.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

«Καπέλο» ο Κώστας Νικόλτσιος στον Αρβανίτη στο «Κόκκινο»


Ενας σημαντικός δημοσιογράφος, με τεράστια εμπειρία και πορεία στον χώρο της Αριστεράς, ανέλαβε αυτή την εβδομάδα πρόεδρος του Δ.Σ. του ραδιοφωνικού σταθμού «Στο Κόκκινο», που ουσιαστικά αποτελεί κομματικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ στα ερτζιανά.

Ο Κώστας Νικόλτσιος σε πρώτη φάση θα αναλάβει να εξυγιάνει τα οικονομικά του σταθμού, που τα τελευταία χρόνια πάνε από το κακό στο χειρότερο, με αποτέλεσμα ο διευθυντής του, Κ. Αρβανίτης, να δέχεται βολές ότι η «ανταποδοτικότητα» σε σχέση με την ακροαματικότητα είναι πολύ μικρή.

Είναι ενδεικτικό ότι το τελευταίο διάστημα ο κ. Αρβανίτης δέχθηκε σκληρή κριτική για την απόφασή του να στήσει «θυγατρικό» ραδιοφωνικό σταθμό στη Νάξο, χωρίς όμως να έχει βρει τρόπο να καλύψει τα έξοδα της λειτουργίας του.


Ο κ. Νικόλτσιος μπορεί μεν να έχει ως πρώτη του φροντίδα την τακτοποίηση των οικονομικών, αλλά πολλοί λένε πως η παρουσία του είναι το πρώτο «χτύπημα» στον Κ. Αρβανίτη, καθώς ταυτόχρονα με τις παρεμβάσεις του στα οικονομικά θα έχει λόγο σταδιακά και στα δημοσιογραφικά ζητήματα του σταθμού. Είναι ενδεικτικό ότι η τοποθέτησή του στη θέση του επικεφαλής του σταθμού δεν έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τον Κ. Αρβανίτη και τον κύκλο των δημοσιογράφων που βρίσκονται κοντά του.

πηγή: parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου