.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016

Εν αναμονή εξελίξεων γα την «Αγιά Σοφιά»

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες της «Δικέφαλος 1924» για τις συναντήσεις
με τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας και την Περιφέρεια Αττικής. 
 
Στην εντέλεια θέλει ο Δημήτρης Μελισσανίδης να είναι όλα τα θέματα που αφορούν την παρουσίαση της «Αγιάς Σοφιάς» στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας και την Περιφέρεια Αττικής.

Η εταιρεία που συστάθηκε για την κατασκευή του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, η «Δικέφαλος 1924», δίνει μάχη με το χρόνο, ώστε όλα είναι έτοιμα μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου, ημερομηνία που θα αποτελέσει ορόσημο για τον σύλλογο.

Ο «τίγρης» θέλει να γίνουν προσεκτικά βήματα μέχρι να φτάσουμε σε εκείνη την ημέρα, όταν βάσει του προγραμματισμού θα ξεκινήσει η ανέγερση του νέου γηπέδου της ομάδας.

Σύμφωνα με την «Ώρα των σπορ», επίκεινται μέσα στο επόμενο διάστημα συναντήσεις της «Δικέφαλος 1924» με τις τοπικές Αρχές, στις οποίες θα παρουσιαστεί ολόκληρο το έργο και είναι πιθανό να δώσουν το «παρών» οι αρχιτέκτονες (Θανάσης Κυρατσούς και Μάσιμο Μαγιοβέτσκι) στα εν λόγω ραντεβού. Μάλιστα, θα επιδιώξουν να αναλύσουν τις προοπτικές ανάπτυξης που θα επιφέρει στην περιοχή η δημιουργία της «Αγιάς Σοφιάς».

Εν τω μεταξύ, ο Νίκος Παππάς έμεινε ενθουσιασμένος από την άνεση που είχε ο Μελισσανίδης στην παρουσίαση του πλάνου του στους συνεργάτες του, τονίζοντας πως δεν πρέπει να ανησυχούν για το οικονομικό κομμάτι της υπόθεσης.

Ο γνωστός επιχειρηματίας φέρεται να έχει προχωρήσει σε μεγάλο βαθμό τις χορηγίες και οι επιφανείς ΑΕΚτζήδες δεν θα χρειαστεί να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο μέσα στον επόμενο μήνα να υπάρξει συνέντευξη Τύπου του Μελισσανίδη, ο οποίος θα παρουσιάσει τα σχέδια για την «Αγιά Σοφιά».

05/09/2013

πηγή: sport-fm.gr

11 σχόλια:

  1. Αν δεν υπαρχαν αρνητικοι παλιανθρωποι σαν και του λογου σου MANO KAMPOURI ολα αυτα θα ηταν πραγματικοτητα. Δεν πειραζει ομως. Γυρναει ο τροχος και θα κρυφτεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να υποθέσω με βάση τη λογική σου, πως εσύ ή όσοι υποστηρίζουν το επιχειρηματικό σχέδιο Μελισσανίδη, είναι θετικοί παλιάνθρωποι;

      Που εμπόδισα εγώ, και ποιος άλλος εμπόδισε ως τώρα το Μελισσανίδη, να βάλει το χέρι στη τσέπη για μεταγραφές, ή το ιδιωτικό του γήπεδο;

      Γιατί φαντάζεσαι πως θα υπάρξει στιγμή που θα κρυφτώ;

      Δε πρόσεξες όμως πως εσύ κρύβεσαι τώρα πίσω από ένα axel.

      Δε πρόσεξες πως τίποτα από το άρθρο που σε οργίζει, δε το έγραψα εγώ, αλλά άνθρωποι που βγάζουν μεροκάματο από αυτή τη δουλειά. Και όπως όλοι όσοι τρέχετε πίσω από οικονομικά ισχυρούς, για να αισθανθείτε πως κι εσείς είστε κομμάτι της δύναμης τους, δε τολμάτε να βγάλετε κιχ και να ζητήσετε εξηγήσεις για το μακροχρόνιο χοντρό δούλεμα που σας κάνουν.

      Υπάρχουν φανατικοί ΑΕΚτζήδες που ορισμένοι είναι και υπέρ του σχεδίου Μελισσανίδη, οι οποίοι όπως και να γίνει έχουν πιο ανοιχτό μυαλό από το δικό σου. Σε πληροφορώ πως κάποιοι από αυτούς, ιδιωτικά, με ευχαριστούν για αυτά που από το παρελθόν ανεβάζω. Με παροτρύνουν να συνεχίσω να το κάνω, και μου δίνουν σχετικές επιβοηθητικές πληροφορίες. Γιατί πιστεύουν πως πρέπει να αποκαλύπτεται το δούλεμα που κάνουν σε εύπιστους ή αφελείς αν προτιμάς οπαδούς, και πλέον δε πιστεύουν όσα λέει και υπόσχεται το αφεντικό…

      Ως που να γυρίσει ο τροχός όμως, επειδή όσο να είναι θα πάρει χρόνο, αν θελήσεις να εξηγήσεις-αιτιολογήσεις λίγο περισσότερο αυτά που έγραψες, και ιδιαίτερα το ιλαρό «αρνητικοι παλιανθρωποι», μπορείς να το κάνεις.

      Διαγραφή
  2. Για αρχή να στείλει το χαρτί ο Βασιλόπουλος που λείπει απο το φάκελο για να πάρουμε την άδεια. Τον παρακαλάνε 1 μήνα υπουργείο και ΑΕΚ και κάνει τον κινέζο. Μην νομίζει πως δεν τα μαθαίνουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το χαρτί έτοιμο είναι. Ελάτε με τη νέα γραμμή μετρό να το παραλάβετε. Φιλιά στον Υπουργό.

      Διαγραφή
  3. Δεν θα χρειαστεί δίπλα είμαστε θα έρθουμε να το πάρουμε με τα πόδια και με τα χέρια. Και θα δούμε εκεί ποιός τεμπέλης το καθυστερεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν θες να μάθεις ποιός τεμπέλης το καθυστερεί, δε χρειάζεται να περιμένεις το 2038 το μετρό. Η Δικέφαλος ΑΕ, που ακόμα δεν έχει στείλει κανένα στοιχείο. Αν ήταν διαφορετικά, το Υπουργείο θα ζητούσε και δεν θα παρακαλούσε. Όσο για το ποιός καθυστερεί από το 2013 το γήπεδο, δε χρειάζεται να είσαι μέντιουμ για να το καταλάβεις.

      Διαγραφή
    2. Η υψομετρική μελέτη έχει κατατεθεί εδώ και 1μιση χρόνο. Ο Δήμος επιμένει να ζητά πράγματα που δεν προδιαγράφονται απο κανέναν Νόμο. Ενημερώσου καλύτερα απο τα φιλαράκια σου και πες τους τα ψέμματα κάποια στιγμή θα αποκαλυφθούν

      Διαγραφή
  4. Προς @axel

    Αγαπητέ μου γράφεις, με λες παλιάνθρωπο κλπ. Σου απαντώ.

    Τη νέα απάντηση σου δε την ανεβάζω όπως είναι, δε το λογοκρίνω, και τεχνικά δε μου επιτρέπεται να το κάνω.

    Ευχαρίστως να δημοσιεύσω ότι θέλεις, με τη προϋπόθεση ότι δε θα έχουν προσωπικά δεδομένα ή πασγουορντ σαν κι αυτά που γράφεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προς @axel

    Στο έγραψα και στο προηγούμενο σχόλιο. Ατυχώς στη προκειμένη περίπτωση, δε μπορώ να παρέμβω τεχνικά στο μπλόγκερ και να αφαιρέσω οτιδήποτε από τα σχόλια που μου στέλνουν. Ή τα ανεβάζω όπως είναι, ή δε τα ανεβάζω καθόλου. Γι΄ αυτό και δε μπορώ να αφαιρέσω τα προσωπικά δεδομένα που αναφέρεις και να αφήσω τα υπόλοιπα.
    Αν θέλεις ξαναγράφεις ότι επιθυμείς χωρίς ΑΦΜ, αριθμούς ταυτότητας κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΙ24 Ιουνίου 2016 στις 1:38 μ.μ.

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΙ
    Που δεν γουστάρουμε το modern football των πολυεθνικών

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΙ
    Που νοσταλγούμε τις εποχές που βλέπαμε μπάλα με συναίσθημα

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΙ
    Που αντιστεκόμαστε σε όσους παίζουν με το συναίσθημά μας και παριστάνουν τους οπαδούς ενώ απλά θέλουν να 'κονομήσουν με ξένα φράγκα

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΙ
    Που θέλουμε την γειτονιά μας ήσυχη από πρεζόνια, χουλιγκάνια, λούμπεν στοιχεία και μπράβους

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΙ
    Που θέλουμε γήπεδα ανοιχτά στα παιδιά μας για να γυμνάζονται και να γνωρίζουν τις χαρές του υγιούς αθλητισμού

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΙ
    Που δεν χαμπαριάζουμε από απειλές, ύβρεις, ξυλοδαρμούς και συνεχίζουμε (και θα συνεχίζουμε) να αντιστεκόμαστε σε κιτς φαραωνικούς τσιμεντένιους όγκους που προσβάλλουν θρησκευτικά σύμβολα

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΙ
    ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΩΤΕΣ...
    ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΚΙ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @24 Ιουνίου 2016 - 1:38 μ.μ.
    Δεν είστε παλιάνθρωποι είστε πλανεμένοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή