.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

Βίντεο με τη χτεσινή επιτυχημένη πολιτική εκδήλωση της Τ.Ε. ΑΝΤΑΡΣΥΑ






       .

       .

       .

       .

12 σχόλια:

  1. εκτος απο τους 4 του προεδρειου υπηρχε κι αλλος κοσμος απο κατω;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν ήταν σαν τις άλλες που κάνουν, μαζεύουν ανάλογα από 30 έως 40.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κατι παραπανω αποσους μαζευει το ΚΚΕ στις δικες του εκδηλωσεις απο φιλαδελφειοχαλκηδονιωτες. Χωρις δηλαδη αυτους που φερνει απο αλλες περιοχες για ναφαινονται πολλοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ΚΚΕ να χτυπάμε κι όλα τ' άλλα να πα να.........15 Ιουνίου 2016 στις 2:53 μ.μ.

      Αυτά είναι!!! Έμμεση παραδοχή ότι στόχος είναι -ποιός άλλος- το ΚΚΕ! Δηλαδή αγαπητέ το μόνο που σας ενδιαφέρει ως Ανταρσύα (στην οποία υποθέτω ότι είσαι ενταγμένος) είναι να έχετε περισσότερο κόσμο απ' το ΚΚΕ!!!!! Που δεν έχετε κιόλας!

      Διαγραφή
    2. Αγαπητέ μου φίλε-σύντροφε. Από πού προκύπτει το συμπέρασμα ότι "το μόνο που σας ενδιαφέρει ως Ανταρσύα (στην οποία υποθέτω ότι είσαι ενταγμένος) είναι να έχετε περισσότερο κόσμο απ' το ΚΚΕ!" αδυνατώ να καταλάβω. Αν μπορείς να μου το εξηγήσεις θα σου ήμουν υπόχρεος

      Διαγραφή
    3. @Το ΚΚΕ να χτυπάμε κι όλα τ' άλλα να πα να.........16 Ιουνίου 2016 στις 6:11 μ.μ.

      Είστε αξιολύπητοι εκεί στον Περισσό. Προσπαθείτε να αποδείξετε πως η ΑΝΤΑΡΣΥΑ μαζεύει λιγότερο κόσμο από το ΚΚΕ. Είναι πολιτική αυτό βρε πολιτικά χαϊβάνια που παριστάνετε τους κουμμουνιστές; Δηλαδή εσείς που μαζεύετε λιγότερο κόσμο από την ΝΔ ας πούμε, είστε χειρότερο κόμμα; Με τέτοια μυαλά είναι βέβαιο πως κι αν ακόμη μαζεύετε περισσότερο κόσμο από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, σύντομα θα σας ξεπεράσει.
      Και στην κλάψα πρώτοι. Είσαστε κόμμα ανάδελφο που θα λεγε κι ο Σαρτζετάκης, και όλοι σας χτυπάνε.... Άλλο που σας έχουν μην βρέξει και μην στάξει τα συστημικά ΜΜΕ και κόμματα.
      Εγώ πάντως που είδα τα βίντεο, εμφανίζονται τουλάχιστον καμιά δεκαριά διαφορετικά πρόσωπα να πηγαινοέρχονται κάθε τόσο. Με την λογική και την πειρθαρχία σας, που δεν μετακινείστε από την θέση σας αν δεν σας το επιτρέψει η καθοδήγηση, θα φάινεστε λιγότεροι σε αντίστοιχα βίντεο.
      Τέλος πάντων, από κόμματα που υπάρχουν για να σταθεροποιούν το σύστημα κάθε φορά που βρίσκεται σε κίνδυνο, δεν μπορεί και δεν υπάρχει λόγος να περιμένει ή να ζητάει κανείς πολλά

      Διαγραφή
    4. @ 16 Ιουνίου 2016 - 6:11 μ.μ.17 Ιουνίου 2016 στις 8:01 μ.μ.

      Μάλλον εσύ είσαι αξιολύπητος γιατί έγραψες τόσα πολλά στο αντικομμουνιστικό μπαράζ σου χωρίς καν να δεις ότι ο Ανώνυμος 13 Ιουνίου 2016 - 7:09 μ.μ. ασχολήθηκε με το ΚΚΕ συγκρίνοντας και όχι κάποιος από το ΚΚΕ με την Ανταρσύα. Αλλά είπαμε: «Το ΚΚΕ να χτυπάμε κι όλοι οι άλλοι να πα να..........»

      Διαγραφή
    5. Αγαπητοί φίλοι καλημερα

      είμαι αυτός που έκανε τον πρώτο χιουμοριστικό σχολιασμό.

      Καταρχήν δεν είμαι ΚΚΕ ούτε όμως και ΑΝΤΑΡΣΥΑ απλά έκανα ένα σχόλιο γιατί όταν σε συγκεντρώσεις δεν βλέπεις εικόνες από κάτω σίγουρα η συγκέντρωση είναι πολύ κάτω απο τις προσδοκίες των διοργανωτών.

      Εσείς απευθείας με βαπτίσατε ΚΚΕ, συστημικό πολιτικό χαιβάνι και οτι αυτο που θέλω να κάνω είναι να συγκρίνω τις συγκεντρώσεις του ΚΚΕ με του ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

      Λυπάμαι αλλά έχετε καταντήσει γραφικοί και εμμονικοί

      δυστυχώς για σας δεν διαφωνούν μαζί σας μόνο οι κκεδες
      αλλά και πολύς αλλος κόσμος (για διαφορετικούς λόγους ο καθένας)
      προσπαθήστε να πείσετε με επιχειρήματα (αν μπορείτε) κι αφήστε τις ασφαλίτικες νοοτροπίες. Διαφωνείς άρα εισαι ΚΚΕ. Δεν έχεις ενυδρείο είσαι αδελφη.
      Καλημερα σας

      Διαγραφή
    6. Παρακολουθώ την συζήτηση και θέλω να πω σε όλους σας ότι για μένα που είμαι δεξιά και δεν συμφωνώ ούτε με το ΚΚΕ ούτε με το ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ότι εκτιμώ το ΚΚΕ. Και να πω γιατί. Το σημερινό ΚΚΕ δεν έχει καμιά σχέση με κείνο που έκανε τον εμφύλιο και ήθελε να κάνει την Ελλάδα μας κουμουνιστική. Είναι κύριοι καταδικάζουν όλες τις ακραίες συμπεριφορές, ΄σέβονται τους νόμους και το σύνταγμα, δεν κάνουν επεισόδια ενώ εκφράζουν την διαμαρτυρία τους. Τα στελέχη του μετά από τόσα χρόνια επιτέλους κατάλαβαν ότι ανήκουμε στην Δύση, λένε βέβαια για έξοδο από την Ευρωπαϊκή Ένωση το ΝΑΤΟ και τα τοιαύτα, αλλά αν δεν τα πουν αυτά όλος ο κόσμος τους θα πάει σε άλλα αριστερά κόμματα όπως το ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Και ο Κατρούγκαλος λέει είναι κουμουνιστής, εντάξει τώρα είναι και λίγο της μόδας με την αριστερή κυβέρνηση.

      Το ΑΝΤΑΡΣΥΑ είναι ότι ήταν παλιότερα το ΚΚΕ και ποτέ δεν θα το ψήφιζα. Πιστεύουν και αυτοί πως μπορούμε να φύγουμε από τις συμμαχίες μας, γιατί δεν έχουν την οριμότητα και την εμπειρία του ΚΚΕ. Θα οριμάσουν και αυτοί νέοι είναι, αλλά ρίξτε βρε παιδιά μια ματιά στο ΣΥΡΙΖΑ και στο ΚΚΕ, που δείχνουν τον σωστό δρόμο! Είναι κρίμα να τρώτε τα νειάτα σας και να αναστατώνετε κάθε τόσο την ζωή μας

      Διαγραφή
    7. @Ανώνυμος18 Ιουνίου 2016 - 10:52 π.μ.18 Ιουνίου 2016 στις 5:57 μ.μ.

      Αγαπητή φίλη/ε, αν είσαι ο πρώτος που έκανε τον χιουμοριστικό σχολιασμό, πρέπει κάπου να χάνεις λάδια. Ποιος σε είπε ΚΚΕ και ΑΝΤΑΡΣΥΑ; ΚΑΝΕΙΣ!
      Εκτός αν είσαι και ο αστείος παρακάτω Το ΚΚΕ να χτυπάμε κι όλα τ' άλλα να πα να.........15 Ιουνίου 2016 - 2:53 μ.μ.. Που δηλαδή ο ίδιος είσαι και σε μερικά ακόμη ποστ. Ειδικά εκείνο με τις ασφαλίτικες νοοτροπίες, ευθέως παραπέμπει σε «ναπολεόντειο άνοιγμα», που βρήκε «άμυνα βερολίνου» και πρόδωσε τον τρολεατζή νικολάκη και τις εμμονές του. Ας ελπίσουμε να μη μάθουμε κάποτε μάθουμε για τον… Ηλία των Αθηνών, γιατί και ο υποδειγματικός κομματικός Ηλίας της Θες/νικης ασφαλίτες και χαφιέδες εκτός του δικτύου του έδειχνε και διέγραφε, μέχρι που τον έδωσε στεγνά ο ένας από τους δυο εργοδότες του όταν άλλαξε η διαχείριση Όταν υπάρχει απόθεμα καις και κανένα από τα περισσεύματα

      Διαγραφή
  4. εικόνες από τον κόσμο όμως δεν δείχνεται.

    Ζήτημα να ήταν καμιά δεκαριά όλοι μαζί με το προεδρείο μαζί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φαίνεται πως ήσουν εκεί και ξέρεις. Αλήθεια ποιος ήσουν από τους υπόλοιπους έξι(10-4 του προεδρείου;). Σοβαρά τώρα. Επειδή εγώ ήμουν στην εκδήλωση, είχε στο Pick της από 25 έως 30. Όχι και άσχημα.

      Διαγραφή