.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

ΣΥΡΙΖΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ - ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ: ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

ΟΜ Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-  Ν. ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ


Η Οργάνωση Μελών  του Σύριζα Νέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνας,  αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους χιλιάδες πολίτες της πόλης μας,  που στη τελευταία εκλογική αναμέτρηση εμπιστεύτηκαν το Σύριζα, δίνοντάς του την δυνατότητα να τεθεί  επικεφαλής της προσπάθειας ολόκληρου του Ελληνικού λαού και να αγωνιστεί για την απαλλαγεί από τα μνημόνια που επιβλήθηκαν στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια, από τις δυνάμεις του νεοφιλελεύθερου καπιταλισμού της Ευρώπης σε συνεργασία με του ντόπιους εκπροσώπους τους.
Οι δυσκολίες θα είναι πολλές, αλλά η νέα κυβέρνηση είναι αποφασισμένη  να τις ξεπεράσει. Όλοι μαζί να ξεμπερδεύουμε με το παλιό και να κερδίσουμε το αύριο. Τέλος, θέλουμε ιδιαίτερα ευχαριστούμε τα νέα μέλη και τους φίλους. Όλες και όλους εσάς, που συσπειρωθήκατε μαζί μας και δώσατε μια δύσκολη μάχη με πάθος και δυναμισμό.

Η μεγάλη Νίκη ανήκει πρωτίστως  σ’εσάς.

Ο.Μ Σύριζα Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας


                                    Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ

                        Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ  - Ν.  ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ

2 σχόλια:

  1. Κι εμείς ευχαριστούμε!
    ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΛΕΞΗ ΩΣ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 6

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τεληκα καλοι μου -συντροφοι- τι καταλαβατε απο την διαδρομη του παλαι ΠΑΣΟΚ , μονο που αυτη την διαδρομη το κομμα και ο αρχηγος σας , ειναι εξαναγκαμενοι να την καλυψουν σε ταχυστο πολητικο χρονο.......Το συστημα, αφου σας ξεζουμηση θα σας πεταξη στα αζητητα...... Βεβαια για τον αρχηγο σας, στην καλη περιπτωση, μια θεσουλα θα υπαρχη για την αστηκη ιστοριογραφια ....... Καλη διαδρομη λοιπον......//

    ΑπάντησηΔιαγραφή