.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Καραμπουρνιώτης: Το όνειρο θα γίνει πράξη

Ένας από τους πρωτεργάτες της προσπάθειας του τμήματος άρσης βαρών και τριάθλου αποτελεί ο Νίκος Καραμπουρνιώτης, ο οποίος με τοποθέτησή του ανακοίνωσε τις εξελίξεις όσον αφορά τη δημιουργία των δύο αυτών τμημάτων.
Συγκεκριμένα όπως είπε: «Σας ανακοινώνω με πολύ συγκίνηση πως η ΑΕΚ μεγαλώνει και μπαίνει στα αθλήματα των δυνατών. Σήμερα ένα όνειρο πολλών ετών γίνεται πραγματικότητα. Μια ομάδα σαν γροθιά που αποτελείται από ανθρώπους του αθλητισμού και με αγάπη για την ΑΕΚ.


Δημιουργούμε χωρίς κανένα οικονομικό όφελος την Άρση βαρών και το Powerlifting (Δυναμικό Τρίαθλο). Μετά την Γενική Συνέλευση της Ερασιτεχνικής θα ανακοινώσουμε λεπτομέργειες για τις εγγραφές και τις προπονήσεις που πλέον θα γίνονται με τον Δικέφαλο στο στήθος. Θα δημιουργηθεί σελίδα ώστε να ενημερώνεστε για τα πάντα σχετικά με τα δύο αυτά τμήματα που έλειπαν από την ΑΕΚ. Ευχαριστώ πολύ τον Πύρρο Δήμα, τον έφορο μας, Γιώργο Καλτσίδη, τον Αλέξη Παπαναστασίου, τον Χρόνη Τραστόγιαννο, τον προπονητή μας και επίσης τους Αλέξη Αλεξίου, Γιώργο Κατσαδήμα και Βασίλη Παναγιωτόπουλο για την εκπλήρωση του ονείρου. Θα μιλήσουμε μέσα στα στάδια με πράξεις».

πηγή: aek24hours.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου