμίζει τις στιγμές που περάσαμε μαζί μας, την οικογένεια.

H οικογένεια του εκλιπόντος Βλάσση Μακαρώνη, θέλει με την επιστολή της αυτή να ευχαριστήσει θερμά όλους όσους την συμπαραστάθηκαν στο βαρύ πένθος της λόγω του ξαφνικού θανάτου του αγαπημένου της προσώπου.

Ειδικότερα ευχαριστεί τον σεβασμιότατο Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας – Φιλαδέλφειας κ. κ. Παντελεήμων που τέλεσε το μυστήριο μαζί με τους ιερείς του Ι. Ναού Παναγίτσας Πευκακίων- Ν. Ιωνίας, την επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Δύναμη Προοπτικής» κα Δέσποινα Θωμαιδου και το επιτελείο της, τους Αντιδημάρχους Νέας Ιωνίας Αττικής κ.κ. Χρήστο Κανλή, Φώτη Τσομπανογλου, τη Δημοτική Σύμβουλο κα Βέτα Γεωργιάδου, τον Πρόεδρο της Ένωσης Ρουμελιωτών Νέας Ιωνίας κ. Αθανάσιο Ραφτοπουλο, τον Πρόεδρο του “Συνδέσμου Αλαγιωτών Ν. Ιωνίας” κ. Κώστα Τσομπανάκη, τον Δήμαρχο Νέας Ιωνίας, τους συγγενείς και φίλους που συμμετείχαν στην θλίψη μας.        

Σας ενημερώνουμε πως το 40ημερo μνημόσυνο θα τελεστεί στην Παναγίτσα στα Πευκάκια-Νέα Ιωνία, στις 4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ημέρα ΚΥΡΙΑΚΗ και ώρα 9:30 πμ.  




Επικοινωνία με την οικογένεια:
Τηλ: 210-2719345
Κιν.: 694-5283580

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου