.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

Έδωσε απαντήσεις η ΑΕΚ...

Για περισσότερες από τέσσερις ώρες συναντήθηκαν χθες στα γραφεία του Δημήτρη Μελισσανίδη, οι άνθρωποι με τους οποίους συνεργάζεται ο «τίγρης» για το πρότζεκτ του νέου γηπέδου της ΑΕΚ.
Με την επιστροφή του από το εξωτερικό ο Δημήτρης Μελισσανίδης συγκάλεσε σύσκεψη κορυφής στην Aegean, με αποκλειστικό θέμα συζήτησης τις εξελίξεις που αφορούν την «Αγια-Σοφιά».

Ο «τίγρης» έχει ως άμεση προτεραιότητα το θέμα του νέου γηπέδου της ΑΕΚ και για αυτό τον λόγο συναντήθηκε με τους στενούς του συνεργάτες, ώστε να απαντήσουν στις διευκρινίσεις που ζήτησε πριν από μερικές ημέρες ο Υπουργός Περιβάλλοντος, Πάνος Σκουρλέτης.


Πρόθεση της «κιτρινόμαυρης» πλευράς, όπως γράφει σήμερα η «Ώρα των σπορ», να μην υπάρχει η παραμικρή «σκιά» στο θέμα του γηπέδου, καλύπτοντας τους πάντες.

Η πλευρά της ΑΕΚ έστειλε όλα αυτά που ζήτησε το Υπουργείο και, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρξει συνάντηση, ώστε να συζητηθούν και από κοντά όλες οι λεπτομέρειες και να δοθούν οι απαραίτητες διευκρινίσεις.

πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου