.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

Η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ ερευνά τα... τρένα του Μελισσανίδη


Το ερευνητικό τμήμα της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ ενημέρωσε την ΠΑΕ ΑΕΚ ότι ξεκίνησε τις διαδικασίες διερεύνησης της υπόθεσης με τις δηλώσεις του Δημήτρη Μελισσανίδη για τον διαιτητή Δελφάκη μετά το ματς Κυπέλλου με τον Ηρακλή στο ΟΑΚΑ.

Η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ ενημέρωσε σήμερα (26/2) την ΠΑΕ ΑΕΚ ότι ξεκίνησε τις διαδικασίες διερεύνησης της υπόθεσης με τις δηλώσεις του Δημήτρη Μελισσανίδη για τον διαιτητή Δελφάκη μετά το ματς Κυπέλλου με τον Ηρακλή στο ΟΑΚΑ, όπου η Ένωση επικράτησε 4-1, αλλά είχε παράπονα από τα σφυρίγματά του.


Συγκεκριμένα, σε εκδήλωση της AEGEAN, είπε χαρακτηριστικά: "Ένα μπράβο στην ΑΕΚ που κέρδισε 4-1 με 10 παίκτες, με έναν διαιτητή… περίεργο . Όμως δεν πειράζει. Σε οκτώ μήνες αυτοί οι διαιτητές θα σφυρίζουν για να… φύγουν τα τρένα. Μόνο εκεί θα σφυρίζουν".

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης, είχε ζητήσει από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα να ασκηθεί πειθαρχική δίωξη στον Δημήτρη Μελισσανίδη γι' αυτές του τις δηλώσεις, διότι θεωρούσε πως προσέβαλε με αυτό τον τρόπο την Ομοσπονδία, την διαιτησία και κατ' επέκταση το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η κλήση γίνεται με βάση το άρθρο 25 παράγραφος 4 και η Επιτροπή Δεοντολογίας ξεκίνησε τις διαδικασίες διερεύνησης της υπόθεσης, καθώς έκρινε ότι υπάρχει ζήτημα. Θα υπάρξουν καταθέσεις και εν συνεχεία θα υπάρξει μια τελική έκθεση με τις διαπιστώσεις του, ενώ μπορεί να εισηγηθεί και ποινή, αν το κρίνει απαραίτητο. Το πιθανότερο είναι να κληθεί ο ίδιος ο Δημήτρης Μελίσσανίδης και μένει να δούμε αν η υπόθεση μπει στο αρχείο ή θα υπάρξουν ποινές για τον ίδιο και την "Ένωση".

πηγή: sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου